- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.641
130Bhcg kac cikti cnm
Gözün aydın cnm bir yöntem denedınmıEvet canım kan tahlili yaptırdım. Saolasin darısı isteyen herkese
bende yeni öğrendim ALLAH ım ne kadar aciziz ne kadar çok eksiğimiz var sen affet YARABBİMAllah razı olsun bunuda okuyalım
Saolasin. Denemedim canım çünkü olmuyordu 1 sene icinde her ay denedim birsuru şey olmayınca bu ay asilamaya gidicez diye rahat davrandım. Varmış zamanı demekkiGözün aydın cnm bir yöntem denedınmı
Kızlar e ne var ne yok nasıl gidiyor
Şubatta deneyecem olanlar kimler
Hamilece
mimiraculum
Asbei
Varmı arttıraannnnn
Adetten hemen sonra başlayıp düzenli yaptın miKızlar merhaba. Deneme yapan ve yapacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, Allah gönlümüzdekini nasip etsin.
Ben de şubat ayında deneme yapmayı düşünüyorum inş. Takip için ovu testi yapıyorum ama sanki biryerlerde bir yanlışlık var. Tahmini yum. tarihim 16 ocak.
Eki Görüntüle 2576950 Eki Görüntüle 2576952 Eki Görüntüle 2576954
Son attığım bugün yaptığım test. Koyulaşmak yerine silikleşmiş sanki. Sıvı alımına dikkat ederek yaptım. Dün uzayan yumurta akı kıvamında akıntım vardı.3 saat sonra test yaptım. 2. Resimdeki test. Sonra kremsi akıntı geldi. Bugün yine uzayan akıntım var. Acaba çat. oldu da kaçırdım mı? Böyle birşey yaşayan var mı?
Adetten hemen sonra başlayıp düzenli yaptın mi
Sıkıntı yok gibi devam et bence. Çünkü pik olana kadar belli belirsiz açılma veya hafif koyulaşma olabilir aldigin sıvılara bagli10. Günü başladım canım. Genel de geç yumurtladığım için. Döngüm 30 gün.
Sıkıntı yok gibi devam et bence. Çünkü pik olana kadar belli belirsiz açılma veya hafif koyulaşma olabilir aldigin sıvılara bagli
Cnm ben geç yumutlayanlardanım34. Günüm de yumurtladım adetlerım duzensız ve tek ilişki bir oğlum var sadece ovilasyon testilerini deneyecegım ay kullandımKızlar merhaba. Deneme yapan ve yapacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, Allah gönlümüzdekini nasip etsin.
Ben de şubat ayında deneme yapmayı düşünüyorum inş. Takip için ovu testi yapıyorum ama sanki biryerlerde bir yanlışlık var. Tahmini yum. tarihim 16 ocak.
Eki Görüntüle 2576950 Eki Görüntüle 2576952 Eki Görüntüle 2576954
Son attığım bugün yaptığım test. Koyulaşmak yerine silikleşmiş sanki. Sıvı alımına dikkat ederek yaptım. Dün uzayan yumurta akı kıvamında akıntım vardı.3 saat sonra test yaptım. 2. Resimdeki test. Sonra kremsi akıntı geldi. Bugün yine uzayan akıntım var. Acaba çat. oldu da kaçırdım mı? Böyle birşey yaşayan var mı?
Siz deneme yatiginizda karbonatli su felan ictinizmi eskilerCnm ben geç yumutlayanlardanım34. Günüm de yumurtladım adetlerım duzensız ve tek ilişki bir oğlum var sadece ovilasyon testilerini deneyecegım ay kullandım
Allah nasip etsin sağlıklı evlat canim inşeALLAHHayır doktor ile beraber gidiyorum zaten. Bir de kız olsa çifte sevinirim ama erkek olursa da oğluma arkadaş olur o yüzden cinsiyete göre ne yapıyorlar bakmadım hiç. Sadece hamile kalabilmek için çabalıyorum.. çünkü esimde de bende de sorun var.
Olur mu öyle şey yazalım tabi hepimizKizlarrrr ayın 23une randavu aldım az önce eğer adet olmazsam kan vermeye gidicem o gün.
Asbei M Matthillda L Laladunya 3 cicek annesi ve diğer herkessss
Sizi sürekli etiket yapıp duruyorum kizacaksiniz şimdi düş yakamizdan diye
InsAllah hamilesindir canim.Kizlarrrr ayın 23une randavu aldım az önce eğer adet olmazsam kan vermeye gidicem o gün.
Karismis biraz evet .Aslında kafamı karıştıran dünkü uzayan akıntıdan sonra gelen kremsi akıntı. Burda kremsi akıntının çatlama olduktan sonra geldiğini okumuştum sanki. O arada çat mu oldu acaba diye düşündüm. Bugün de yine uzayan şeffaf akıntım vardı, kafam karıştı.
Hadi Hayırlısı cnm bana tuttu gibi geliyor insallahKizlarrrr ayın 23une randavu aldım az önce eğer adet olmazsam kan vermeye gidicem o gün.
Bence dongun geç olduğu için yumurtlamanda geç olacak devam et testlere cnm bırakma.. hiçbir şey olmasa bile kendini tanirsin işte ✌Aslında kafamı karıştıran dünkü uzayan akıntıdan sonra gelen kremsi akıntı. Burda kremsi akıntının çatlama olduktan sonra geldiğini okumuştum sanki. O arada çat mu oldu acaba diye düşündüm. Bugün de yine uzayan şeffaf akıntım vardı, kafam karıştı.
Karbonatlı su ıcen hatırlamıyorum ama vajinal duş yapan vardı ben karsıyım kendımceSiz deneme yatiginizda karbonatli su felan ictinizmi eskiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?