Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bizim iliski oldu bakalimm artik nAsibimizde ne varsa onu gorecez saglikla olsunda kiz olmus erkek olmus hic onemli degil belki tutmazda bunu bilemeyiz yuce rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah
Amin her şeyin başı o zaten biz insanlar hep olmayanı isteriz ama Rabbim hayırlısı ji versin demek ne güzel Allah inşallah tamamını nasip eder on gün sınra bir test yaptırırız güzel sonic alırız inşallah

amin ins nasipte vardir ve rabbim oldurur aslinda 10 degilde 15 gun sonra yapim diyorum 10. gunde cikmazsa hayal kirikligina ugrarim aslinda suanda pek takmiyorum ama gebelik testinide erken yapmak istemiyorum cnm

kıyamam ben sana bende böyle duydum özellikle uygulamadım ben şansa denk geldi nasip herşey yavrum kızın yoksa kızın olsun inanılmaz bir duygu birtane daha kızım olsa uçardım sevinçden erkeği nasıl bir duygu diye merak ediyorum okadar ama kızı biliyorum müthhişş...

Benimde iki kızım var cnm şükürler olsun Rabbime evet çok güzel bişey. Daha bebek olmalarına rağmen onları koluma takıp alışverişe çıkasım geliyor

Arkadaşlar bana da yorum yapar mısınız acaba neye benziyo 2 kızım var benim de

Eklentiler

• 20190505_134357.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 68
Ayyy Prensesim2016 kız okudukça heyecanım artıı kız vallaha ben yaptım sanki denemeyi ay hadi Allah bu hayırlı günler hatırı için dualarımızı kabul eder. Bu sefer ümitliyim
kız valla seviyorum seni cok sakaci cok iyi birisin kalbin ne kadar guzel gonlu guzel insanlari seviyorum bende umutluyum piki gordum aksamki testim gunduzki teste gore dahada koyuydu deneme oldu bakalim rabbim nasip ederse ve hakkimda hayirlisiysa olur insallah cok istiyorum biliyosunuz kizim iki ay sonra 4 yasina gircek artik bi kardesi olsun istiyoruz rabbim ol derse ins su hayirli gunlerin hatrina olurrr❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…