Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Onu bilmiyorum canim ama arkadaş garanti diye konuştu o yüzden dedim bu ay da onu kullan istersen 1 şişe alsan yeter sana zaten
o ph damalsi markasi verdimi butun eczanelere sordum yok

Evet canım en az 3 saat sıvı almadım, ben de anlayamadım valla

İşe yarar ne demek kız haşaa. Allah isterse doğmadan önce bike erkek yapar ona zor mu

Ben oğlumda pikden sonra t cızgısı bu kadar sılındıgınde deneme yapmıştım ve eski KıZlar böyle yapıyoduk çoğumuzun ogluoldu fikir olur belki
Peki test pikten bu hale kac satte geldi ve siz kac satt sonra deneme yaptiniz sizin pik kisami suruyor

Peki diyet yapmış mıydınız? Beslenme ve başka şeylere dikkat etmiş miydiniz?
Evet canım sut sut urunlerı yumurta bunları bir ay yemedim pH yüksek su cınsel perhız biz 2 gün uygulamstık eşim günde iki soda içerdı ben günde 2 muz bunlara dıkkat ettım sadece canım

Kızlar bugün 6. Gün ovi test başlasam mı yarın mi başlasam (erken bende yumurtlama son 3 ay takipte 9.ve 10. Gün gördüm) (regl dun bitti) fikir alayım istedim sizden
7. Gun basla canım
Canım buraya dua listesi atmıştım onları oku mutlaka Rabbim kabul etsin inşallah
Canım sıvı alımına dikkat ettin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…