Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu masraftan sonra erkek olmazsa koca bizi eve almayacak
Fazla masrafliyiz daha ozel dr gittimiz testler aklima gelmeyen bir suru sey bizim oglanlar bize pahaliya patliyacak esimin yanina boyle sinsice gidince boyle masum masum bakinca ilk sorusu bugun ne lazim ne istiyosun soyle adam bile bikti benden

Fazla masrafliyiz daha ozel dr gittimiz testler aklima gelmeyen bir suru sey bizim oglanlar bize pahaliya patliyacak esimin yanina boyle sinsice gidince boyle masum masum bakinca ilk sorusu bugun ne lazim ne istiyosun soyle adam bile bikti benden
Ay sorma ya bugün ph damlasını bulamayınca internetten alalım dedim onu almışken testte alırız oda az kalmış dedim ya boşver biz duamızı edelim namazımızı kılalım Allah Nasip eder ne uğraşıyoruz bunlarla dedi birden alim kesildi adam

Aynisi bizdede oldu yeminle hem test aldirdim hem damla Allah buyuk saka gibiyiz valla

Napıyorsunuz kızlarr sayfalar birikmiş ayy okuyamadım Yeni eve taşındık yemeğe aldım bugün bütün aileyi ayy sabahtan beri koşturuyorum bin çeşit yemek pertim çıktı valla şimdi gittiler uzandım

Kesinlikle ondandır vallaha acıktığımda ekmek arasına peynir koyup yerdim o kadar seviyorum ki. 3 aydır ağzıma sürüyorum ama ha bikaç haftada bir bi çimdik yiyorum oda olsun artık bizdekide nefis
ayy valla napakk dayanamiyommm dayanamiyommm arkadaş en güzelı peynir yoğurt vs zaten

Doğru diyorsun canım, benim de şuan kendim de güvendiğim tek şey Ph başka hiç biseyime güvenmiyorum

valla öyle bir topluluk bana da gelecek ertelemekten yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…