- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.421
Hoş geldin canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimAmin cümle isteyen kardeslerimize hayirlisi ❤
Allah aşkına dini senden mi öğrencez bende imam hatip ilahiyat mezunuyum senden öğrenecek değiliz. Git o aldığın 2 satır dersini bilmeyenlere anlatNeden karistigimi söylemiştim sanırım. Allah Resulunu soylemedigi seylerle itham etmeyin. Egitimim buna izin verdi. Üzüldüm birde ya ne tipda ne de dinde boyle seyler yok diye
Canım benimki genelde aşağıda hareket ediyorHamile Arkadaşlast bisey sorcam benim bebegim sadece sagda hareket ediyo ve cok sikistiriyo. ne ortada nede solda hic hissetmedim daha. sizinkilerde tek taraflimi diger hamileliklerimde oyle degildi bu sanki sag yanimdan disari cikmaya tunel kaziyo gibi
bos cnm buralardayim okuyorum sizleri ama artik fazla yazmiyorum evet dun basladim cnmPrensesim2016 canim nerdesin. Basladin mi testlere
Hadi Rabbim bu defa rast getirsin ins.bos cnm buralardayim okuyorum sizleri ama artik fazla yazmiyorum evet dun basladim cnm
Tam pik yapmamis. Koyulasmis evet ama tam degil. Anladigim kadariyla hayirlisiyla erkek cocuk istiyorsun.Merhaba Kizlar simdi size bu ayki yaptigim ovulasyoni atiyorum bi degerlendirme yapabilirmiyiz uc gun hep kirmizydi zaten degerlendirdik ama yumurtayi kacirdim.sanirim zaten adette oldum.
Evet canim uc gun kirmizi gordugum icin beni yanilitti sanirim ucuncu kirmiziyi gordugum gun tek iliskiyle degerlendirdik sanirim yumurtayi kacirdim evet adet oldum bugun bitecegim ve o surectede orucluydum su alimi olmadi gunduz gece ovulasyon yaptimTam pik yapmamis. Koyulasmis evet ama tam degil. Anladigim kadariyla hayirlisiyla erkek cocuk istiyorsun.
Eger erkek istiyorsan koyu gordugun zamanlarin hepsini degerlendirmiceksin canim.
Bu arada adet oldum demissin. Kanama mi lekelen me mi?
Hosgeldin canımHayir sahurlar araniza yeni katildim. Guzel seyler paylasmak dilegi ilee ❤
Hos buldum canim ❤Hosgeldin canım
Canım sıvı alımına dikkat ederek mi yaptın testlerini
Canım ben hala biraz dinlenmen konusunda ısrarcıyımbos cnm buralardayim okuyorum sizleri ama artik fazla yazmiyorum evet dun basladim cnm
Canim orucluydum. Oyuzden sivi alimi olmadi aksam ve gecede yaptigim zaman uc saat sivi almadan yaptim ama sonuc uc gun kirmizi oldu anlayamadimCanım sıvı alımına dikkat ederek mi yaptın testlerini
Pik yapmamıs testin canımCanim orucluydum. Oyuzden sivi alimi olmadi aksam ve gecede yaptigim zaman uc saat sivi almadan yaptim ama sonuc uc gun kirmizi oldu anlayamadim
amin insallah canimHadi Rabbim bu defa rast getirsin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?