- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.401
Aa olur mu, illa bi yapıştırcaklar hayırlısını saglıklısını isteyin diyeCinsiyet takintisi her ulkede var sadece bizim ulkede degil ki bu gayet normal bisey kizi olan erkek oglu olan kiz istiyo ben yurt disinda yasiyorum ve burdada ayni isteklere sahit oluyorum tabiki herkes herseyden once saglikli bebek istiyor burdaki formdaki arkadaslar kiz anneleri belliki bide erkek duygusu tatmak istiyolar dogal olarak. Tabiki kiz istiyen annelerinde topikleri var ama nedense kimse oraya neden illa kiz istiyosunuz diye sormuyo
Uyku tutmamis belliAa olur mu, illa bi yapıştırcaklar hayırlısını saglıklısını isteyin diye
Sen nasılsın canım kac haftalık oldunUyku tutmamis belli
24 oldum canim ama zorluklar erken basladi ayaklarim felaket sis nefesim daraliyo nabzim cok yuksek Kalan 16 haftayi yazin nasil geciricez bilmiyorum hayirlisiyla bi atlatsaydik tum hamileler olarak.sende durumlar nasilSen nasılsın canım kac haftalık oldun ☺
Allah yardımcın olsun canım24 oldum canim ama zorluklar erken basladi ayaklarim felaket sis nefesim daraliyo nabzim cok yuksek Kalan 16 haftayi yazin nasil geciricez bilmiyorum hayirlisiyla bi atlatsaydik tum hamileler olarak.sende durumlar nasil
Neden karistigimi söylemiştim sanırım. Allah Resulunu soylemedigi seylerle itham etmeyin. Egitimim buna izin verdi. Üzüldüm birde ya ne tipda ne de dinde boyle seyler yok diyeGercekten aklim almiyo boyle herseye burnunu sokan insanlarin bundan ne zevk aldigini.
Sana ne kardesim sana neee. Sen ne biliyosun da konusuyosun. Sana mi dusmus bizi yargilamak. Ne hakla, hangi sifatla. Isine bak ustune vazife olmayan seylere karisma..
Elhamdullillah inancimizda tam tevekkulumuzde.
Hoş geldim canimHayir sahurlar araniza yeni katildim. Guzel seyler paylasmak dilegi ilee ❤
Hos buldum ❤Hoş geldim canim
HosgeldinHayir sahurlar araniza yeni katildim. Guzel seyler paylasmak dilegi ilee ❤
Hos buldumm ❤Hosgeldin
Iyi yaptin canim.Uzun suredir uye olmadan takip ediyordum. Ama artik uye olup sohbete katilma vaktidir die dusundumbende erkek bebis dusunuyorum bir kizim var ama iyice gec oldu. Bakalim hayirlisi
Amin cümle isteyen kardeslerimize hayirlisi ❤Iyi yaptin canim.
Rabbim nasip eder ins biz butun isteyenlere.
benim kide hep sagimda canim3. Kizima hamileyim canim benimde digerleri tek tarafli olmuyordu bu cok zorluyo beni cok bastiriyo sagima agrim oluyo
ben sol yumurtadan kaldim canimAcaba diyorum sag yumurtadanmi hamile kaldik ondanmi
boşuna kendini yorup karışmissinNeden karistigimi söylemiştim sanırım. Allah Resulunu soylemedigi seylerle itham etmeyin. Egitimim buna izin verdi. Üzüldüm birde ya ne tipda ne de dinde boyle seyler yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?