Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?

Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Biz erkek olsun diye yapmadık ama dogru galiba. Su an erkek bebek beklıyorum ve o ay ıkı kez yumurta akı kıvamında akıntım olmustu iki gun arayla biz o gunler ilişkiye girmiştik

Kızının ve Oglunun hamileligindeki farklılıklar nelerdi peki canım
Oglumda mide bulantısı daha cok surdu. Kızımda daha azdı. Oglumda baslarda kendimi cok hafıf hıssedıyordum birden agırlastı sanki. Cevreden oglanda dudakların dolgunlasmıs dıyen oldu.Kızımda yerleşme kanaması olmustu oglumda olmadı. Aklıma bunlar geldi canım sımdı

Anladım canım sağol

Canım ben baktım tutmadı dıyorum ama inanmıyorsun galiba bir daha senin bakmana ne gerek var ki
Burda herks birbirine yardimci oluyo aklimiza takilan konulari soruyoruz en ozeline kadar cekinmeden yaziliyor anlatiliyor ki ben senin yalan soyledigini sorgulayacak degilim sadcee bakmak istedim cok basit birseydi istedigim tercih senin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…