Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sen kendini umutlandırmak istemiyorsun ben seni anlıyorum ama seninki de olmazsa daha kimin olsun canım
Çok şükür isim rast gitti canım, o yüzden ümidim yok işte, genelde rahat olduğum durumlarda sonuca ulaşamam

senin oğlun da yok muydu

senin oğlun da yok muydu
1 kızım bir oğlum var ama bunların 4 tane 5 tane ikiz oğulları olduğu için bir tane çocuğum dillerini kesmiyor bacım bide bizimki ortaklı iş.. bunların içinde oğlumun bi erkek kardeşi de olsun destek olsunlar birbirlerine inşaAllah diyorum

Anladım canım, içini bilemem tabiki
ama mesela aynı durum ben de olsa 1 erkek 1 kız
3.yu mutlaka kız isterdim, kız kardes her zaman iyidir

Anladım canım, içini bilemem tabiki
ama mesela aynı durum ben de olsa 1 erkek 1 kız
3.yu mutlaka kız isterdim, kız kardes her zaman iyidir
4. yü de düşündüğüm için 4. Kız olsun inşaAllah diyorum Tabi canım kız çocuk gibisi kızbkardes gibisi varmı benim eşimin ailesi lafları benim yüreğime vermiş artık beni bukonuda çok kırmışlar.. kocam onlara karşı kendini eksik hissetmesin bana kimse ağzını açmasın diye arka arkaya olsun diye sussunlar diye çok da istiyorum..

Anladım canım Allah gönlüne göre versin canım zor işler valla,bazen diyorum iyi ki eltim yok

Anladım canım Allah gönlüne göre versin canım zor işler valla,bazen diyorum iyi ki eltim yok
Allah razı olsun canım amin inşaAllah Ayy yokmu valla başın kuşağın rahat o zaman 2 eltim var 3. Sü geliyor valla 8 senedir gurbete gelmişim hiçkimsem yok Yanımda eşimin ailesinden de hayır yok moral bozmaktan sorundan başka bişey değiller

yok canısı çok şükür eşim tek erkek, 5 görümce var , onlarda öz ablam olsa bu kadar severim, çok iyiler , kayinvalide kayinpederimin yine öyle Allahın adami, bi kez demediler erkek olsun vs diye. hatta gorumcelerim kızdı bile tekrar bebek düşündüğüm icin (9 ay sürünüyorum kanama ve kusmaktan). ne bileyim çok ilginç insanlar var Allah yardım etsin

MaşaAllah canımAllah bozmasın daim etsin Ayy senin de mi öyle geçiyor hamileliklerin? Benim de öyle kanama oluyor bide Doğuma girene kadar kusuyorum 9 ay boyunca.. iki çocuktan şimdi nasıl olacak düşünmüyor değilim valla

Amin canım aynen çok kötü geciyor, evimde bile kaalamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…