- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.901
Bnm kizim 3 yasinda ben gec bile kaldim daha o 1 yasindayken denemelere basladik iste 2 yil oldu hala yok zamani var demek dahaMerhaba hanımlar benm 1 kızım var bu ay 20 aylık olacak
2.cim erkek olsun istiyorum inşaAllah
Aslında 2.yi istiyorum ama korkuyorum o yuzden 2 yaşını doldurmasını bekliycem inşaAllah sonrası nasip :)
Sizlerin çocukları arası kaç yaş veya kac olma li:)
Merhaba hanımlar benm 1 kızım var bu ay 20 aylık olacak
Aslında 2.yi istiyorum ama korkuyorum o yuzden 2 yaşını doldurmasını bekliycem inşaAllah sonrası nasip :)
Benimkiler inşAllah tam 4 yaş oluyorMerhaba hanımlar benm 1 kızım var bu ay 20 aylık olacak
Sende benm gibiymissinHosgeldin canim. InsAllah gonlunden gecen olur. Benim de bir kizim var 21 aylik, 2. ciyi istiyoruz insAllah erkek olur. Bende Bu yaz denicem
Nasip canım olur inşaAllahBnm kizim 3 yasinda ben gec bile kaldim daha o 1 yasindayken denemelere basladik iste 2 yil oldu hala yok zamani var demek daha
4 yaş çok güzel sizede kolay olurBenimkiler inşAllah tam 4 yaş oluyor
Şuan 3 buçuk yaşında kızım artık kolaylaştı gibi önceden olsa ben zorlanırmışım iyiki şimdi olmuş diyorum
Allahim cok bekletmeden nasip etsin cnmSende benm gibiymissinAllah hayirli zamanda nasip etsin inşaAllah ikimizede
Nasip canım olur inşaAllah
Belki bende beklicrm Allah bilir nezaman nasip olur
4 yaş çok güzel sizede kolay olur
Bende kızım 23 aylıkken hamile kaldım canım araları 32 ay olacak 2 bucuk yası biraz gececek :)Sende benm gibiymissinAllah hayirli zamanda nasip etsin inşaAllah ikimizede
Nasip canım olur inşaAllah
Belki bende beklicrm Allah bilir nezaman nasip olur
4 yaş çok güzel sizede kolay olur
Tabiki ederim canimBana da dua et canım İsmim Büşra :)
Cumlemizden canim ismim nick ismim işte inşeALLAH Rabbim icabet eder dularimizaAllahim binlerce kez razi olsun cnm cok sevindim rabbim insallah sana saglikli saliha bi kiz evlat nasip eder bende sizlere dua ediyorum ismini sole sana ismen edeyim cnm benm ins rabbim dualarimizin karsiligini verecek allahm ellerimizi bos cevirmeyecek
Cumlemizden canim ismim nick ismim işte inşeALLAH Rabbim icabet eder dularimiza
Evet ederim Kezban canim Rabbim dualarımızı kabul etsin bugece hepinize bol dua edicem.nasipse yarın kandil ismim semraCanım bende sana dua edeceğim inşallah, kızın olsun istiyordun demi. Bende oğlum olsun istiyorum perşembe cinsiyet öğreneceğim inşallah dua edersen sevinirim kuzum
Evet ederim Kezban canim Rabbim dualarımızı kabul etsin bugece hepinize bol dua edicem.nasipse yarın kandil ismim semra
Degil canım iki tanıdıgımın cocuklarında var o mor damardan ikisininde ardından kızı olduKızlar kızımın burnunun kenarında mor damar belli büyükler ikinci erkek olur diyor doğrumu bu
Degil canım iki tanıdıgımın cocuklarında var o mor damardan ikisininde ardından kızı oldu
Oylmi canım tskr ederimDegil canım iki tanıdıgımın cocuklarında var o mor damardan ikisininde ardından kızı oldu
Tm cnm .amin insalahCumlemizden canim ismim nick ismim işte inşeALLAH Rabbim icabet eder dularimiza
Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah canımOylmi canım tskr ederim ☺ bnde adetten hemen sonra denerim şimdi zaten kızım küçük 9 aylık ☺ biraz zaman sonra insallah
Diger ikisinde yok mu canımBenimde üçüncü kızın burnunun üstünde var
Amiin cümlemizinkini insallah canım Allah razı olsunRabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım
İlk ikisinde yokDiger ikisinde yok mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?