- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.621
Anladim canjm peki yumdan once birakmadinmiEkstra hic bir şey yapmadım surkeli süt ve süt ürünleri tüketmek dışında.
Hayır doktor ile beraber gidiyorum zaten. Bir de kız olsa çifte sevinirim ama erkek olursa da oğluma arkadaş olur o yüzden cinsiyete göre ne yapıyorlar bakmadım hiç. Sadece hamile kalabilmek için çabalıyorum.. çünkü esimde de bende de sorun var.Anladim canjm peki yumdan once birakmadinmi
40 gün boyunca esin yatarken elini karnına koyup erkek bebek duasi okuyacak, melekler cinsiyeti Allaha sormak için gelirmiş 40.gün :)Kızlar bisey sorcam bugün 15. Günüm degerlendirdigim günden itibaren ve gebelik var çok şükür. Bu saatten sonra o dualar ise yarar mi yoksa olan oldu mu dersiniz. Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama erkek olması için yapabilecegim bisey var mi artık
Hayretsin cnm benim yaÖyle bir iş ettim ki kızlar yaayarın kardeşim taşınıyor, bugün gelin ve annesigil ev temizliyor gittim yardım ettim, belimden duramiyorum
Kızlar bisey sorcam bugün 15. Günüm degerlendirdigim günden itibaren ve gebelik var çok şükür. Bu saatten sonra o dualar ise yarar mi yoksa olan oldu mu dersiniz. Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama erkek olması için yapabilecegim bisey var mi artık
aklım o kadar canisiHayretsin cnm benim yaönemli zamandasin valla Neden ki hastayım vs deseydin keşke.. dinlen bari
Test mi yaptınKızlar bisey sorcam bugün 15. Günüm degerlendirdigim günden itibaren ve gebelik var çok şükür. Bu saatten sonra o dualar ise yarar mi yoksa olan oldu mu dersiniz. Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama erkek olması için yapabilecegim bisey var mi artık
Yaaaaa.. bir şey bahane edip gitmemen çok daha doğru olurdu.Öyle bir iş ettim ki kızlar yaayarın kardeşim taşınıyor, bugün gelin ve annesigil ev temizliyor gittim yardım ettim, belimden duramiyorum
Evet canım kan tahlili yaptırdım. Saolasin darısı isteyen herkeseTest mi yaptınhayırlı olsun cnm maşallah diyelim ozaman
Aayyyyy çok sevindimEvet canım kan tahlili yaptırdım. Saolasin darısı isteyen herkese
ay cnm insan kendini kötü hissediyor , ne bileyim gittim ama pişman oldumYaaaaa.. bir şey bahane edip gitmemen çok daha doğru olurdu.
Sıkma canını hic bisey olmaz. Rabbimin izniyleay cnm insan kendini kötü hissediyor , ne bileyim gittim ama pişman oldum
insallah canim yaSıkma canını hic bisey olmaz. Rabbimin izniyle
Ama senin durumun daha önemli temizlik her şekilde yapılır.. neyse canim olan olmuş Bill Bill dinlenme bak senay cnm insan kendini kötü hissediyor , ne bileyim gittim ama pişman oldum
aynen canisi bise olmaz insallahAma senin durumun daha önemli temizlik her şekilde yapılır.. neyse canim olan olmuş Bill Bill dinlenme bak sen
Haklısın da normal zaman olsa zaten yapiyorsundur eminimay cnm insan kendini kötü hissediyor , ne bileyim gittim ama pişman oldum
Olmaz olmaz içini ferah tut sen...ama yapmasaydin daha iiydi olan olmuş artık düşünme güzel düşün..aynen canisi bise olmaz insallah
Allah razı olsun bunuda okuyalımİbni Abbas radıyallahu anhümâ’dan rivayet edildiğine göre Resûl-i Ekrem sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
“Biriniz eşiyle birleşeceği zaman, ‘bismillâh, Allâhümme cennibne’ş-şeytâne ve cennibi’ş-şeytâne mâ razaktenâ: Allahım! Şeytanı bizden ve bize vereceğin çocuktan uzaklaştır’ derse ve bu beraberlikten çocukları olursa, şeytan ona zarar veremez.”
Bhcg kac cikti cnmEvet canım kan tahlili yaptırdım. Saolasin darısı isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?