- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.921
Canım bunlar ölçüt degil gercekten kişiden kişiye degişiyorP
O zman benim diğeri de kız olacak
Kızlarında nasıldı canım peki@zeynoc slm canım gözkapağımı çektim ama V şekli olmadı yada ben anlamadım,
Göhüs olayına gelirsek kararma değilde ben halka gibi çizgi etrafında belirirse erkek, küçük top gibi şekiller olursa kız biliyorum, ama benim hem karardı hem halka gibi etrafı çizgi oldu.
Cnm attığım fotoya bakarmısnKızlarında nasıldı canım peki
Canım baktım ama morluk konusuna inanmiyorum ardından erkek olanda var kız olandaCnm attığım fotoya bakarmısn
Ewet öyle tabii sadece gösterim dedmCanım baktım ama morluk konusuna inanmiyorum ardından erkek olanda var kız olanda
Küçük kızım aklımda onda kararma yoktu aynıydı. şeklinde halka gibi olmadı ama başka bişey hatırlıyıyamıyorum.Kızlarında nasıldı canım peki
V seklinde damar cıkıyor canımKüçük kızım aklımda onda kararma yoktu aynıydı. şeklinde halka gibi olmadı ama başka bişey hatırlıyıyamıyorum.
Göz kapağını annem kızımdada yaptırdı ve şekli çıkmamıştı yada ben anlamıyorum.
Benim kuzenim karisi demisti ilk cocugu kizdi ve morluk vardi poposunda 2 cocugu oglan oldu hatta 2 cocugundada varmis ardina hemen oglan olmus dedigin gibi kisiden kisiye degisyorCanım bizim burda morluk arkasından kız olur derler mesela o bence kişiden kişiye degişiyor iki tanıdığım var morluk olup ardından kızı olan
Benim de komsumun kızında bişey yok ardından oglan olmus oglunda morluk var ardından kızı oldu canımBenim kuzenim karisi demisti ilk cocugu kizdi ve morluk vardi poposunda 2 cocugu oglan oldu hatta 2 cocugundada varmis ardina hemen oglan olmus dedigin gibi kisiden kisiye degisyor
Kızımda var mı yok mu hic dikkat etmedim bileBenim kuzenim karisi demisti ilk cocugu kizdi ve morluk vardi poposunda 2 cocugu oglan oldu hatta 2 cocugundada varmis ardina hemen oglan olmus dedigin gibi kisiden kisiye degisyor
Ben kullandım aylarca bi faydasını görmedimMerhaba kızlar bişey sormak istiyorum. Preseed jel diye birşey varmış. PH’ı spermin yapısına uygun sperm dostu ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Tek ilişki de şans düşğk olduğu için fikirlerinizi merak ettim. Hem vajina pH’ı artacak hem hamilelik kolaylaşacak. Siz neler düşünüyorsunuz ?
Canım bunların hiçbirine göre cinsiyet su olabilir denmez. Ben hepsini arastırdım hepsinde kızı olanda var oglu olandaSelam kizlar butun mesajlari okudum ve kendime cikardigim pay gogus uclarim rengi hic degismedi halsizlik var ayak usumesi tuzluya ve eskiye as erme karnimda cizgi yok bulanti ve kusma derseniz tavan yapmis durumda 12. Haftamda olmama ragmen.idrar rengi bazen acik bazen koyu ama parlak renkte yani mat degil ve bugun aynadan baktim arkam genislemisbilmiyorum kizlar cok merak ediyorum cinsiyeti ah suan turkiyede olsamda gidip baktisam hemen
Cvp için teşekkürler ben de bugün yine bişeyler araştırmaya çalışırken buldum sorayım bir dedim. Allahım affetsin işim gücüm araştırmak oldu artık.Ben kullandım aylarca bi faydasını görmedim
Ph 7.5 civarı preseed in
Ama sonradan yorumları okudum preseed kullanıp kızı olan çok kişi vardı doktorlarda tavsiye etmiyordu
Bıraktım kullanmayı
Kızımda oğlumda tek deneme ile oldular
İki kimyasalımda tek denemeydi
Ewt canim haklisinCanım bunların hiçbirine göre cinsiyet su olabilir denmez. Ben hepsini arastırdım hepsinde kızı olanda var oglu olanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?