- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.741
Ayy ben de dün çocuklara yoğurtlu makarna yapmıştım ucundan yiyeyim dedim nefis işteayy valla napakk dayanamiyommm dayanamiyommmarkadaş en güzelı peynir yoğurt vs zaten
ayy bende oyleyimAyy ben de dün çocuklara yoğurtlu makarna yapmıştım ucundan yiyeyim dedim nefis işteayy oruç olursun dalgınlıkla yersin aklına gelir bir anda atarsın ya öyle oldu
Ayyy Allah yardımcın olsun valla yaşlanmışım herhalde yaş 30 eskiden kaldırır indirir gık demezdim şimdi vücudum kaldırmıyor valla çok yoruldummmmmvalla öyle bir topluluk bana da gelecekertelemekten yoruldum
Aynen cnm bendeDoğru diyorsun canım, benim de şuan kendim de güvendiğim tek şey Phbaşka hiç biseyime güvenmiyorum
Bende yaşlıyım canısı, buranın ablası benim galibaAyyy Allah yardımcın olsun valla yaşlanmışım herhalde yaş 30 eskiden kaldırır indirir gık demezdim şimdi vücudum kaldırmıyor valla çok yoruldummmmm
Bikarbonat bana dokaniyo canim bagirsaklarimi agitti ve bas agrisi yapti o yuzden bunu deneyecegim bi karbonatida deneme 2 veya 3 gun once alacamPH damlası hangisini alıyorsunuz eczanede yokmu? Kız hem karbonat hem klanör müydü hem de pH damlası ölmesek iyi hepsi biarada kullanmak sorun olmaz inş
Bende kendime çok kızdım canısı valla aklım yok benim herşeye kendimi atıyorum böyle, valla kuzum hiç bişey yok. tek bişey olsa umitlenicem, yok valla. bence bu ay yok hamilelikAynen cnm bendebu arada yok mu hicbisey koku vs sende ağzındaki tat değişimi falan ..cok yormussun kendini bugun gerci ben de belirti arıyorum sende yorgunluktan olsa da anlamaz vücudun kızdım valla sana
yorulan benim bacımmm boşa kızma kadınaAynen cnm bendebu arada yok mu hicbisey koku vs sende ağzındaki tat değişimi falan ..cok yormussun kendini bugun gerci ben de belirti arıyorum sende yorgunluktan olsa da anlamaz vücudun kızdım valla sana
Yok cnm ben 34Bende yaşlıyım canısı, buranın ablası benim galiba
Sürpriz gibi gelecek deseneBende kendime çok kızdım canısı valla aklım yok benim herşeye kendimi atıyorum böyle, valla kuzum hiç bişey yok. tek bişey olsa umitlenicem, yok valla. bence bu ay yok hamilelik
Kaçsın canım 3. den sonra düşünmezmisin bidaha ?Bende yaşlıyım canısı, buranın ablası benim galiba
Benim son şansım vallaKaçsın canım 3. den sonra düşünmezmisin bidaha ?
Hee tamam abloşşYok cnm ben 34
temmuzda 32 olacağım, yok canisi %90 daha bebek dusunmemKaçsın canım 3. den sonra düşünmezmisin bidaha ?
valla benden çok siz inaniyosunuz olacağına bende hiç ümit yokSürpriz gibi gelecek deseneolacak cnm olacak
Olur canım olur inşaAllahBenim son şansım vallao da tutarsa yani bakalım gebelik oluşursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?