Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ayy valla napakk dayanamiyommm dayanamiyommm arkadaş en güzelı peynir yoğurt vs zaten
Ayy ben de dün çocuklara yoğurtlu makarna yapmıştım ucundan yiyeyim dedim nefis işte ayy oruç olursun dalgınlıkla yersin aklına gelir bir anda atarsın ya öyle oldu

Doğru diyorsun canım, benim de şuan kendim de güvendiğim tek şey Ph başka hiç biseyime güvenmiyorum
Aynen cnm bende bu arada yok mu hicbisey koku vs sende ağzındaki tat değişimi falan ..cok yormussun kendini bugun gerci ben de belirti arıyorum sende yorgunluktan olsa da anlamaz vücudun kızdım valla sana

PH damlası hangisini alıyorsunuz eczanede yokmu? Kız hem karbonat hem klanör müydü hem de pH damlası ölmesek iyi hepsi biarada kullanmak sorun olmaz inş
Bikarbonat bana dokaniyo canim bagirsaklarimi agitti ve bas agrisi yapti o yuzden bunu deneyecegim bi karbonatida deneme 2 veya 3 gun once alacam

Aynen cnm bende bu arada yok mu hicbisey koku vs sende ağzındaki tat değişimi falan ..cok yormussun kendini bugun gerci ben de belirti arıyorum sende yorgunluktan olsa da anlamaz vücudun kızdım valla sana
Bende kendime çok kızdım canısı valla aklım yok benim herşeye kendimi atıyorum böyle, valla kuzum hiç bişey yok. tek bişey olsa umitlenicem, yok valla. bence bu ay yok hamilelik

yorulan benim bacımmm boşa kızma kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…