- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.961
O neydi gızzKızlar ben bu yumurtlama işini birtürlü çözemedim şimdi benim yumurtlamam genelde 3 yada 4 gün sürüyor yumurtlama başladığı ilk gün deneme olsa daha iyi değilmi çünkü yumurta çatlamadan o akıntı gelmez ama bazı arkadaşlarda uzayan akıntıda olsun diyor mesela ben son kızımda hatırlıyorum yumurtlamanın ikinci gününde birlikte olduk birdaha bebek düşünürsem adet bitimi ve yumurtlamanın ilk günü deniyecem biraz karışık anlattım galiba yazdığımı okuyunca benimde kafam karıştı çünkü
Canım çok sevindim gözün aydın olsunKızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
Allahın izniyle oğlum oluyor
Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Hayır cnm çamaşır suyu yaptım köpürürse erkek köpürmezse kız diye. Benim baya köpürdü kesin erkek olması gerekirken Kız olunca artık böyle şeylere insanon inancı kalmıyorPeki lavoba açacağı testini sen de denemiş miydin
Hayır cnm çamaşır suyu yaptım köpürürse erkek köpürmezse kız diye. Benim baya köpürdü kesin erkek olması gerekirken Kız olunca artık böyle şeylere insanon inancı kalmıyorPeki lavoba açacağı testini sen de denemiş miydin
Belki son testi erken yaltıpın için çıkmamıştır belki vardır. İnşallahhhGunaydin kizçelernasilsiniz ne yapiyosunuz ben bisey soracam size bildiginiz uzere gecen hafta test yaptim cikmadi ve ben daha regl olmadim benim cuma gunu kadin dogumda randevum var simdi size sorum bugun bi test daha yapimmi yoksa kalsinmi cumaya doktorda ogrenirim belki hamileyimdirr supriz olur bi umut iste hic sanmiyorum gebe kaldigimi bugun 34. Gunum gecen ay 38. Gunde oldugum icin hic umudum yok aylar gectikce ve adette geciktikce benim umutlar hayaller daha cok kiriliyor ya ben napimmm
Günaydin Canım dr gitcekmissin zaten bosuna yapma derim İnşaallah hayırlisi ile vardir orda ogrenirsinGunaydin kizçelernasilsiniz ne yapiyosunuz ben bisey soracam size bildiginiz uzere gecen hafta test yaptim cikmadi ve ben daha regl olmadim benim cuma gunu kadin dogumda randevum var simdi size sorum bugun bi test daha yapimmi yoksa kalsinmi cumaya doktorda ogrenirim belki hamileyimdirr supriz olur bi umut iste hic sanmiyorum gebe kaldigimi bugun 34. Gunum gecen ay 38. Gunde oldugum icin hic umudum yok aylar gectikce ve adette geciktikce benim umutlar hayaller daha cok kiriliyor ya ben napimmm
Belki son testi erken yaltıpın için çıkmamıştır belki vardır. İnşallahhh
Evet cnm cuma gitcm bosuna yapmiyim en iyisi zaten hamile olduguma dair hicbir his yok icimdeGünaydin Canım dr gitcekmissin zaten bosuna yapma derim İnşaallah hayırlisi ile vardir orda ogrenirsin
Site değişti bildifimlerde gelmiyor canım idare ediyorum büyüruz hergün telaslar basladı desem birazda ne alıcam nerden alıcam nasıl alıcam derken kafamda çok soru varAytanesii yoksun bu aralar cnm nasilsin
Rabbim her şey icin bir sabır vermiş canım o sizin evladınız inşaAllah birşeycik yoktur her gün endişe ils gdçermi öğrensenizde aldırmıycaksanız sinrasıda zir ama bir sorun varsa doğumdan sonra tedavisi varsa iyi olur baktırmak genelde hep var dedijlerinde ald8r dedikleinde bile sorun olmayabiliyor sonuçta rabbimden daha iyi bilenmi var inşaAllah hiç birseyi çıkmıycak her tektik birbir bitecek ve sonunda o minnoş gelecek ne tatlı bsnim gibi ne alsam nerden sam derdine düşücenMoral oldun canım walla ya doktorlar öyle özeldeki doktorum sağolsun bıraktı zaten perinatoloji bölümü herşey yolunda derse gelirsin devam ederiz dedi perinatoloji bölümü testi görür görmez amniyosentez muhtemelen kötü çıkacak aldıracakmısın yoksa yapmayalım dedi eşim bu kuşkuyla 5 ayı nsl geçirecez öğrenelim ona göre kendimizi hazırlayalım dedi amniyosentez yaptırdık sonuç bekliyoruz işlemden önce 2d ultrasonda detaylı baktı 1 doktor 1 prof sadece bağırsakları parlaklık var temiz çıkabilir sorun yok gibi dedi biz ona rağmen dörtlü yaptırdık down negatif ama slos pozitif yazıyo şimdi bi bişey yok evladımda diyorum bi de hem 3lü hem 4lüde slos pozitif çıktı ya bişey çıkarsa diyorum bian önce öğrenebilsem keşke ayın 21inde sonucumuz çıkacak 28inde 3d ayrıntılı ultrasona girecez onlarıda atlarız inşallah allahın izniyle
Tatli telaslar bunlar allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bende iyiyim çok şükür canmSite değişti bildifimlerde gelmiyor canım idare ediyorum büyüruz hergün telaslar basladı desem birazda ne alıcam nerden alıcam nasıl alıcam derken kafamda çok soru varherşey okadar pahalı ki rabbim herkese bi kolaylık versin inşaAllah sen napıyorsun iyimisin
Gecikmen mi var senin sanki iyle birsey okudum ama :) inşaAllah hayırlı bir haber verirsin bize amin duan icin sanada nasib etsin kısa sürede hemde hayırlı bir erkek evladı versin senide hepimizide mutlu etsinTatli telaslar bunlar allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bende iyiyim çok şükür canm
Dayan cumaya kadar belki mujdeli haber verirsin insallhGunaydin kizçelernasilsiniz ne yapiyosunuz ben bisey soracam size bildiginiz uzere gecen hafta test yaptim cikmadi ve ben daha regl olmadim benim cuma gunu kadin dogumda randevum var simdi size sorum bugun bi test daha yapimmi yoksa kalsinmi cumaya doktorda ogrenirim belki hamileyimdirr supriz olur bi umut iste hic sanmiyorum gebe kaldigimi bugun 34. Gunum gecen ay 38. Gunde oldugum icin hic umudum yok aylar gectikce ve adette geciktikce benim umutlar hayaller daha cok kiriliyor ya ben napimmm
Buna gecikme denmez aslinda gecen ay 38 gunu buldugu icin bugun 34. Gunum bakalim bugun yarin olacak gibiyim zaten canm duan icin amin insalah ama simdi degil heralde ilerde birgun gerceklesir o hayalimGecikmen mi var senin sanki iyle birsey okudum ama :) inşaAllah hayırlı bir haber verirsin bize amin duan icin sanada nasib etsin kısa sürede hemde hayırlı bir erkek evladı versin senide hepimizide mutlu etsin
Beklemedeyim canmDayan cumaya kadar belki mujdeli haber verirsin insallh
Benim kizim erkek gibiydi ilk dogdugunda bide burnunun üstünde mor damar var babanem derdi arkasi erkek diye hamileyim erkek ilk kızımda yok mor damar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?