- 6 Ocak 2020
- 369
- 523
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.061
Sanada iyi gcler cnmhepinize iyi geceleeeerr
Ya Benim de kullandığım testler artımeddi. Acaba ondan mı hiç koyulaşma olmadı ki. Bugün eczaneden miratech aldım. Yarın onu deniyecem. Bakalım o nasıl gösterecekKızlar artı med kullanmayın ovi test olarak yanıltıyor .. innovita laboquik yada miratech daha doğru sonuç veriyor. Yeni deneme yapacaklar için tavsiye edilen markalar bunlar ✌
Maşallah o kadar uğraşa inşallah oğluşuna hamilesindirben sana kendi yaptıklarımı anlatayım, öncelikle ph yüksek su içerisine İngiliz karbonat koyup içtim, normal suyu unuttum, çay çok nadir içtim. süt ve süt ürünleri yemedim, alkali beslenmeye çalıştım, günde 2 muz yedim 2 soda içtim en az. eşimde aynı şekilde yedi içti. eşim keçi boynuzu özü yedi. deneme yapacağımız hafta keçi boynuzu alıp kaynatım sabah akşam içti. ayrı olarak eşim çinko ve selenyum takviye kullandı. Bi vitamin daha vardı ginseng mi ne onun da içinde bulunduğu bi takviye daha kullandı. o da aynı şekilde süt ürünlerini kesip et ağırlıklı beslendi. adetin 2.gunu hormon tahlili yapıldı. klomen ve inofolic başladık, adetin 9.günü doktora gittim catlatma iğnesi verdi. 10.gün igneyi vurundum 11.gün doktorun söylediği saatte deneme oldu. ben bunları yaptım ama hamile miyim bilmiyorum , bekliyorum
Kqpida odemeli satan varmiki bu damlayiBen karbonatlı suda kullanıyırum 3 aydan fazla oldu galiba. Kalinor ara sıra kullanıyırum bikaç gpnde bir gibi. Bu damlayı da sipariş ettim vallaha Allaha emanet yaşıyoruz
insallah canim aminMaşallah o kadar uğraşa inşallah oğluşuna hamilesindir
4 saatte bir test yap canim kaçırmaGünaydın kızlarrr, bi bakar mısınız. Sanırım testim pik oldu, Bugün 11 de yaptığım test.
Eki Görüntüle 2578154
Şimdi kaç saat aralıkla test yapmalıyım ?
Pik olacak test koyulaşmaya başlamışGünaydın kızlarrr, bi bakar mısınız. Sanırım testim pik oldu, Bugün 11 de yaptığım test.
Eki Görüntüle 2578154
Pik olacak test koyulaşmaya başlamış
Sağolasın canım, saat 3 gibi bir test daha yapıcam.4 saatte bir test yap canim kaçırma
Cnm koyu evet sıvı alımına dikkat ederek 3 de tekrar yap hemen hemen ayniyiz senin ki daha koyu benden düzenli takip et ..bu gece deneme olabilir duruma göre yada sabaha karşı pik sürene bağlıGünaydın kızlarrr, bi bakar mısınız. Sanırım testim pik oldu, Bugün 11 de yaptığım test.
Eki Görüntüle 2578154
karbonatı nasıl kullanalım? Her içtiğimiz suyanı katalım yada mesela bir litre suya bir kaşık karbonatvalla yaklaşık 15 eczane aradım hiçbirinde yok. bi eczacı dedi ki evet onlar bir ara piyasaya çıktı ama elimizde yok ama ingiliz karbonatıyla aynı işlemi görüyor ingiliz karbonatı kullanabilirsiniz dedi kızlar
Yap canim kaçırma akintinı da dikkat et yoğun kremsi akinti olur ve ıslaklıkSağolasın canım, saat 3 gibi bir test daha yapıcam.
3 saatte yap kacırma en fazla 4 olsunGünaydın kızlarrr, bi bakar mısınız. Sanırım testim pik oldu, Bugün 11 de yaptığım test.
Eki Görüntüle 2578154
Pik olacak test koyulaşmaya başlamış
Daha pik degil olmaya baslamis 3 saate daha iyiZaten testin hemen hemen pik 1.30 en geç 2 de yap tekrarla aman kacırma
Bende hemen hemen yazdım canım zaten ıkımızde aynı şeyı söylüyoruzDaha pik degil olmaya baslamis 3 saate daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?