Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Eki Görüntüle 2246489 kizlarrr ben kendi kendimi yemek uzereyim lutfen biseler diyin test bozuk diyin negatif diyin ama test silik git kan bmver demeyin hic cesaretim yok cok korkuyorum cokkk
Cnm vallla bende çok çok silik bi çizgi görüyorm inş inş öyledir ama sana git kan ver demeye cesaretim yok ne yalan söyliyim. Ama silik çizgi bende görüyorum inş yanılmıyoruzdr

Eki Görüntüle 2246489 kizlarrr ben kendi kendimi yemek uzereyim lutfen biseler diyin test bozuk diyin negatif diyin ama test silik git kan bmver demeyin hic cesaretim yok cok korkuyorum cokkk
Ben 2 aydır bu siligi defalarca kez kendimde gördüm. Başka arkadaslarda gördük. Umudunuz olsun ama lütfen çokta inanmayın bu siliklere . Sonuç negatif olunca yıkımı çok oluyor . Adet günü geçmesi en güzeli diye kanaat getirdim ben artık.

Geçti kii

Canim bugun 37.. gunum benim bilemiyom artik bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…