- 23 Nisan 2016
- 281
- 461
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.981
yine bi arkadaşım varkocası aynı dediğin cinsten çok etçildir hakeza 2 kızı var
Eşim akşam yemeğinde et olmasa yemek yemez. Misarlikte bile et yoksa yemez. Çok mecbursa et yoksa o gün yer başka asla yemezyine bi arkadaşım varkocası aynı dediğin cinsten çok etçildir hakeza 2 kızı var
Ay o yorumu görünce gözüm korktu. Almaktan vazgeçtim. Karbonatlı suya başlamayı düşünüyorumYoo hiç sıkıntı olmadı doktora sormadan direk eczaneden aldım
Süt ürünlerini de kes, diğerlerini de yapınca inş. Mutlu son olacakEşim akşam yemeğinde et olmasa yemek yemez. Misarlikte bile et yoksa yemez. Çok mecbursa et yoksa o gün yer başka asla yemez
Ben karbonatlı suda kullanıyırum 3 aydan fazla oldu galiba. Kalinor ara sıra kullanıyırum bikaç gpnde bir gibi. Bu damlayı da sipariş ettim vallaha Allaha emanet yaşıyoruzAy o yorumu görünce gözüm korktu. Almaktan vazgeçtim. Karbonatlı suya başlamayı düşünüyorum
Süt ürünleri 3 aydır ağzıma sürmüyormSüt ürünlerini de kes, diğerlerini de yapınca inş. Mutlu son olacak
Tuketmek icin degik canim yesillik turleri sadece bu var asidik olmayan istersen tuket hergun miden alirsaBu üçünü mü tüketebiliyoruz canım yeşillik olarak?
Canım o kadar yüklenme sen yine deBen karbonatlı suda kullanıyırum 3 aydan fazla oldu galiba. Kalinor ara sıra kullanıyırum bikaç gpnde bir gibi. Bu damlayı da sipariş ettim vallaha Allaha emanet yaşıyoruz
Evet İngiliz ksrbonatı bu ikinci paketimCanım o kadar yüklenme sen yine deİngiliz karbonatı mı kullanıyorsun?
Ben yaklasik 7 aydir iciyorum cok kafami agriyo ben genellik adet olunca iciyorum deneme bitince birakiyorum benim midem bagirsakalrim ve kafam cok agritiyo iciyomda iste zorla mecburiyettenAy o yorumu görünce gözüm korktu. Almaktan vazgeçtim. Karbonatlı suya başlamayı düşünüyorum
Aa ben turşu tuzlu diye yiyorum, eşime de yesin diye zorluyorum. Benim hatlar iyice karıştıSüt ürünleri 3 aydır ağzıma sürmüyormsirke turşu falanda
Anladım canım , asidik olmayan çok az sebze var zaten. Bir gün birini öteki gün öbürünü artıkTuketmek icin degik canim yesillik turleri sadece bu var asidik olmayan istersen tuket hergun miden alirsa
Kız tuz deil sirke o sirke baş düşman o acilen bırakAa ben turşu tuzlu diye yiyorum, eşime de yesin diye zorluyorum. Benim hatlar iyice karıştı
Anladım canım , asidik olmayan çok az sebze var zaten. Bir gün birini öteki gün öbürünü artık
Bir önceki resmide pik di zaten canımbunun bir önceki resimi duruyormu dahaovu nun
Karbonatlı su mu canım, sana dokunuyor olabilir mi? Ben de başlayacam da , umarım dokunmaz.Ben yaklasik 7 aydir iciyorum cok kafami agriyo ben genellik adet olunca iciyorum deneme bitince birakiyorum benim midem bagirsakalrim ve kafam cok agritiyo iciyomda iste zorla mecburiyetten
Hemen bırakıyorumKız tuz deil sirke o sirke baş düşman o acilen bırak
Bence kalinora dedi o. Karbonat tadı değiştirmiyor normal su gibi hiç farketmiyorsun bileKarbonatlı su mu canım, sana dokunuyor olabilir mi? Ben de başlayacam da , umarım dokunmaz.
Hemen bırakıyorum
Ben bir aydan fazlada folik asit kullanmıştım ve yine kullanacak denedıgım yönetenlerin aynısı kullanıcam yıneYa ben de kilo vermek için diyetteyim ve her gün yumurta tüketiyorum. Onu bırakamadım. Süt ürünlerini kıstım.
Yalnız tuzlu şey normalde de yiyemiyorum. Sodyum potasyum ağırlıklı beslenmek lazımmış. Diyetime de uymuyor tuzlu şeyler, patates vs. Bu beslenme işi kafamı karıştırıyor.
Bi arkadaş da folik asitin süt ürünleri etkisi gösterdiğini yazmış, ben bir süredir kullanıyorum. Siz folik asit kullanmış mıydınız peki?
Canım benzin testlerde böyleydı var yumurtlamaya dahaCanım kacırmıs olamazsın degil mi döngün kactı kacıncı gunundu, benim hatlar karıstı
Sabah 7 de ilk idrar yarım bardak 1 bardak kadar su iç hiç wc ye cıkmadan 11 gibi test yap canım birde ikindin 4 te test yap
Sen eşittir ben demektirkız bukadar benzerlik olur bende takmıştım kafaya kaynın düğünde hamile olacam diye basardım 7 aylık hamileydim düğünde
Canım yumurtası geç çağlayanlardan var olabılırde yaniHadi ya desene çatı kaçırdım. Ama ben hiç eşit koyuluğu dahi göremedim. Bir gün yapmadım o ara oldu belki de. Peki sence testlere devam edeyim mi ?
Canım benim adetlerın arası çok acıktı ve tam 34. Gün geç yumurtlama olmustu olabılır sen testine devam etTamam canım öyle yapayım . Testlerim de bitti, yarın başka marka alıp yapayım. Doktora sıra bulabilirsem giderim canım. Teşekkür ederim ilgin için, baya tuttum seni, iyi geceler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?