Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bnm kizim 3 yasinda ben gec bile kaldim daha o 1 yasindayken denemelere basladik iste 2 yil oldu hala yok zamani var demek daha

Benim üç kızım var canım aralarında üçer yaş var, şimdi yine hamileyim. Küçük kızım Nisan 11de 3ü bitirecek

Benimkiler inşAllah tam 4 yaş oluyor
Şuan 3 buçuk yaşında kızım artık kolaylaştı gibi önceden olsa ben zorlanırmışım iyiki şimdi olmuş diyorum

Hosgeldin canim. InsAllah gonlunden gecen olur. Benim de bir kizim var 21 aylik, 2. ciyi istiyoruz insAllah erkek olur. Bende Bu yaz denicem
Sende benm gibiymissin Allah hayirli zamanda nasip etsin inşaAllah ikimizede
Bnm kizim 3 yasinda ben gec bile kaldim daha o 1 yasindayken denemelere basladik iste 2 yil oldu hala yok zamani var demek daha
Nasip canım olur inşaAllah
Belki bende beklicrm Allah bilir nezaman nasip olur
Benimkiler inşAllah tam 4 yaş oluyor
Şuan 3 buçuk yaşında kızım artık kolaylaştı gibi önceden olsa ben zorlanırmışım iyiki şimdi olmuş diyorum
4 yaş çok güzel sizede kolay olur

Sende benm gibiymissin Allah hayirli zamanda nasip etsin inşaAllah ikimizede

Nasip canım olur inşaAllah
Belki bende beklicrm Allah bilir nezaman nasip olur

4 yaş çok güzel sizede kolay olur
Bende kızım 23 aylıkken hamile kaldım canım araları 32 ay olacak 2 bucuk yası biraz gececek :)

Cumlemizden canim ismim nick ismim işte inşeALLAH Rabbim icabet eder dularimiza

Canım bende sana dua edeceğim inşallah, kızın olsun istiyordun demi. Bende oğlum olsun istiyorum perşembe cinsiyet öğreneceğim inşallah dua edersen sevinirim kuzum
Evet ederim Kezban canim Rabbim dualarımızı kabul etsin bugece hepinize bol dua edicem.nasipse yarın kandil ismim semra

Kızlar kızımın burnunun kenarında mor damar belli büyükler ikinci erkek olur diyor doğrumu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…