Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay o yorumu görünce gözüm korktu. Almaktan vazgeçtim. Karbonatlı suya başlamayı düşünüyorum
Ben karbonatlı suda kullanıyırum 3 aydan fazla oldu galiba. Kalinor ara sıra kullanıyırum bikaç gpnde bir gibi. Bu damlayı da sipariş ettim vallaha Allaha emanet yaşıyoruz

Ay o yorumu görünce gözüm korktu. Almaktan vazgeçtim. Karbonatlı suya başlamayı düşünüyorum
Ben yaklasik 7 aydir iciyorum cok kafami agriyo ben genellik adet olunca iciyorum deneme bitince birakiyorum benim midem bagirsakalrim ve kafam cok agritiyo iciyomda iste zorla mecburiyetten

Süt ürünleri 3 aydır ağzıma sürmüyorm sirke turşu falanda
Aa ben turşu tuzlu diye yiyorum, eşime de yesin diye zorluyorum. Benim hatlar iyice karıştı
Tuketmek icin degik canim yesillik turleri sadece bu var asidik olmayan istersen tuket hergun miden alirsa
Anladım canım , asidik olmayan çok az sebze var zaten. Bir gün birini öteki gün öbürünü artık

Aa ben turşu tuzlu diye yiyorum, eşime de yesin diye zorluyorum. Benim hatlar iyice karıştı

Anladım canım , asidik olmayan çok az sebze var zaten. Bir gün birini öteki gün öbürünü artık
Kız tuz deil sirke o sirke baş düşman o acilen bırak

Ben yaklasik 7 aydir iciyorum cok kafami agriyo ben genellik adet olunca iciyorum deneme bitince birakiyorum benim midem bagirsakalrim ve kafam cok agritiyo iciyomda iste zorla mecburiyetten
Karbonatlı su mu canım, sana dokunuyor olabilir mi? Ben de başlayacam da , umarım dokunmaz.
Kız tuz deil sirke o sirke baş düşman o acilen bırak
Hemen bırakıyorum

Ben bir aydan fazlada folik asit kullanmıştım ve yine kullanacak denedıgım yönetenlerin aynısı kullanıcam yıne

Canım benzin testlerde böyleydı var yumurtlamaya daha

Tamam canım öyle yapayım . Testlerim de bitti, yarın başka marka alıp yapayım. Doktora sıra bulabilirsem giderim canım. Teşekkür ederim ilgin için, baya tuttum seni, iyi geceler canım.
Canım benim adetlerın arası çok acıktı ve tam 34. Gün geç yumurtlama olmustu olabılır sen testine devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…