- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.661
İnşallah toplu tutum olmuşturHadi Hayırlısı cnm bana tuttu gibi geliyor insallah
DİKKAT
Kizlar kızının olmasını isteyenler için arkadaşla bugün görüştüm...
Şeker ve süt ürünleri çok asidik miş Bol bol tüketilecekmiş Bide adını hatırlayamadı ama bi şurup varmış asidik yapıyormuş Onu hatirlarsa yazacak sık ilişki dedi özellikle günde 2 olursa süper olur dedi yler biter miş o zaman Sola dönüp yatılsın dedi Rabbim işinizi rast getirsin inşallah
o ph damalsi markasi verdimi butun eczanelere sordum yokOnu bilmiyorum canim ama arkadaş garanti diye konuştu o yüzden dedim bu ay da onu kullan istersen 1 şişe alsan yeter sana zaten
Evet canım en az 3 saat sıvı almadım, ben de anlayamadım vallaKarismis biraz evet .geç olacak olabilir cnm ovi ama sanki azramin gibi olmuşsun koyulasmadan silinmiş ama akıntı beni düşündürdü testte olsa pik olurdu yumurtlama anlayamadım gerçekten sıvı alımına falan eminsin dimi dikkat ettin
Bence dongun geç olduğu için yumurtlamanda geç olacak devam et testlere cnm bırakma.. hiçbir şey olmasa bile kendini tanirsin işte ✌
Bende canimmKızlar e ne var ne yok nasıl gidiyor
Şubatta deneyecem olanlar kimler
Hamilece
mimiraculum
Asbei
Varmı arttıraannnnn
Ben oğlumda pikden sonra t cızgısı bu kadar sılındıgınde deneme yapmıştım ve eski KıZlar böyle yapıyoduk çoğumuzun ogluoldu fikir olur belki
tamam tamam kızmıyorum , duacinim canımKizlarrrr ayın 23une randavu aldım az önce eğer adet olmazsam kan vermeye gidicem o gün.
Asbei @Matthillda L Laladunya @3 cicek annesi ve diğer herkessss
Sizi sürekli etiket yapıp duruyorum kizacaksiniz şimdi düş yakamizdan diye
İşe yarar ne demek kız haşaa. Allah isterse doğmadan önce bike erkek yapar ona zor muKızlar bisey sorcam bugün 15. Günüm degerlendirdigim günden itibaren ve gebelik var çok şükür. Bu saatten sonra o dualar ise yarar mi yoksa olan oldu mu dersiniz. Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama erkek olması için yapabilecegim bisey var mi artık
Bende yazdım bugün cnm hepsiniyusuf suresini arapca halini çıktı aldım, diğerlerini de arapça okunusunu kendim yazdim
Hadi bakalım hayırlısı yasin okudum bugğn sana cnmKizlarrrr ayın 23une randavu aldım az önce eğer adet olmazsam kan vermeye gidicem o gün.
Asbei @Matthillda L Laladunya @3 cicek annesi ve diğer herkessss
Sizi sürekli etiket yapıp duruyorum kizacaksiniz şimdi düş yakamizdan diye
Peki test pikten bu hale kac satte geldi ve siz kac satt sonra deneme yaptiniz sizin pik kisami suruyorBen oğlumda pikden sonra t cızgısı bu kadar sılındıgınde deneme yapmıştım ve eski KıZlar böyle yapıyoduk çoğumuzun ogluoldu fikir olur belki
Bende baktım yoktu cnm ya farmasidende kalkmışo ph damalsi markasi verdimi butun eczanelere sordum yok
Evet canım sut sut urunlerı yumurta bunları bir ay yemedim pH yüksek su cınsel perhız biz 2 gün uygulamstık eşim günde iki soda içerdı ben günde 2 muz bunlara dıkkat ettım sadece canımPeki diyet yapmış mıydınız? Beslenme ve başka şeylere dikkat etmiş miydiniz?
Canım benm test akşam 7 gibi pik yapmıştı akşam 11 de de bu resmini attığım şekilde SiliktiPeki test pikten bu hale kac satte geldi ve siz kac satt sonra deneme yaptiniz sizin pik kisami suruyor
Ozman hemen deneme oldu degildi pikin kisa surmus canimCanım benm test akşam 7 gibi pik yapmıştı akşam 11 de de bu resmini attığım şekilde Silikti
evet canım kısasıydı sabamda kontrol ettıgımde tamamen silinmişti zatenOzman hemen deneme oldu degildi pikin kisa surmus canim
7. Gun basla canımKızlar bugün 6. Gün ovi test başlasam mı yarın mi başlasam(erken bende yumurtlama son 3 ay takipte 9.ve 10. Gün gördüm) (regl dun bitti) fikir alayım istedim sizden
Canım buraya dua listesi atmıştım onları oku mutlaka Rabbim kabul etsin inşallahKızlar bisey sorcam bugün 15. Günüm degerlendirdigim günden itibaren ve gebelik var çok şükür. Bu saatten sonra o dualar ise yarar mi yoksa olan oldu mu dersiniz. Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama erkek olması için yapabilecegim bisey var mi artık
Canım sıvı alımına dikkat ettin miKızlar merhaba. Deneme yapan ve yapacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, Allah gönlümüzdekini nasip etsin.
Ben de şubat ayında deneme yapmayı düşünüyorum inş. Takip için ovu testi yapıyorum ama sanki biryerlerde bir yanlışlık var. Tahmini yum. tarihim 16 ocak.
Eki Görüntüle 2576950 Eki Görüntüle 2576952 Eki Görüntüle 2576954
Son attığım bugün yaptığım test. Koyulaşmak yerine silikleşmiş sanki. Sıvı alımına dikkat ederek yaptım. Dün uzayan yumurta akı kıvamında akıntım vardı.3 saat sonra test yaptım. 2. Resimdeki test. Sonra kremsi akıntı geldi. Bugün yine uzayan akıntım var. Acaba çat. oldu da kaçırdım mı? Böyle birşey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?