- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.301
Amin her şeyin başı o zaten biz insanlar hep olmayanı isteriz ama Rabbim hayırlısı ji versin demek ne güzel Allah inşallah tamamını nasip eder on gün sınra bir test yaptırırız güzel sonic alırız inşallahbizim iliski oldu bakalimm artik nAsibimizde ne varsa onu gorecez saglikla olsunda kiz olmus erkek olmus hic onemli degil belki tutmazda bunu bilemeyiz yuce rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah
amin ins nasipte vardir ve rabbim oldurur aslinda 10 degilde 15 gun sonra yapim diyorum 10. gunde cikmazsa hayal kirikligina ugrarim aslinda suanda pek takmiyorum ama gebelik testinide erken yapmak istemiyorum cnmAmin her şeyin başı o zaten biz insanlar hep olmayanı isteriz ama Rabbim hayırlısı ji versin demek ne güzel Allah inşallah tamamını nasip eder on gün sınra bir test yaptırırız güzel sonic alırız inşallah
Canim bugun 7. Gun bi degisiklik yok henuz@3cicekannesi cnm sende deneme yapmistin kac gunun oldu varmi bi degisiklik
ya vallahi allahın istediği oluyor herşey yalan her deneme bi şans okadar yani allah hangi kulu isterse o nasip oluyorİşte canım nasip oldu mu oluyor, bende de eşim istekliydi. Afedersin ben uyuyordum gece yarısı geldi yanıma olmuştu o daha istekliydi bende oda olmadı
bizimde tam böyle oldu ama bize bakın bu pipisi dedi ama yinede bayramdan önce kesin söyleicem dedi 1 ay sora dedievet Canım erkek 13. hafta da baya bakti ama net bisey diyemem dedi bir ay sonra gelin dedi
16. hafta da baska dr erkek dedi
kıyamam ben sana bende böyle duydum özellikle uygulamadım ben şansa denk geldi nasip herşey yavrum kızın yoksa kızın olsun inanılmaz bir duygu birtane daha kızım olsa uçardım sevinçden erkeği nasıl bir duygu diye merak ediyorum okadar ama kızı biliyorum müthhişş...Ya ama bnm bende bunun tam tersi olduğunu biliyorum hangisi doğru ki şimdi. Kadın önce inzal olmalı diye biliyorum hatta hadis de varmş. 3 kuzenim de onu deneyerek erkek çocukları olmuş. Bende kendimi ona inandırmıştm sen nie öyle yapıyosun
Benimde iki kızım var cnm şükürler olsun Rabbime evet çok güzel bişey. Daha bebek olmalarına rağmen onları koluma takıp alışverişe çıkasım geliyorkıyamam ben sana bende böyle duydum özellikle uygulamadım ben şansa denk geldi nasip herşey yavrum kızın yoksa kızın olsun inanılmaz bir duygu birtane daha kızım olsa uçardım sevinçden erkeği nasıl bir duygu diye merak ediyorum okadar ama kızı biliyorum müthhişş...
müthişşş çok büyük servet cnım biz 3 kız kardeşiz inanılmaz bir şans hayırlı olsunlar inşBenimde iki kızım var cnm şükürler olsun Rabbime evet çok güzel bişey. Daha bebek olmalarına rağmen onları koluma takıp alışverişe çıkasım geliyor
Canım test yapsana bakalım test ne durumdaamin ins nasipte vardir ve rabbim oldurur aslinda 10 degilde 15 gun sonra yapim diyorum 10. gunde cikmazsa hayal kirikligina ugrarim aslinda suanda pek takmiyorum ama gebelik testinide erken yapmak istemiyorum cnm
ya vallahi allahın istediği oluyor herşey yalan her deneme bi şans okadar yani allah hangi kulu isterse o nasip oluyor
kıyamam sana olsun bundada var bir hayır bizde 3 kızız müthi annemle abla kardeş gibiyiz gezioruz eğleniyoruz çok güzelAynen çok doğru canım bana nasip değilmiş artık hayırlısı
O kısmını düşününce mutlu oluyorum zaten canım, ben kendim tek kızım. Tek kız olmak daha zorkıyamam sana olsun bundada var bir hayır bizde 3 kızız müthi annemle abla kardeş gibiyiz gezioruz eğleniyoruz çok güzel
çok zor kızların şanslıO kısmını düşününce mutlu oluyorum zaten canım, ben kendim tek kızım. Tek kız olmak daha zor
Erkeğe benziyorArkadaşlar bana da yorum yapar mısınız acaba neye benziyo 2 kızım var benim de
inşallah çok teşekkür ederim cevabınız içinErkeğe benziyor
İnş oğlunuz olur
testi ne zaman yapacan 10. gunmu cnmCanim bugun 7. Gun bi degisiklik yok henuz
kız valla seviyorum seni cok sakaci cok iyi birisin kalbin ne kadar guzel gonlu guzel insanlari seviyorum bende umutluyum piki gordum aksamki testim gunduzki teste gore dahada koyuydu deneme oldu bakalim rabbim nasip ederse ve hakkimda hayirlisiysa olur insallah cok istiyorum biliyosunuz kizim iki ay sonra 4 yasina gircek artik bi kardesi olsun istiyoruz rabbim ol derse ins su hayirli gunlerin hatrina olurrr❤❤❤AyyyPrensesim2016 kız okudukça heyecanım artıı kız vallaha ben yaptım sanki denemeyi ay hadi Allah bu hayırlı günler hatırı için dualarımızı kabul eder. Bu sefer ümitliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?