- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.421
oylemi o zaman 2 gun oldu 7 mayis catladi cnmNe zaman catladı dedik canım catlamadan sonra saycan
Aynı günlerde çalışmışız, çatlamada aynı zamanda olmuşoylemi o zaman 2 gun oldu 7 mayis catladi cnm
hadi ins rast gelmistirde tutturmuşuzdur cnm muhakkak sonucunu yaz buraya ins ikimizde pozitif haberi alirizAynı günlerde çalışmışız, çatlamada aynı zamanda olmuşbende bekliyorum merakla.
Hayırlısıyla olsun inşallah hepimizin. Yazarım tabi sende yaz hatta hep konuşalım belirtileri :)hadi ins rast gelmistirde tutturmuşuzdur cnm muhakkak sonucunu yaz buraya ins ikimizde pozitif haberi aliriz
bende simdilik gogus ucu agrim var cok aciyolar olur konusiruz arada yaz burayaHayırlısıyla olsun inşallah hepimizin. Yazarım tabi sende yaz hatta hep konuşalım belirtileri :)
Benim kasık ağrım geçmedi, dün çok gaz oldu ve iki gündür göğüs uçlarım acıyor bide kabız oldum. Hasta olacak gibiyim ama daha çok var. Bakalım nasipbende simdilik gogus ucu agrim var cok aciyolar olur konusiruz arada yaz buraya
bence bu kadar cabuk o kadar belirti olmaz ama yinede bilemeyiz ins vardir ama bende kasik agrisi hic olmadi yumurtlama donemindede kasik agrim olmadiBenim kasık ağrım geçmedi, dün çok gaz oldu ve iki gündür göğüs uçlarım acıyor bide kabız oldum. Hasta olacak gibiyim ama daha çok var. Bakalım nasip
Bence de bu kadar erken olamaz. O yüzden çok umutlu değilim yani :) ama en belirgin kasık ağrısı ve göğüs ucubence bu kadar cabuk o kadar belirti olmaz ama yinede bilemeyiz ins vardir ama bende kasik agrisi hic olmadi yumurtlama donemindede kasik agrim olmadi
zaten en buyuk belirti goguslerde ve kasiklarda oluyorr ama simdiye kadar kasiklarim agrimadi ne olacagi daha belli degil nasippp belki adette olurumBence de bu kadar erken olamaz. O yüzden çok umutlu değilim yani :) ama en belirgin kasık ağrısı ve göğüs ucu
Şimdi klomen yan etkilerine baktım da sanırım onun belirtileri bu ağrılar ay belirsizlik ne kötü ya :) ama göğüslerde bu kadar erken acımaz herhâlde ayrıca benim adet dönemimde de acıyor. Kesin hasta olucmzaten en buyuk belirti goguslerde ve kasiklarda oluyorr ama simdiye kadar kasiklarim agrimadi ne olacagi daha belli degil nasippp belki adette olurum
klomenmi kullandin sen ben ovulasyon testiyle takip yaptimŞimdi klomen yan etkilerine baktım da sanırım onun belirtileri bu ağrılar ay belirsizlik ne kötü ya :) ama göğüslerde bu kadar erken acımaz herhâlde ayrıca benim adet dönemimde de acıyor. Kesin hasta olucm
Evet. Şimdi dr aradım sordum klomenden kaynakları ağrı olur dedi. Doğuma giriyormuş, çok konuşamadımklomenmi kullandin sen ben ovulasyon testiyle takip yaptim
yakinsan hastaneye git bi baktir benceEvet. Şimdi dr aradım sordum klomenden kaynakları ağrı olur dedi. Doğuma giriyormuş, çok konuşamadım
Yanına mı gitsem acaba çatlama oldu mu olmadı mı diye.
Yakınım ama doğa girdi. Olmadı yarın giderim. Gerçi bir kaç gün sonra belli olur mu ki çatlama olup olmadığıyakinsan hastaneye git bi baktir bence
ultrasonda yumurtanin cat oldugu gorunir canmYakınım ama doğa girdi. Olmadı yarın giderim. Gerçi bir kaç gün sonra belli olur mu ki çatlama olup olmadığı
Yarın gideyim o zamanultrasonda yumurtanin cat oldugu gorunir canm
hayirli haberler al ins catlamistir yum.Yarın gideyim o zaman
amin cnm inş.hayirli haberler al ins catlamistir yum.
Yok canim ben hâla ayniyim.3 cicek annesi cnm sendede goguslerde agrin varmi herhangi bi belirtin basladimi
anladim cnm ins halsizligin sadece oructan degildir oglusunun sana verdigi belirtilerdirYok canim ben hâla ayniyim.
Sadece oructan dolayi halsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?