Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Görmedim canım ben onu yaa
Yusuf Taha Muhammed sureleri hergun okunacak canım
100 Rabbi yesir Vela tuasir rabbi temmim bil hayr
100 Rabbi hebli mines salihin
70 ya varis, 55 ya mücib, 40 ya evvel,
40 ayetel kürsi
Erkek bebek duaları
Ali İmran suresi 40. Ayet
Tefriciye hatmi
Ben ek olarak hergun 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıp ardından ayetel kürsi okudum
Kuranı Kerim hatmi yaptım
41 ve 75 yasini serif hatmi

Kizlar simdi ben tatlisiz duramiyorum cok sekerli cay ve tatli turu gep yerim sizce etki edermi ya sut sut urunleri kesinlkle yemiyorum karbntli limonlu su iciyorum

Vala bilmiyorum canım biz öyle denerdık o zanda
Silikken deneyen ve oglu olanda oldu canim barnyy die bir arkadas oda suan erkek bebek bekliyor. Arnas00 vardi oda deneme yapti tekrar testi pik oldu oda erkek bebek bekliyor allah isteyen herkese nasip etsin insallah saglikla kucaklarina alsinlar. Bu işler kismet işi allah istwdikten sonra silik pik farketmiyor❤❤

tatlıyı bende çok yedim
3 aydır süt ürünleri tüketmşyorum bugğn ilk defa 2 bardak ayran içtim içim rahstladı oh bee amma tutmuşum kendimi 1 ay sonra deneme olavak o zamana kadar buhar olup uçar o ayran inşallah

3 aydır süt ürünleri tüketmşyorum bugğn ilk defa 2 bardak ayran içtim içim rahstladı oh bee amma tutmuşum kendimi 1 ay sonra deneme olavak o zamana kadar buhar olup uçar o ayran inşallah
Hayatta hep asidik urunlerle guzel demi yasasinn sagliksiz beslenme ne ladar guzel urun var hepsi yasak

uçar uçar ayy insanin canı istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…