- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.721
Yok anam kalsınLimonla ve tuzla ye cok guzel ben seviyorumda iste arada sirada hergun degil
Cnm çok güzel valla tuz bol limon ez çatalla sür ekmeğe ama ekmek kepek diyeti de bozma oh misTadı çok mu güzel
Yok cnm kalsın avokadomuu bir daha aslaCnm çok güzel valla tuz bol limon ez çatalla sür ekmeğe ama ekmek kepek diyeti de bozma oh misamanin hamile arkadaşlar özür valla
Bide ph damlasi cikti onuda unutmaDaha çocuğa bez parası lazım
Bu masraftan sonra erkek olmazsa koca bizi eve almayacakBide ph damlasi cikti onuda unutma
Bu masraftan sonra erkek olmazsa koca bizi eve almayacak
Fazla masrafliyiz daha ozel dr gittimiz testler aklima gelmeyen bir suru sey bizim oglanlar bize pahaliya patliyacak esimin yanina boyle sinsice gidince boyle masum masum bakinca ilk sorusu bugun ne lazim ne istiyosun soyleBu masraftan sonra erkek olmazsa koca bizi eve almayacak
Ay sorma ya bugün ph damlasını bulamayınca internetten alalım dedim onu almışken testte alırız oda az kalmış dedim ya boşver biz duamızı edelim namazımızı kılalım Allah Nasip eder ne uğraşıyoruz bunlarla dedi birden alim kesildi adamFazla masrafliyiz daha ozel dr gittimiz testler aklima gelmeyen bir suru sey bizim oglanlar bize pahaliya patliyacak esimin yanina boyle sinsice gidince boyle masum masum bakinca ilk sorusu bugun ne lazim ne istiyosun soyleadam bile bikti benden
Aynisi bizdede oldu yeminle hem test aldirdim hem damla Allah buyuk saka gibiyiz vallaAy sorma ya bugün ph damlasını bulamayınca internetten alalım dedim onu almışken testte alırız oda az kalmış dedim ya boşver biz duamızı edelim namazımızı kılalım Allah Nasip eder ne uğraşıyoruz bunlarla dedi birden alim kesildi adam
Aldın mı damla nerden aldınAynisi bizdede oldu yeminle hem test aldirdim hem damla Allah buyuk saka gibiyiz valla
Cekeyimde ben yurt disindayim canim gogelden buldum 34 euroya turkiyeye satisi yoktur sanmiyorumAldın mı damla nerden aldınçekebilir misn
34 euro çok değil miCekeyimde ben yurt disindayim canim gogelden buldum 34 euroya turkiyeye satisi yoktur sanmiyorum
Amazondandan aldim evet pahali ama ne yapayim aldimAldın mı damla nerden aldınçekebilir misn
ayy valla napakk dayanamiyommm dayanamiyommmKesinlikle ondandır vallaha acıktığımda ekmek arasına peynir koyup yerdim o kadar seviyorum ki. 3 aydır ağzıma sürüyorum amaha bikaç haftada bir bi çimdik yiyorum oda olsun artık bizdekide nefis
Doğru diyorsun canım, benim de şuan kendim de güvendiğim tek şey PhYok be cnm diyet çok çok fazla etkileyen birşey olsaydı benim asla kızlarım olmazdi o kadar yani ..ben süt hiç aramam sütlü tatlı sevmem tatlı şekerli hicbisey olsa da yesek demem.bazen yoğurt oda cok az..peynir olmasa da olur hayatımda.. yemem yani hiç.. ben bu diyette bi yeşil salata çok aradım..bide kahve çay daha kısıtlı tüketiyorm.o biraz koyu oldu bana bide ben hiç muz yemem sevmem zor da olsa yiyorum onun için kalinor içmeye başladım..artik nasipten öteye yol yok bakalim
valla öyle bir topluluk bana da gelecekNapıyorsunuz kızlarr sayfalar birikmiş ayy okuyamadımYeni eve taşındık yemeğe aldım bugün bütün aileyi ayy sabahtan beri koşturuyorum bin çeşit yemek pertim çıktı valla şimdi gittiler uzandım
ya olecez ya oğlan olacakPH damlası hangisini alıyorsunuz eczanede yokmu? Kız hem karbonat hem klanör müydü hem de pH damlası ölmesek iyi hepsi biarada kullanmak sorun olmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?