- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.681
Yaz beni de beybiiŞubatta deneyecekler
Asbei
@mimiraculum
Hamilece
Muhhammed olsun
@Berannn
Yokmu arttıraannn
Bu cok silik işte canım son zmanlarda böyle deneyen cogu arkadasın kızı olduBen oğlumda pikden sonra t cızgısı bu kadar sılındıgınde deneme yapmıştım ve eski KıZlar böyle yapıyoduk çoğumuzun ogluoldu fikir olur belki
Görmedim canım ben onu yaa7. Gun basla canım
Canım buraya dua listesi atmıştım onları oku mutlaka Rabbim kabul etsin inşallah
Canım sıvı alımına dikkat ettin mi
Patron çıldırdıDaha nelerçıldırmış olmalısın
Nasıl yani deneme mi yapicaksinYaz beni de beybii
Yusuf Taha Muhammed sureleri hergun okunacak canımGörmedim canım ben onu yaa
Nasıl yani deneme mi yapicaksin
Vala bilmiyorum canım biz öyle denerdık o zandaBu cok silik işte canım son zmanlarda böyle deneyen cogu arkadasın kızı oldu
Silikken deneyen ve oglu olanda oldu canim barnyy die bir arkadas oda suan erkek bebek bekliyor. Arnas00 vardi oda deneme yapti tekrar testi pik oldu oda erkek bebek bekliyor allah isteyen herkese nasip etsin insallah saglikla kucaklarina alsinlar. Bu işler kismet işi allah istwdikten sonra silik pik farketmiyor❤❤Vala bilmiyorum canım biz öyle denerdık o zanda
Başladım cnm bugün7. Gun basla canım
Canım buraya dua listesi atmıştım onları oku mutlaka Rabbim kabul etsin inşallah
Canım sıvı alımına dikkat ettin mi
Atlatırsın cnm yeterki benşm gibi strese girmeBaşladım cnm bugünyarın 7. Gün.. allah'ın izniyle bi atlatsam iyi bir sekilde su denemeyi
güzel geçecek insallahBaşladım cnm bugünyarın 7. Gün.. allah'ın izniyle bi atlatsam iyi bir sekilde su denemeyi
tatlıyı bende çok yedimKizlar simdi ben tatlisiz duramiyorum cok sekerli cay ve tatli turu gep yerim sizce etki edermi ya sut sut urunleri kesinlkle yemiyorum karbntli limonlu su iciyorum
3 aydır süt ürünleri tüketmşyorum bugğn ilk defa 2 bardak ayran içtim içim rahstladı oh beetatlıyı bende çok yedim
Hayatta hep asidik urunlerle guzel demi yasasinn sagliksiz beslenme ne ladar guzel urun var hepsi yasak3 aydır süt ürünleri tüketmşyorum bugğn ilk defa 2 bardak ayran içtim içim rahstladı oh beeamma tutmuşum kendimi 1 ay sonra deneme olavak o zamana kadar buhar olup uçar o ayran inşallah
uçar uçar3 aydır süt ürünleri tüketmşyorum bugğn ilk defa 2 bardak ayran içtim içim rahstladı oh beeamma tutmuşum kendimi 1 ay sonra deneme olavak o zamana kadar buhar olup uçar o ayran inşallah
Sorma ya canıma tak etti diktim kafaya bi güzelHayatta hep asidik urunlerle guzel demi yasasinn sagliksiz beslenme ne ladar guzel urun var hepsi yasak
Kız diyeti olsa ben havada kaparmılım kızıuçar uçarayy insanin canı istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?