Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Vaka bende böyle olacak olan alengerli işlere hiç cesaret edemem kullanmıcam kesınlıkle hıcbırını

Cnm ben muz çok sevmediğim için avakado ve kalinor tablet birlikte 3 ay neredeyse düzenli tüketiyorum ingiliz karbonati da aynı şekilde..bir zararını görmedim geçen ay tam kan yaptırdım normal değerlerim için hepsi çok iyi çıktı..yani öyle birşey yok kalinor bence çok iyi ve ucuzundan bir takviye potasyum icin✌

Ben yaklasik 7 aydir iciyorum cok kafami agriyo ben genellik adet olunca iciyorum deneme bitince birakiyorum benim midem bagirsakalrim ve kafam cok agritiyo iciyomda iste zorla mecburiyetten
Karbonatli veya limonlu su tansiyon düşürüyor demekki senin tansiyonun normal de de az düşük ise bunlar daha da düşürmüş olabilir cnm..

Blue0Pink cnm senin randevun haftaya dimi oyle kalmış aklımda var mı belirti ii misin uykusuzluk dışında
uykusuzluk disinda biraz kasık ağrım oluyor ara ara. Yoruldugumdan mı yoksa tutunmaya mı çalışıyor yumurta emin değilim. Randavum da ayın 23 ünde yani önümüzde ki Perşembe

Karbonatlı su mu canım, sana dokunuyor olabilir mi? Ben de başlayacam da , umarım dokunmaz.

Hemen bırakıyorum ☺
Tansiyonumu dusuruyo canim sanirim ama tadi o kadarda kotu degil cok bekletince kotu oluyo ben yapinca hemen bitirmeye calisyorum dene kuzum belki sana iyi gelebilir

Ben bir aydan fazlada folik asit kullanmıştım ve yine kullanacak denedıgım yönetenlerin aynısı kullanıcam yıne
Ben de kullanacam canım, hamilelik öncesi ve hamilelikte kullanımı çok önemliymiş. Senin oğlun vardı değil mi, beslenmen nasıldı oğluna hamile kalmadan önce?
Canım yumurtası geç çağlayanlardan var olabılırde yani
Canım benim adetlerın arası çok acıktı ve tam 34. Gün geç yumurtlama olmustu olabılır sen testine devam et
Öyle yapacam canım, bugün eczaneden tekrar test alıp devam edicem. Kızımda de geç yumurtlama olmuştu, yine aynısı olabilir.

Ne güzel canım sıkıntı olmamış. Ben gene de kullanmayacam sanırım, ne olur ne olmaz.

Tansiyonumu dusuruyo canim sanirim ama tadi o kadarda kotu degil cok bekletince kotu oluyo ben yapinca hemen bitirmeye calisyorum dene kuzum belki sana iyi gelebilir
Tamam canım, benim de tansiyonum düşüktür. Umarım dokunmaz.

Kızlar ovu testi siparis vericemde bu marka iyimi kullanan varmi memnun olan

Eklentiler

• Screenshot_20200117-143359.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…