Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar merhaba. Deneme yapan ve yapacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, Allah gönlümüzdekini nasip etsin.

Ben de şubat ayında deneme yapmayı düşünüyorum inş. Takip için ovu testi yapıyorum ama sanki biryerlerde bir yanlışlık var. Tahmini yum. tarihim 16 ocak.

Son attığım bugün yaptığım test. Koyulaşmak yerine silikleşmiş sanki. Sıvı alımına dikkat ederek yaptım. Dün uzayan yumurta akı kıvamında akıntım vardı.3 saat sonra test yaptım. 2. Resimdeki test. Sonra kremsi akıntı geldi. Bugün yine uzayan akıntım var. Acaba çat. oldu da kaçırdım mı? Böyle birşey yaşayan var mı?

Adetten hemen sonra başlayıp düzenli yaptın mi

Sıkıntı yok gibi devam et bence. Çünkü pik olana kadar belli belirsiz açılma veya hafif koyulaşma olabilir aldigin sıvılara bagli

Aslında kafamı karıştıran dünkü uzayan akıntıdan sonra gelen kremsi akıntı. Burda kremsi akıntının çatlama olduktan sonra geldiğini okumuştum sanki. O arada çat mu oldu acaba diye düşündüm. Bugün de yine uzayan şeffaf akıntım vardı, kafam karıştı.

Cnm ben geç yumutlayanlardanım34. Günüm de yumurtladım adetlerım duzensız ve tek ilişki bir oğlum var sadece ovilasyon testilerini deneyecegım ay kullandım

Cnm ben geç yumutlayanlardanım34. Günüm de yumurtladım adetlerım duzensız ve tek ilişki bir oğlum var sadece ovilasyon testilerini deneyecegım ay kullandım
Siz deneme yatiginizda karbonatli su felan ictinizmi eskiler

Allah nasip etsin sağlıklı evlat canim inşeALLAH

Karismis biraz evet . geç olacak olabilir cnm ovi ama sanki azramin gibi olmuşsun koyulasmadan silinmiş ama akıntı beni düşündürdü testte olsa pik olurdu yumurtlama anlayamadım gerçekten sıvı alımına falan eminsin dimi dikkat ettin

Bence dongun geç olduğu için yumurtlamanda geç olacak devam et testlere cnm bırakma.. hiçbir şey olmasa bile kendini tanirsin işte ✌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…