Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
O neydi gızz hiç bişey anlamadım

bu uzayan akıntı ve yumurtanın çatlama süresini ben de çözemedim benden bugün ağrıyla birlikte geldi ama ovulasyon testi ve adet sürem daha 2 günün var dio acaba 2 gün sonra daha mı yoğun olacak bilemiyorum bekleyip göreceğim.daha ilk ovulasyon testi kullanışım olduğundan acele etmeden vücudumu dinleyerek hareket etmeye çalışıyorum. Daha pil olmadı zaten . Yarın pik olsa perş çatlaması lazım dimi?

Eklentiler

• C6C2D321-4F12-49EF-B8CE-5C69803B3B3C.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 88
Gunaydin kizçeler nasilsiniz ne yapiyosunuz ben bisey soracam size bildiginiz uzere gecen hafta test yaptim cikmadi ve ben daha regl olmadim benim cuma gunu kadin dogumda randevum var simdi size sorum bugun bi test daha yapimmi yoksa kalsinmi cumaya doktorda ogrenirim belki hamileyimdirr supriz olur bi umut iste hic sanmiyorum gebe kaldigimi bugun 34. Gunum gecen ay 38. Gunde oldugum icin hic umudum yok aylar gectikce ve adette geciktikce benim umutlar hayaller daha cok kiriliyor ya ben napimmm

Peki lavoba açacağı testini sen de denemiş miydin
Hayır cnm çamaşır suyu yaptım köpürürse erkek köpürmezse kız diye. Benim baya köpürdü kesin erkek olması gerekirken Kız olunca artık böyle şeylere insanon inancı kalmıyor

Belki son testi erken yaltıpın için çıkmamıştır belki vardır. İnşallahhh

Günaydin Canım dr gitcekmissin zaten bosuna yapma derim İnşaallah hayırlisi ile vardir orda ogrenirsin

Aytanesii yoksun bu aralar cnm nasilsin
Site değişti bildifimlerde gelmiyor canım idare ediyorum büyüruz hergün telaslar basladı desem birazda ne alıcam nerden alıcam nasıl alıcam derken kafamda çok soru var herşey okadar pahalı ki rabbim herkese bi kolaylık versin inşaAllah sen napıyorsun iyimisin

Rabbim her şey icin bir sabır vermiş canım o sizin evladınız inşaAllah birşeycik yoktur her gün endişe ils gdçermi öğrensenizde aldırmıycaksanız sinrasıda zir ama bir sorun varsa doğumdan sonra tedavisi varsa iyi olur baktırmak genelde hep var dedijlerinde ald8r dedikleinde bile sorun olmayabiliyor sonuçta rabbimden daha iyi bilenmi var inşaAllah hiç birseyi çıkmıycak her tektik birbir bitecek ve sonunda o minnoş gelecek ne tatlı bsnim gibi ne alsam nerden sam derdine düşücen ben hala isim bile bulamadm kızıma babası isim.beğenmiyor kızına yakıştıramıyor

Tatli telaslar bunlar allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bende iyiyim çok şükür canm

Tatli telaslar bunlar allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bende iyiyim çok şükür canm
Gecikmen mi var senin sanki iyle birsey okudum ama :) inşaAllah hayırlı bir haber verirsin bize amin duan icin sanada nasib etsin kısa sürede hemde hayırlı bir erkek evladı versin senide hepimizide mutlu etsin

Dayan cumaya kadar belki mujdeli haber verirsin insallh

Gecikmen mi var senin sanki iyle birsey okudum ama :) inşaAllah hayırlı bir haber verirsin bize amin duan icin sanada nasib etsin kısa sürede hemde hayırlı bir erkek evladı versin senide hepimizide mutlu etsin
Buna gecikme denmez aslinda gecen ay 38 gunu buldugu icin bugun 34. Gunum bakalim bugun yarin olacak gibiyim zaten canm duan icin amin insalah ama simdi degil heralde ilerde birgun gerceklesir o hayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…