Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Brocali ve ispanak disinda bide avocada yesilik olarak bu erkek bebege hic bir sey yapadan olan kadinlara varya plaket dagitasin geldi yeminle
ay valla ya benim bi tanıdığım brokoli desen belki bilmez bile o derece yani avakado zaten almaz evine ama 2 oğlu var maşallah bende anlamadım RABBİM yüzümüze baksın inşallah

ay valla ya benim bi tanıdığım brokoli desen belki bilmez bile o derece yani avakado zaten almaz evine ama 2 oğlu var maşallah bende anlamadım RABBİM yüzümüze baksın inşallah
Nasıl yapıyorlar bu oglanlari ya arkadaşıminda 2 oğlu var ama kocası hiç bir sekilde sebze yemez hiç ama evde çocuklara pisiriyor ara sıra..kahvaltida bile adam kavurma falan yiyor domates salatalık dahi yok o derece bizimki de otcusebze olmazsa yemek yok mu der

Onlar patatesi ve kuru fasulye cok tuketiyodur eskiden koyde brocoli ispanak avocada zing selenyum ph damlasi testlermi vardi ben bizim koye bi gidiyom hepsinin en az 3 en cok 5oglu var yedikeride sabah kahvalti peynir yumurta hakiki tereyag corek hemede mayali koy ekmegi ayran bunlar hep yasak ama hepsi arka arkaya dogurmus oglanlari valla nasibi olan geliyo kaderde yok ne yapsak bos Allah buyuk sabir edecegiz burda bir arkadas paylasmis hosuma gitti su soz Sabir aci olsada meyvesi tatlidir bekliyecgiz bizde Allahin izniyle

yine bi arkadaşım var kocası aynı dediğin cinsten çok etçildir hakeza 2 kızı var

Ne bilim erkekler şöyle kıymalı yumurta falan sever yer yaparlar menemen gibi bizimki de hiç yok yemek yoksa salata yapar kendine peynir atar üstüne nar ekşili falan yer acayip acayip işler iste ben inanıyorum bu diyet işi Ne ya..et yemeyen adamlarin hep kızı var

yiyenlerin de var işte anlamadım bi akrabanın hanımı sürekli nohut yapardı nerdeyse her gelene nohut pilav iki oğlu var ayyy valla nevrim döndü o ne yedi bu ne içti

Bi de su acidan dusun zenciler neden hep cogunlukla erkek doguruyor cunku yemekleri fazla oladigindan hep tropik meyve yiyorlar muz avocada hindistan cevizi gibi seyler adamlar kan bile iciyor afrikadakiler sonuc cogunluk erkek benim tanidigin var kadin 2 defa dogum ikiz erkek dogurdu 2 dogulda 4 erkek

hay maşallah

Aynen valla mecbur hemen bakıyorum İnternete
valla yaklaşık 15 eczane aradım hiçbirinde yok. bi eczacı dedi ki evet onlar bir ara piyasaya çıktı ama elimizde yok ama ingiliz karbonatıyla aynı işlemi görüyor ingiliz karbonatı kullanabilirsiniz dedi kızlar

Hmm öylemi dersin ben yine4bi bakiyim kapıda ödemeli b iç site görürsem alırım yoksa kalsın anam

Evet cnm alabilirsin eczaneden✌

Canım süper anneler topiğinde bu kalinor tabletle ilgili biri doktoruna sormuş, kesinlikle kullanmayın, tehlikeli, kan değerlerinde ani değişmelere yol açar. Özellikle kalp hastaları için çok tehlikeli yazmış. O sebepten tırsttım ve almaktan vazgeçtim doğrusu. Kullanan arkadaşlar doktor tavsiye aldınız mı, kullanırken bir sıkıntı oluştu mu?

Yoo hiç sıkıntı olmadı doktora sormadan direk eczaneden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…