Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
En sonki ovulasyon testim bu 25 subat yumurtlamam oldu yumdan 9 gun sonra testim bole cikti bundan bi hafta sonra idrar testi negatifti idrar testinden bi hafta sonrada yani bugun teste silik cizgi goruyom ben umarim anlatabilmisimdir N nisem12

Benim ovulasyonun 11.12.gün gebelik testi çok silikti ovulasyon c t den daha koyuydu hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Prensesim2016 canım silik çizgi bende gördüm
Adete yakın yeniden yumurtlamış olabilirsin ondan hamile kalmış olabilirsin
İnşaAllah vardır
Yarın sabah testi tekrarla canım
Heyecanla bekliyorum
Vallahi sen gorduysen tamamdir diyorum cnm maalesef test yok anca pzt yaparim benim en son 20 subatta 16. Mm yumum vardi ve ondan sonrasi sık sık iliski oldu hangisi tutmus olabilir bende bilmiyom ama gecenlerde size yazdim sol kasigim cok agri sanci yapiyodu ama yum sagdaydi diye ne olfu nasil oldu bende bilmiyom artik

Canım bazen adete yakın yeniden yumurtlama olabiliyor belki o son yaptığın ovulasyon testi o yüzden tekrar koyulaşmaya başlamıştır
İnşaAllah bu sefer herşey gönlünce olur

Canım bazen adete yakın yeniden yumurtlama olabiliyor belki o son yaptığın ovulasyon testi o yüzden tekrar koyulaşmaya başlamıştır
İnşaAllah bu sefer herşey gönlünce olur
Ins cnm ..Hmmm olabilir cnm zaten o testen sonra takip edemedim cunku son 8 testim kalmisti bende almaya gerek gormemistim hadi insalh bu sefer rast gider hersey

Benim ovulasyonun 11.12.gün gebelik testi çok silikti ovulasyon c t den daha koyuydu hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Nisem12 senin yumurtlamanın kaçıncı gününde birliktelik oldu tek ilişkimi hangi tarafta yum oluştu biraz anlatır mısın birde ilişki günü ağrın varmıydı ve akıntın nasıldı

Ya kızlar sizi üzmek kırmak istemem ama ben burda sorduğum sorulara hiç net cevaplar alamıyorum sorularım arada kaynayıp unutuluyormu nedir mesela benim yum zamanım 3 yada 4 gün sürer sizin kaç gün sürüyor özellikle erkek bebek anneleri deneme yaptığınız gün akıntı durumu nasıl şeffaf mı su gibimi yoksa kremsimi biraz anlatsanız

Eki Görüntüle 2246489 kizlarrr ben kendi kendimi yemek uzereyim lutfen biseler diyin test bozuk diyin negatif diyin ama test silik git kan bmver demeyin hic cesaretim yok cok korkuyorum cokkk
Canım testini tekrar yap İnseAllah doğru goruyorumdur çok sevindim kuzum daha iyi haberlerini alırız aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…