Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Vala canım yöne sadece 1 ay sut ve sut ürünleri kestim tuzlu beslendım patates kızartması cipsi günde 2 muz pH yüksek su içtin et ağırlıklı beslenme calıstım yaptıklarım bunlar

Merhaba kızlar ben de 1 hafta sonra doktora gidiyorum şubatta deneme yapıcam allah izin ederse erkek evlat istiyorm ne yapmam gerek biraz bilgilendirir misiniz ovulasyon testi alıcam beslenme nasıl olmalı
Mrb cnm önceki sayfalarımızı okur san hemen herşey konuştuk herkes yaptıklarını yapma ya çalıştıklarını anlattı.. yararlı olur senin için geriye dönük oku uygun zamanın da ✌ yine de sorun olursa burada hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz

Merhaba kızlar ben de 1 hafta sonra doktora gidiyorum şubatta deneme yapıcam allah izin ederse erkek evlat istiyorm ne yapmam gerek biraz bilgilendirir misiniz ovulasyon testi alıcam beslenme nasıl olmalı
ben sana kendi yaptıklarımı anlatayım, öncelikle ph yüksek su içerisine İngiliz karbonat koyup içtim, normal suyu unuttum, çay çok nadir içtim. süt ve süt ürünleri yemedim, alkali beslenmeye çalıştım, günde 2 muz yedim 2 soda içtim en az. eşimde aynı şekilde yedi içti. eşim keçi boynuzu özü yedi. deneme yapacağımız hafta keçi boynuzu alıp kaynatım sabah akşam içti. ayrı olarak eşim çinko ve selenyum takviye kullandı. Bi vitamin daha vardı ginseng mi ne onun da içinde bulunduğu bi takviye daha kullandı. o da aynı şekilde süt ürünlerini kesip et ağırlıklı beslendi. adetin 2.gunu hormon tahlili yapıldı. klomen ve inofolic başladık, adetin 9.günü doktora gittim catlatma iğnesi verdi. 10.gün igneyi vurundum 11.gün doktorun söylediği saatte deneme oldu. ben bunları yaptım ama hamile miyim bilmiyorum , bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…