Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
3 aydır süt ürünleri tüketmşyorum bugğn ilk defa 2 bardak ayran içtim içim rahstladı oh bee amma tutmuşum kendimi 1 ay sonra deneme olavak o zamana kadar buhar olup uçar o ayran inşallah
Evet baya tutmuşsun :) asla tutamadım kendimi diyet yaptigim zamanda bile haftada bir tatlı yedim ucundan ucundan peynir yoğurt sut urunleri ve tatli yasam biçimim galiba. Son zamanda zaten olmuyo diye saldim iyice. Valla bravo Rabbim versin herkesin gonlundekini benimkinide :) hayırlı saglikli oğlanlar göndersin bize

Kız diyeti olsa ben havada kaparmılım kızı ayransız yemek yiyemezdim ben cidden normalde
Benim bi tanidigim var sofralarindan yogurt eksik olmaz dusun hafta 5 kilo yogurt yiyorlar ozelikle kocasi her ogunde yer 3 tane oglu var ama kadinda hergun avocada yermis artik nasil bir duzense

İnşallah ya geröekten çabalıyoruz Rabbim versin çabamızın karşılığını inşallah

Benim bi tanidigim var sofralarindan yogurt eksik olmaz dusun hafta 5 kilo yogurt yiyorlar ozelikle kocasi her ogunde yer 3 tane oglu var ama kadinda hergun avocada yermis artik nasil bir duzense
Bizde de yatan eksik olmaz. Yemeğimiz ne olursa olsun ayran mutlaka olur. Bende çok seviyorum eşimde. Kendimi 3 aydır sıkıyorum ama cidden bugğn ne olduysa çıktı içimdeki canavar

Bizde de yatan eksik olmaz. Yemeğimiz ne olursa olsun ayran mutlaka olur. Bende çok seviyorum eşimde. Kendimi 3 aydır sıkıyorum ama cidden bugğn ne olduysa çıktı içimdeki canavar
Sinirdendir o sinirden ben her negatifi gordugumde peynirli durum ekmek yerim

ayy evet yaa hele ondan kız dogurmusuzz
Kesinlikle ondandır vallaha acıktığımda ekmek arasına peynir koyup yerdim o kadar seviyorum ki. 3 aydır ağzıma sürüyorum ama ha bikaç haftada bir bi çimdik yiyorum oda olsun artık bizdekide nefis

ayy evet yaa hele ondan kız dogurmusuzz
Yok be cnm diyet çok çok fazla etkileyen birşey olsaydı benim asla kızlarım olmazdi o kadar yani .. ben süt hiç aramam sütlü tatlı sevmem tatlı şekerli hicbisey olsa da yesek demem.bazen yoğurt oda cok az..peynir olmasa da olur hayatımda.. yemem yani hiç.. ben bu diyette bi yeşil salata çok aradım..bide kahve çay daha kısıtlı tüketiyorm.o biraz koyu oldu bana bide ben hiç muz yemem sevmem zor da olsa yiyorum onun için kalinor içmeye başladım..artik nasipten öteye yol yok bakalim

Kız avokadoyu da kim kaybetmiş de biz bulalım. Baya da pahalı bişey ya burada tanesini 8-9 a satıyolar. Oğlumuz olacak diye batacaz bu gidişle

Bana ne demeli ben 3 yıldır şekeri tamamen kesmiştim. Süt peynir de çok yemem ama sonuç kız.Bence tamamen genetik ve bünye yapısı herkesin vucudundaki değerleri. Cok değişime açık değil

Kız avokadoyu da kim kaybetmiş de biz bulalım. Baya da pahalı bişey ya burada tanesini 8-9 a satıyolar. Oğlumuz olacak diye batacaz bu gidişle
Cnm halden alıyorum ben sertken onlar daha uygun kendim yumusatiyorum evde kırmızı elma yanına koyarak 3 günde yumusuyor..nette de alabilirsiniz sert olanlardan sipariş verebilirsiniz..daha ekonomik oluyor..bozulmuyor hemde..diyet için değil daha öncesinde de çok sevdiğimiz için hep bu sekilde aldık biz..tanesi 3.5 4 liraya geliyor o sekilde✌

Valla
Valla cnm geçen eşim aldı dişimin ucuyla tadına baktım kusacaktım çok kötü bi tadı var yağ gibi bişi. Çöpe gitti

Tadı çok mu güzel

Bende sert aliyorum daha dayanikli oluyor hemen curumuyo olgun hemen curuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…