- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.941
Biz erkek olsun diye yapmadık ama dogru galiba. Su an erkek bebek beklıyorum ve o ay ıkı kez yumurta akı kıvamında akıntım olmustu iki gun arayla biz o gunler ilişkiye girmiştikbenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Sağol cnm daularimiz kabul olurArkadaşlar dün gece nicklerinizle dua ettim hepinize Rabbim kabul etsin inşallahHavalianne__ bugün doktora gidecektin cnm bize haber vermeyi unutma
Arkadaşlar dün gece nicklerinizle dua ettim hepinize Rabbim kabul etsin inşallahHavalianne__ bugün doktora gidecektin cnm bize haber vermeyi unutma
Guzel haberle donersin insallh canmEvet canım yarın gideceğim inşallah
Amin kuzum cümlemizeGuzel haberle donersin insallh canm
Cin takvimine falan baktiniz mi orda ne gosteriyor takvime takmis durumdayimdaBiz erkek olsun diye yapmadık ama dogru galiba. Su an erkek bebek beklıyorum ve o ay ıkı kez yumurta akı kıvamında akıntım olmustu iki gun arayla biz o gunler ilişkiye girmiştik
O takvimler kızımda erkek oglumda kız gosterıyordu. Kısacası uydurma hepsiCin takvimine falan baktiniz mi orda ne gosteriyor takvime takmis durumdayimda
Deme ya gercek yasina mi baktin +1 mi ekledin tarihleri yazabilir misin canm bi bakim bendeO takvimler kızımda erkek oglumda kız gosterıyordu. Kısacası uydurma hepsi
Google da otomatik hesaplayıcılsr var oradan baktım canımDeme ya gercek yasina mi baktin +1 mi ekledin tarihleri yazabilir misin canm bi bakim bende
Otomatik hesap +1 ekliyor ben gercek yasa bakma taraftariyimGoogle da otomatik hesaplayıcılsr var oradan baktım canım
Ben inanmıyorum canım boyle seylere o yuzden farketmiyorOtomatik hesap +1 ekliyor ben gercek yasa bakma taraftariyim
Kiz bi yaz bakim merak ettim simdiBen inanmıyorum canım boyle seylere o yuzden farketmiyor
Kızının ve Oglunun hamileligindeki farklılıklar nelerdi peki canımBen inanmıyorum canım boyle seylere o yuzden farketmiyor
Oglumda mide bulantısı daha cok surdu. Kızımda daha azdı. Oglumda baslarda kendimi cok hafıf hıssedıyordum birden agırlastı sanki. Cevreden oglanda dudakların dolgunlasmıs dıyen oldu.Kızımda yerleşme kanaması olmustu oglumda olmadı. Aklıma bunlar geldi canım sımdıKızının ve Oglunun hamileligindeki farklılıklar nelerdi peki canım
Canım ben baktım tutmadı dıyorum ama inanmıyorsun galiba bir daha senin bakmana ne gerek var kiKiz bi yaz bakim merak ettim simdi
Anladım canım sağolOglumda mide bulantısı daha cok surdu. Kızımda daha azdı. Oglumda baslarda kendimi cok hafıf hıssedıyordum birden agırlastı sanki. Cevreden oglanda dudakların dolgunlasmıs dıyen oldu.Kızımda yerleşme kanaması olmustu oglumda olmadı. Aklıma bunlar geldi canım sımdı
Burda herks birbirine yardimci oluyo aklimiza takilan konulari soruyoruz en ozeline kadar cekinmeden yaziliyor anlatiliyor ki ben senin yalan soyledigini sorgulayacak degilim sadcee bakmak istedim cok basit birseydi istedigim tercih senin tabiCanım ben baktım tutmadı dıyorum ama inanmıyorsun galiba bir daha senin bakmana ne gerek var ki
Allah razı olsun ama benjm için saliha kız evladı için dua etseydin Allah kabul etsinArkadaşlar dün gece nicklerinizle dua ettim hepinize Rabbim kabul etsin inşallahHavalianne__ bugün doktora gidecektin cnm bize haber vermeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?