- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.601
Benim bittikten 1 hafta sonra çatladı senin normalde nasıl oluyor ki bir fikrin var mı? Yoksa bugün başlaKızlar bugün 6. Gün ovi test başlasam mı yarın mi başlasam(erken bende yumurtlama son 3 ay takipte 9.ve 10. Gün gördüm) (regl dun bitti) fikir alayım istedim sizden
Deneme ayıysa bence erken başlamakta fayda varKızlar bugün 6. Gün ovi test başlasam mı yarın mi başlasam(erken bende yumurtlama son 3 ay takipte 9.ve 10. Gün gördüm) (regl dun bitti) fikir alayım istedim sizden
Cnm erken oluyor yumurtlama bende 9. Gün.adetin 9. Günü 10. Günü yani..bugun 6. Gün yarın baslicam inşallah.. ✌Benim bittikten 1 hafta sonra çatladı senin normalde nasıl oluyor ki bir fikrin var mı? Yoksa bugün başla
Bende öyle düşündüm yarın 7. Gün oluyor başlayayım kismetseDeneme ayıysa bence erken başlamakta fayda var
Kiz icinmi deneme yptin canim ve neler yaptınBenim bittikten 1 hafta sonra çatladı senin normalde nasıl oluyor ki bir fikrin var mı? Yoksa bugün başla
insallah canim benim güzel haberler alalım insallah@3 cicek annesi M MatthilldaAsbei L Laladunya
Kızlar hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız. Sayenizde duam üstüne dua oldu inşallah Allah sizin duanızı bana vesile kilarda bu ay hamile olduğumu öğrenirim.
ay ne bilimmm, internetten al cnmO niee kız senşngi güzel oldu hiç şikayet etme
Yalnız kızlar eczaneden yeni çıktım. Ph yok dedi. Başka eczanelere sorun bazılarında var dedi.
başla canimKızlar bugün 6. Gün ovi test başlasam mı yarın mi başlasam(erken bende yumurtlama son 3 ay takipte 9.ve 10. Gün gördüm) (regl dun bitti) fikir alayım istedim sizden
Ekstra hic bir şey yapmadım surkeli süt ve süt ürünleri tüketmek dışında.Kiz icinmi deneme yptin canim ve neler yaptın
ay ne bilimmm, internetten al cnm
Aynen cnmBende öyle düşündüm yarın 7. Gün oluyor başlayayım kismetse
canım sen bu surelerin arapça hallerini mi yoksa arapça okunuş şekillerini mi çıktı aldın acaba?yusuf suresi tamamı
ayetel kürsi
meryem suresi 1 den 10 a kadar olan ayetler
muminun süresi 5.ayet
Araf suresı 120.121.122 ayetler
sura süresi 49.50.ayetler
Ali imran suresi 38. ve 40 ayetler
Nisa suresi 1.ayet
Enbiya suresi 30.ayet
yusuf süresinin hepsinin çıktısını aldım, bu ayetleri kendim yazdım, bir de "rabbi hebli mines Salihin " yazdim, üzerimde taşıyorum, yusuf suresi hariç diğer ayetleri tekrar başka bi kağıda koyup zemzem içine koydum, deneme oncesi onu ictik
yusuf suresini arapca halini çıktı aldım, diğerlerini de arapça okunusunu kendim yazdimcanım sen bu surelerin arapça hallerini mi yoksa arapça okunuş şekillerini mi çıktı aldın acaba?
tamam kuzum sağ olasınyusuf suresini arapca halini çıktı aldım, diğerlerini de arapça okunusunu kendim yazdim
rica ederim canisiitamam kuzum sağ olasın
Varsa buyursun herkese kapımız z acıkkKızlar e ne var ne yok nasıl gidiyor
Şubatta deneyecem olanlar kimler
Hamilece
mimiraculum
Asbei
Varmı arttıraannnnn
Erken başla cnm ne riske Gircen boş yere garanti olurKızlar bugün 6. Gün ovi test başlasam mı yarın mi başlasam(erken bende yumurtlama son 3 ay takipte 9.ve 10. Gün gördüm) (regl dun bitti) fikir alayım istedim sizden
aman deyim dikkatÖyle bir iş ettim ki kızlar yaayarın kardeşim taşınıyor, bugün gelin ve annesigil ev temizliyor gittim yardım ettim, belimden duramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?