Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına bana kız gibi geldi yine de doğrusunu dk bilir bazen karın kişiden kişiye deyişiyor Rabbim gönlündekini versin

Hayirli olsun bebegin canim allah kucagina almayi nasip etsin banada kiz gibi geldi allah gonlundekini nasip etsin insallah ❤

[/QUOTE]
Rahim filmi cektirdin mi sen canım

Oy Masallah canım bana da kız gibi geldi Saglıkla gelsin

Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına bana kız gibi geldi yine de doğrusunu dk bilir bazen karın kişiden kişiye deyişiyor Rabbim gönlündekini versin
Aynenn canim haklisin karin yapisi yapıya göre değişiyor ben zayif olduğum icin hemen belli etti göbek çoğunluk kiz dedi zaten canim diğer yerlere de yazmistim bakalim hayırlısı artık ilk bebegim olduğu icin icimde ozel bi istek yok zaten kizda olur erkekte sadece merak var acaba hangisi diye saglikli hayirli olsunda

Hayirli olsun bebegin canim allah kucagina almayi nasip etsin banada kiz gibi geldi allah gonlundekini nasip etsin insallah ❤
aminn canim insallah saglikla alirim kucagima bebeğimi canim aslinda icimde ozel bi istek yok hani ilk bebegim olduğu icin kizda olur erkekte sadece ultrasonda gizledikce bendeki merak artti bi an once ogrenesim geldi kimisi fotolardan anliyo ondan attim hayirlisi sagliklisi olsun tabii

Oy Masallah♥ canım bana da kız gibi geldi Saglıkla gelsin ♥
Aynen canim çoğunluk kiz dedi bakalim zaten ilk bebek daha benim erkek kiz fark etmez sadece ogrenemeyince bende merak artti bakalim diger kontrolde kesin soyler artık doktorum aslinda tahmini vardi ama emin olmak icin söylemedi heyecanla bekliyorum tabii ama hayirlisi sagliklisi olsun

Ögrenirsin mutlaka canım. Gönlünden geçen olsun inşallah

Bi de canım eş önde olursa karın erken belli olur arkada olursa benim gibi 16 haftaya giriyorum daha kimse ben söylemeden anlamıyor hamile olduğumu yani benimki gibi küçük oluyor☺ Ben genital nubdan pek anlamam ama karın yapısı tahminim genelde tutar inşAllah önemlisi sağlıklı olması evlatlarımızın

yani canim eş önde olduğu icin karnim cabuk cikti bu da kiz mi demek oluyor?

Yok canım cinsiyyetle alakası yok benim kızımda da eş arkadaydı karnım belli olmuyordu dümdüz elbiseyi rahatca giyiyordum kimse de anlamıyordu
Hiii şimdi anladim canim onu karin yapısı icin cinsiyetle alakasi yok pardon valla canim aynen benim de önde olabilir eş bi de bebek iyice çıktı bazisi 6.aylik falan saniyor beni disarida gezerken falan

hahahaha canim artik beklicez kontrolü cogunluk kiz dedi bakalim senin kac cocuk var canim cinsiyetleri ne
Amaaa kız 17. Hafta da göbeğin ne çok çıkmış benim iki kızımda da 6. Ayında zorla çıkmıştı sanki yemek yemişimde göbeğim şişmiş gibi azdı yani. Ben söylemeden kimse bilmiyordu hamile olduğumu. Altıncı ayda olduğumu söylediğimde donup karnına bakarlardı Maşşallah seninki erkenden belli etmiş kendini. Hakkında hayırlısı olsun sağlıklı olsun inan cinsiyetin hiç önemi yok. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

[/QUOTE]
Sizin ne sorununuz var
Amin canim. Benimde bir kizim var sagolsun dokuz aya kadar hic gostermedii bende kiyafet her renk aldim. Su an sekiz bucuk yasinda ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…