- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.041
Adete yakın genelde şişkinlik olur o mu acabaKızlar benim karnım çok şişiyor ya. Gaz gibi ama değil. Şişiyor şişiyor sonra kendi geçiyor
Amazondan internetten
Bilmiyorum ki öyle olur muydu hiç hatırlamıyorumAdete yakın genelde şişkinlik olur o mu acaba
ilactandir o canimKızlar benim karnım çok şişiyor ya. Gaz gibi ama değil. Şişiyor şişiyor sonra kendi geçiyor
sanmıyorum canım o ılactan sonra hamilelik çok nadir benceHmm olabilir cnm hamilelik olmasın da
İnşallah ama insan korkuyor yinesanmıyorum canım o ılactan sonra hamilelik çok nadir bence
evett canın adet olunca rahatlarsınİnşallah ama insan korkuyor yine
Hap tan cnm o evet..İnşallah cnm Saol
Şuan bende onu içiyordumHap tan cnm o evet..soda tuket bolca tuz limon ekle iç.. hem diyete fayda sağlar hem seni rahatlatir
Sodada tuz nasıl olur ki bilemedimHap tan cnm o evet..soda tuket bolca tuz limon ekle iç.. hem diyete fayda sağlar hem seni rahatlatir
Çok güzel olur dene bak dha çok seversin bence az ekle tabiSodada tuz nasıl olur ki bilemedim
Öylemi tamma yarın deneyimÇok güzel olur dene bak dha çok seversin bence az ekle tabi
Yani olan bişey normalde, bide senin hap da aldın onun da yan etkileri olabilir canımBilmiyorum ki öyle olur muydu hiç hatırlamıyorum
Bence 12 gibi git.. Erken git ne olur ne olmaz diyeKızlar ben doktora gideceğim bu ay inşaAllah adetin 12simi gideyim 13 ü mü ? Yumurtlamayı da görsün yumurtlama hakkında da bilgi edinmek istiyorum büyümüş mü kaç mm olmuş ne zaman çatlar..
Degil canim
Tamam canım inşaAllahBence 12 gibi git.. Erken git ne olur ne olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?