- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.981
Bende anlamadım daha dogrusu anlatamadımO neydi gızzhiç bişey anlamadım
Nubtan anlamayan ben bile gördüysem Allah’ın izniyle kesin erkektir inşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsınBuda şimdiki hamileliğim işaretlediğim yer nubsa erkeğe uyuyor, daha cinsiyet öğrenmedik
Yöntem denemiş miydin cnm? Okadar çok sayfa varki kim ne uygulayıp erkeğe hamile kalmış çözemedimBuda şimdiki hamileliğim işaretlediğim yer nubsa erkeğe uyuyor, daha cinsiyet öğrenmedik
Güzel duan için Allah razı olsun kuzumNubtan anlamayan ben bile gördüysem Allah’ın izniyle kesin erkektir inşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Yöntem denemiş miydin cnm? Okadar çok sayfa varki kim ne uygulayıp erkeğe hamile kalmış çözemedim
Rabbim gönlüne göre bi oğlan versin inşallah . Kızında yum gününü nasıl tespit etmeye çalışmıştınCanım en küçük kızımda yum günü falan çok dikkat ettim olmadı, bunda Hiçbirşey yapmadım bol dua ediyorum sadece
Rabbim gönlüne göre bi oğlan versin inşallah . Kızında yum gününü nasıl tespit etmeye çalışmıştın
Benim o akıntı dün geldi bugün daha az geldi ona aldanmamak lazım mış düzenli adete bile aldanmayın yazıyor siteler hep daha doğrusu nasipten öte yol yok hepsi bahane işteCanım düzenli adet görüyordum, 13.gün yumurta akı gbi akıntı kasık ağrısı olduğu zaman olmuştu
Benim o akıntı dün geldi bugün daha az geldi ona aldanmamak lazım mış düzenli adete bile aldanmayın yazıyor siteler hep daha doğrusu nasipten öte yol yok hepsi bahane işte
Canım ben ovulasyon testi kullandımCeymicem yumurtlamasını nasıl takip etmişti nasıl bir yol izlemişti bilen varmı
Çooook teşekkür ederim ablamCanım çok sevindim gözün aydın olsun
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :)
BEnimki karardı 2.ayda ilk kızımda bariz belli bi şekilde karardı AÜ an yine koz ama hiç kararma yokDegişiyor Canım herkeste ya inanmamak lazım hicbir belirtiye. Bi şu gögüs ucu kararması cok kişide tutuyor gibi kararmadan oglu olan bir kişi var suanda
Kişiden kişiye değişiyor canımBEnimki karardı 2.ayda ilk kızımda bariz belli bi şekilde karardı AÜ an yine koz ama hiç kararma yok
Şimdi her teoriyi bozuyorum ama ben ayaklarımı kalifrrre yaslayıp oturuyorum uyurken bile sırf bu yüzden yatağımı çevirdim ayağıma 2 çorap ve kalifer eskiden bana cıplak ayak derlerdi yaz kış cıplak ayak gıyerdim bu zamana kadar kendime hiç çorap almadım 5 sene önce kaynanamın abna aldığı çoraplar ı bu hamileliğimde eskittim ilk defa çorap giyorm ayaklarım cok üşüyor anan kızCanım senin kızlar da da ayak üşümesi olmus muydu
Kız seninkinde yanılma mı var acabaŞimdi her teoriyi bozuyorum ama ben ayaklarımı kalifrrre yaslayıp oturuyorum uyurken bile sırf bu yüzden yatağımı çevirdim ayağıma 2 çorap ve kalifer eskiden bana cıplak ayak derlerdi yaz kış cıplak ayak gıyerdim bu zamana kadar kendime hiç çorap almadım 5 sene önce kaynanamın abna aldığı çoraplar ı bu hamileliğimde eskittim ilk defa çorap giyorm ayaklarım cok üşüyor anan kız
Ne zaman gideceksin canım birdaha :)Günler geçmiyor
Ne zaman gideceksin canım birdaha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?