- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #64.641
Ekşm den beri açıldığı zaman deneme yapıyormuş tutmamışCanım dedigim gibi tutan tutmustur artık ama kendi bilir isterse yapsın deneme
İnşallah canımEkşm den beri açıldığı zaman deneme yapıyormuş tutmamış
Aynen hayırlısı olsun canım gönlündeki olsun ve deneme yapan herkesin
O zaman yumurtlama olmamış çünkü benim o akıntı baya coktuve hiç kopmadı birbirinden ben onu görünce test yaptim pozitif cıktı 12 saat civarıydı galiba tam 12 saat değildi öyle ilişki oldu artik hayırlısı olsun birde ben o akıntıyı gördükten bir 5 saat sonra kasiklarimda şiddetli bir ağrı oldu belimde de sanki adet sancısı gibi bu geçen ay bunları çok net görebildim yumu iyice gözlemledim inşallah bu defa tutmuştur oglusuTest böyleyken kuruyum demişti sabah 7 de konuştuğumda
Insallahh gonlundekine kavusursunn canim zaman vardaha6 gun var canim.
Amin canim ins.Insallahh gonlundekine kavusursunn canim zaman vardaha❤❤❤
Canim ben hamile degilim bakma sansi var mi yinedeKızlar gadi doğum tarihlerinizi verin bir test var bütün hamile kaldığınız ayları da verin bakalim sonuç ne çıkacak benim çocukların üçünde de tuttu doğum tarihleriniz doğru olacak ama
Canım hiç çocuğun yok mu yada ne zaman düşünüyorsun regl tarihi ver o zaman birde istediğin cinsiyeti söyle o n göre kalacagin ayda hangi cinsiyet oluyor söyleyeyimCanim ben hamile degilim bakma sansi var mi yinede
Yok ilk olacak rabbim nasip ederse temmuzda düşünüyorum 17.07.89 cogu takvim erkek diyor ama bide sen bak bakalimCanım hiç çocuğun yok mu yada ne zaman düşünüyorsun regl tarihi ver o zaman birde istediğin cinsiyeti söyle o n göre kalacagin ayda hangi cinsiyet oluyor söyleyeyim
Revlon ayın kaçında pekiYok ilk olacak rabbim nasip ederse temmuzda düşünüyorum 17.07.89 cogu takvim erkek diyor ama bide sen bak bakalim
Regl olacaktiYok ilk olacak rabbim nasip ederse temmuzda düşünüyorum 17.07.89 cogu takvim erkek diyor ama bide sen bak bakalim
10 haziranda oldum yani dunRegl olacakti
Bu reglden sonra çalışmalara başlayacaksan kız çıkıyor gelecek ay yine kız ama ağustos erkek çıkıyor bugün bir arkadaşımın ki belli olacak onun da kız cıktı bu teste göre bakalim onda doğru çıkarsa doğruluğu kanıtlanır tabi herşey eğlence olsun diye ama yine de merak ediyoruz10 haziranda oldum yani dun
Hadi ya temmuzda deneme yapacagimBu reglden sonra çalışmalara başlayacaksan kız çıkıyor gelecek ay yine kız ama ağustos erkek çıkıyor bugün bir arkadaşımın ki belli olacak onun da kız cıktı bu teste göre bakalim onda doğru çıkarsa doğruluğu kanıtlanır tabi herşey eğlence olsun diye ama yine de merak ediyoruz
Bilmiyorum hayırlısı olsun bakalım kimde yaptıysak tuttuHadi ya temmuzda deneme yapacagimyazarsin arkdsinin sonucunu insallh tutmaz ya tabi dedigin gibi hepsi eglence bi umut iste rabbim ne derse o oluyor
Nasil bi hesaplama bu cin rus takvimi gibi miBilmiyorum hayırlısı olsun bakalım kimde yaptıysak tuttu
Yok canım hiç alakası yok öyle nette denk geldim kendi 3 kızımda da cinsiyet tutunca birde yaptiklarimda hep tutunca diğer tahminlere göre biraz daha doğru çıkıyorNasil bi hesaplama bu cin rus takvimi gibi mi
Hayirlisi artikk kismetimizde ne varsa o olacak arkdasin ogrenince yazarsinYok canım hiç alakası yok öyle nette denk geldim kendi 3 kızımda da cinsiyet tutunca birde yaptiklarimda hep tutunca diğer tahminlere göre biraz daha doğru çıkıyor
Kızlar gadi doğum tarihlerinizi verin bir test var bütün hamile kaldığınız ayları da verin bakalim sonuç ne çıkacak benim çocukların üçünde de tuttu doğum tarihleriniz doğru olacak ama
aslında bu bırazda benım bıldıgım ama kendımde uygulamadıgım takvıme benzıyor mesela erkegın yası onemlı burda kan yenıolenmesı bı deneyın bakalıom tutcakmı ama ınce bı ayar varkı yenı yasından altı ay alması lazım yuzde doksan tutuo dıolar bakın kendınıze bakalımm
mesela
27-28 kız
29 erkek
30-31 kız
32 erkek
33-34 kız
35 erkek
36 -37 kız
38 erkek ......dıye boyle gıdıoyor 2 sene kız 2 sene erkek ama esınız mesela mart dogumlu 35yasına gırecek martla beraber 6 ay alması gerekır bu nedenle erkek senesıne gırmesı ıcın eylulde erkek senesıne gırmıs oluo taakıı obur eylule kadar erkek senesınde oluo esınız anladınızmı canlarım yuzde doksan dıolar benım ılk kızda tutmadı ama ıkıncı ve sımdıkınde tuttu bı bu takvımı yapmamıstım oda mahvettı benı terzı ıste kendı sokugunu dıkemıokıııarkadaşlar alıntı yaparak getirdim buraya geçmiş sayfalardan birde bu var babanın hangi yasta erkek yada kız yaşı olduğunu yazıyor bu da cıktı bizde bi hesaplayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?