- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.001
Vaka bende böyle olacak olan alengerli işlere hiç cesaret edemem kullanmıcam kesınlıkle hıcbırınıCanım süper anneler topiğinde bu kalinor tabletle ilgili biri doktoruna sormuş, kesinlikle kullanmayın, tehlikeli, kan değerlerinde ani değişmelere yol açar. Özellikle kalp hastaları için çok tehlikeli yazmış. O sebepten tırsttım ve almaktan vazgeçtim doğrusu. Kullanan arkadaşlar doktor tavsiye aldınız mı, kullanırken bir sıkıntı oluştu mu?
Cnm ben muz çok sevmediğim için avakado ve kalinor tablet birlikte 3 ay neredeyse düzenli tüketiyorum ingiliz karbonati da aynı şekilde..bir zararını görmedim geçen ay tam kan yaptırdım normal değerlerim için hepsi çok iyi çıktı..yani öyle birşey yok kalinor bence çok iyi ve ucuzundan bir takviye potasyum icin✌Canım süper anneler topiğinde bu kalinor tabletle ilgili biri doktoruna sormuş, kesinlikle kullanmayın, tehlikeli, kan değerlerinde ani değişmelere yol açar. Özellikle kalp hastaları için çok tehlikeli yazmış. O sebepten tırsttım ve almaktan vazgeçtim doğrusu. Kullanan arkadaşlar doktor tavsiye aldınız mı, kullanırken bir sıkıntı oluştu mu?
Karbonatli veya limonlu su tansiyon düşürüyor demekki senin tansiyonun normal de de az düşük ise bunlar daha da düşürmüş olabilir cnm..Ben yaklasik 7 aydir iciyorum cok kafami agriyo ben genellik adet olunca iciyorum deneme bitince birakiyorum benim midem bagirsakalrim ve kafam cok agritiyo iciyomda iste zorla mecburiyetten
Aynenn dedigin gibi kuzumKarbonatli veya limonlu su tansiyon düşürüyor demekki senin tansiyonun normal de de az düşük ise bunlar daha da düşürmüş olabilir cnm..
Blue0Pink cnm senin randevun haftaya dimi oyle kalmış aklımda var mı belirti ii misin uykusuzluk dışında
Tansiyonumu dusuruyo canim sanirim ama tadi o kadarda kotu degil cok bekletince kotu oluyo ben yapinca hemen bitirmeye calisyorum dene kuzum belki sana iyi gelebilirKarbonatlı su mu canım, sana dokunuyor olabilir mi? Ben de başlayacam da , umarım dokunmaz.
Hemen bırakıyorum ☺
Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruzuykusuzluk disinda biraz kasık ağrım oluyor ara ara. Yoruldugumdan mı yoksa tutunmaya mı çalışıyor yumurta emin değilim. Randavum da ayın 23 ünde yani önümüzde ki Perşembe
Ay insallahhhh darısı sana olsun canimcimHadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz
Ben de kullanacam canım, hamilelik öncesi ve hamilelikte kullanımı çok önemliymiş. Senin oğlun vardı değil mi, beslenmen nasıldı oğluna hamile kalmadan önce?Ben bir aydan fazlada folik asit kullanmıştım ve yine kullanacak denedıgım yönetenlerin aynısı kullanıcam yıne
Canım yumurtası geç çağlayanlardan var olabılırde yani
Öyle yapacam canım, bugün eczaneden tekrar test alıp devam edicem. Kızımda de geç yumurtlama olmuştu, yine aynısı olabilir.Canım benim adetlerın arası çok acıktı ve tam 34. Gün geç yumurtlama olmustu olabılır sen testine devam et
Cnm ben muz çok sevmediğim için avakado ve kalinor tablet birlikte 3 ay neredeyse düzenli tüketiyorum ingiliz karbonati da aynı şekilde..bir zararını görmedim geçen ay tam kan yaptırdım normal değerlerim için hepsi çok iyi çıktı..yani öyle birşey yok kalinor bence çok iyi ve ucuzundan bir takviye potasyum icin✌
Tamam canım, benim de tansiyonum düşüktür. Umarım dokunmaz.Tansiyonumu dusuruyo canim sanirim ama tadi o kadarda kotu degil cok bekletince kotu oluyo ben yapinca hemen bitirmeye calisyorum dene kuzum belki sana iyi gelebilir
İnşalllaahhhhhAy insallahhhh darısı sana olsun canimcim
Ben sadece şekersiz çay ve tuzlu limonlu zeytin yiyorum başka yok alisdim artıkKız çocuğu isteyenler topiğinde yanlış okumadıysam süt ürünleri ve yeşillik tüketin yazmışlardı
Kuzum sen gecen deneme yaptin sanirim hastalandin mujdeli haberi vermeyinceBen sadece şekersiz çay ve tuzlu limonlu zeytin yiyorum başka yok alisdim artık
Bunu kullanan birçok arkadaş var cnm alabilirsin.miratech kullanıyorum ben onu da tavsiye ederim..Kızlar ovu testi siparis vericemde bu marka iyimi kullanan varmi memnun olan
Aynen canim ama dönğüm erken oldu gene ocakta denicem bu sefer 2 deneme düşünüyorumKuzum sen gecen deneme yaptin sanirim hastalandin mujdeli haberi vermeyince
aynı gün test yapicam bendeuykusuzluk disinda biraz kasık ağrım oluyor ara ara. Yoruldugumdan mı yoksa tutunmaya mı çalışıyor yumurta emin değilim. Randavum da ayın 23 ünde yani önümüzde ki Perşembe
Uu super aynı anda öğreneceğiz hamile miyiz değil miyizzzz..aynı gün test yapicam bende
insallah canim hayırlısı olsun hakkımızdaUu super aynı anda öğreneceğiz hamile miyiz değil miyizzzz..
İnşallah çifte mutluluk olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?