- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.941
Aynen canim sana katiliyorum bende cok arastirma yapmistim helede bu ph konusunda hatta bi ph damlasi var bir ay felan onu kullanmistim icecege damlatip iciyorsun alkalik olmak icin daha neler neler almistim umarim hayallerim suya dusmez allahim sen bizi affetCvp için teşekkürler ben de bugün yine bişeyler araştırmaya çalışırken buldum sorayım bir dedim. Allahım affetsin işim gücüm araştırmak oldu artık.
Biz sadece elinizden geleni yapıyoruz bunu düşünüp kendimi rahatlatıyorum. Bazen cinsiyet seçimi yaptıranların sayfalarını da okuyorum.Artık her yola girmiş hissediyorum kendimiAynen canim sana katiliyorum bende cok arastirma yapmistim helede bu ph konusunda hatta bi ph damlasi var bir ay felan onu kullanmistim icecege damlatip iciyorsun alkalik olmak icin daha neler neler almistim umarim hayallerim suya dusmez allahim sen bizi affet
Bana sormamışsın ama cvplayayım ben de kızımda bazen açık bazen koyuydu ama mattı açıkken bile mattı parlak değildi. Lavoba açacağı testini denesene Bingo duyduğum tek yöntem o. Plastik bardağın yarısına kadar idrar 1 yemek kaşığı lavoba açacağı ekleyip bekleniyormuş. Ama dikkat et keskin kokusu varmış genzine kaçmasın. Renk açık olursa kız koyu kahve ya da yeşile dönerse erkek. İdrarının rengi çok açık sarıysa ve erkekse kiremit renginden biraz daha koyuya da dönebiliyormuş.iwashereonce canim sende idrar rengine dikkat etmismiydin canim acikmi yoksa koyumu
sagol canim cevapladigin icin aslinda bu yontemi hep denemek istiyorum evde var lavabo acici bu islemi bugun balkonda deniycem ve yazicam sonucuBana sormamışsın ama cvplayayım ben de kızımda bazen açık bazen koyuydu ama mattı açıkken bile mattı parlak değildi. Lavoba açacağı testini denesene Bingo duyduğum tek yöntem o. Plastik bardağın yarısına kadar idrar 1 yemek kaşığı lavoba açacağı ekleyip bekleniyormuş. Ama dikkat et keskin kokusu varmış genzine kaçmasın. Renk açık olursa kız koyu kahve ya da yeşile dönerse erkek. İdrarının rengi çok açık sarıysa ve erkekse kiremit renginden biraz daha koyuya da dönebiliyormuş.
Heyecanla bekliyorummmm inşallah bi oğlun olursagol canim cevapladigin icin aslinda bu yontemi hep denemek istiyorum evde var lavabo acici bu islemi bugun balkonda deniycem ve yazicam sonucu
Sagol canim insallh Allah hepimizin gonlundekini verir bu arada testi yaptim umarim dogruluk payi yoktur cunku malesef idrar renginde hic bi degisiklik olmadi yani eger dogruysa sonuc kizHeyecanla bekliyorummmm inşallah bi oğlun olurbirazdan yatılı misafirim gelecek ama mutlaka girip bakıcam sonuca cvp yazmazsam kusura bakmazsın cnm çarş anca cvp yazarım
Cnm buna hiç inanma aslında hiç bi şeye inanma ben her şeyi denedim. Benim idrara göre erkek gösteriyordu kızım oldu. Benim artık öyle şeylere inancım kalmadıSagol canim insallh Allah hepimizin gonlundekini verir bu arada testi yaptim umarim dogruluk payi yoktur cunku malesef idrar renginde hic bi degisiklik olmadi yani eger dogruysa sonuc kiz
Aaa ben süper anneler 2011 topiğinde duymuştum onlar kimsede yanılmadı yazmışlar sen de rengi nasıl olmuştu?Cnm buna hiç inanma aslında hiç bi şeye inanma ben her şeyi denedim. Benim idrara göre erkek gösteriyordu kızım oldu. Benim artık öyle şeylere inancım kalmadı
Amanınnnnnn inşallah yanlıştırSagol canim insallh Allah hepimizin gonlundekini verir bu arada testi yaptim umarim dogruluk payi yoktur cunku malesef idrar renginde hic bi degisiklik olmadi yani eger dogruysa sonuc kiz
Benim büyük te yoktu pesi erkek oldu küçükte hala var 4 yaş epeyce hemdeBenim de komsumun kızında bişey yok ardından oglan olmus oglunda morluk var ardından kızı oldu canım
Aslinda konudan konuya atliyorumda bende bunlari hep kulaktan duydumm bide en son bebegin ensesine bakiyorlarmis eger sacin bittigi yer uckensen arkasi kiz eger duzgunse erkek diye iste eskiler bosa dememis her agizdan bir laf cikiyo diyeBenim büyük te yoktu pesi erkek oldu küçükte hala var 4 yaş epeyce hemde
Ettim canım 9 a kadar normal sarıydı koyu değildi amaiwashereonce canim sende idrar rengine dikkat etmismiydin canim acikmi yoksa koyumu
Cnm valla tam olarak hatırlamıyorum ama sarı ve parlak olursa sanırım erkekti benim öyleydi eşimle ha tamam dedk inş erkektr bu amaca sonuç yine kızAaa ben süper anneler 2011 topiğinde duymuştum onlar kimsede yanılmadı yazmışlar sen de rengi nasıl olmuştu?
Peki lavoba açacağı testini sen de denemiş miydinCnm valla tam olarak hatırlamıyorum ama sarı ve parlak olursa sanırım erkekti benim öyleydi eşimle ha tamam dedk inş erkektr bu amaca sonuç yine kız
Hayırlı günler herkese nasıl olsun vallahi işi gücü toparlayıp araştırmalara devamHayırlı günler guzel anneler nasilsiniz
Canım sen gebe kalmadan önce fitil kullanmışmıydın belki bu soruyu daha öncede sormuş olabilirim unutkanlıgıma ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?