Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aa olur mu, illa bi yapıştırcaklar hayırlısını saglıklısını isteyin diye

Yek tek polemige girmeyeceğim, sadece hadisi yazmaniz uzun zamandir rahatsiz ediyordu onuda hoşgörü ile cozmussunuz sağlıklı erkek evlatlar dilerim

24 oldum canim ama zorluklar erken basladi ayaklarim felaket sis nefesim daraliyo nabzim cok yuksek Kalan 16 haftayi yazin nasil geciricez bilmiyorum hayirlisiyla bi atlatsaydik tum hamileler olarak.sende durumlar nasil
Allah yardımcın olsun canım valla benim de ağrılarım var cok fazla iş yaptım mı hemen belli ediyor kendini nasıl gecicek bende bilmiyorum,, Saglıkla kucagımıza alalım inşallah

Gercekten aklim almiyo boyle herseye burnunu sokan insanlarin bundan ne zevk aldigini.
Sana ne kardesim sana neee. Sen ne biliyosun da konusuyosun. Sana mi dusmus bizi yargilamak. Ne hakla, hangi sifatla. Isine bak ustune vazife olmayan seylere karisma..
Elhamdullillah inancimizda tam tevekkulumuzde.

Neden karistigimi söylemiştim sanırım. Allah Resulunu soylemedigi seylerle itham etmeyin. Egitimim buna izin verdi. Üzüldüm birde ya ne tipda ne de dinde boyle seyler yok diye

Neden karistigimi söylemiştim sanırım. Allah Resulunu soylemedigi seylerle itham etmeyin. Egitimim buna izin verdi. Üzüldüm birde ya ne tipda ne de dinde boyle seyler yok diye
boşuna kendini yorup karışmissin
Allah a şükür olsun ki bizde biliyoruz
ve Rabbim den hayirlisini istiyoruz
sen kendi egitimini baskalarina Öğret
sana ihtiyacimiz yok sagolasin ustu kalsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…