Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Neden karistigimi söylemiştim sanırım. Allah Resulunu soylemedigi seylerle itham etmeyin. Egitimim buna izin verdi. Üzüldüm birde ya ne tipda ne de dinde boyle seyler yok diye
Allah aşkına dini senden mi öğrencez bende imam hatip ilahiyat mezunuyum senden öğrenecek değiliz. Git o aldığın 2 satır dersini bilmeyenlere anlat belliki canın sıkılmış sataşacak yer aramışsın ama burda senin gibilere yer yok kış kış

Canım benimki genelde aşağıda hareket ediyor
Sağ sol genel olarak eşit ama

Merhaba Kizlar simdi size bu ayki yaptigim ovulasyoni atiyorum bi degerlendirme yapabilirmiyiz uc gun hep kirmizydi zaten degerlendirdik ama yumurtayi kacirdim.sanirim zaten adette oldum.

Merhaba Kizlar simdi size bu ayki yaptigim ovulasyoni atiyorum bi degerlendirme yapabilirmiyiz uc gun hep kirmizydi zaten degerlendirdik ama yumurtayi kacirdim.sanirim zaten adette oldum.
Tam pik yapmamis. Koyulasmis evet ama tam degil. Anladigim kadariyla hayirlisiyla erkek cocuk istiyorsun.
Eger erkek istiyorsan koyu gordugun zamanlarin hepsini degerlendirmiceksin canim.
Bu arada adet oldum demissin. Kanama mi lekelen me mi?

Tam pik yapmamis. Koyulasmis evet ama tam degil. Anladigim kadariyla hayirlisiyla erkek cocuk istiyorsun.
Eger erkek istiyorsan koyu gordugun zamanlarin hepsini degerlendirmiceksin canim.
Bu arada adet oldum demissin. Kanama mi lekelen me mi?
Evet canim uc gun kirmizi gordugum icin beni yanilitti sanirim ucuncu kirmiziyi gordugum gun tek iliskiyle degerlendirdik sanirim yumurtayi kacirdim evet adet oldum bugun bitecegim ve o surectede orucluydum su alimi olmadi gunduz gece ovulasyon yaptim

Yarin basliycam testlere yine bakalim hayirlisi ama oruclu olmak etkiliyormudur ki testleri acaba

Yani testin kirmizi oldugu gunu ertesi gun veya dort bes saat sonra siliklesmesimi gerekiyor catlamis olmasi icin acaba

Merhaba hanımlar yeni üyeyim ilk hamileligimi yaşıyorum 17 haftalık hamileyim dün kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söyledi. Eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyor .Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor tecrübeli annelerden yorum bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190530-145048.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20190529-225538.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20190529-225614.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20190529-172308.webp
    31 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20190529-171926.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 75
hayirlisi cnm ne diyim bu dunyada rahat yok bana sen dinlenmem icin israrcisin bende hamile kalmaya habire israrciyim neyse sabrin sonu selamettir ben sabredeyirum rabbim mukafatini verecektir
Canım ben hala biraz dinlenmen konusunda ısrarcıyım
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…