- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.081
Cnm tek tek paketli ise bi paketi bir güne yay.5gr. Yada bir çay kaşığı bir litreye karıştırıp kullan..karbonatı nasıl kullanalım? Her içtiğimiz suyanı katalım yada mesela bir litre suya bir kaşık karbonat
M Matthillda canım bu karbonat olayını yapıp erkek bebek sahibi olan oldumuCnm tek tek paketli ise bi paketi bir güne yay.5gr. Yada bir çay kaşığı bir litreye karıştırıp kullan..
Teşekkürler bende deneyeyim. Hamile kalınca hemen bırakalımmı?Cnm tek tek paketli ise bi paketi bir güne yay.5gr. Yada bir çay kaşığı bir litreye karıştırıp kullan..
Sonuçta ph yüksek olan su icebilirsin de..nasil istersen genelde normal hayatta ki diyetlerde rejim lerde verilir ingiliz karbonatli alkali su diye..Teşekkürler bende deneyeyim. Hamile kalınca hemen bırakalımmı?
Olmus tabiki ancak sadece su değil tabiki su yapılan rejimin en önemli parçası..ph damlası da varmış nette satılan ondan kullanan arkadaslarda var. Bol soda içen de limonlu su içen de tansiyon düşürdüğü için zaten uzun süre kullanılmaz bunlar diyet yapılan dönemde vücudun alkali olmasını sağlam ak amacıyla içiliyor..asidik olmaması gerek..M Matthillda canım bu karbonat olayını yapıp erkek bebek sahibi olan oldumu
Daha çok yabancı makalelerde var karbonatli su..orada cinsiyet rejimlerinde kullanılmali diye geçiyor..M Matthillda canım bu karbonat olayını yapıp erkek bebek sahibi olan oldumu
orası neresi canım ense miKızlar bi sizde bakın doğruluğu varmı bi önceki çocuğun saç bitim yerine bakın ortadaysa erkek bi dahaki çocuk yok yandaysa kız bütün çocuklarinızda bakın doğrumu acaba
ben saka su ictim karbonatla birlikteKıZlar alkali su için hangi markaları tuketıyorsunuz
orası neresi canım ense mi
bi bakayim buyuk kizaYok canım şu tam başın üstünde yuvarlak saç bitim yeri varya
kizlarin ikisinin de ortada canimbi bakayim buyuk kiza
ikiside ortada canim kizlarin, ama buyuk kizdan sonra dis gebelik gecirdim, sonra kucuk kiz dogduYok canım şu tam başın üstünde yuvarlak saç bitim yeri varya
O dıs gebelik demekki erkekti cnm bakalım doğruluğu ne kadar baksın arkadaşlardaikiside ortada canim kizlarin, ama buyuk kizdan sonra dis gebelik gecirdim, sonra kucuk kiz dogdu
Bende onun erkek olduğunu düşünüyorum canım, o da sağ kasiktaydiO dıs gebelik demekki erkekti cnm bakalım doğruluğu ne kadar baksın arkadaşlarda
Rabbim inş şimdi nasip eder cnm gerçekten canı gönülden istiyorum isteyen herkesin olsun diye dua ediyorum şuan belirtilerin varmi cumartesi deneme yapmistin ne zmn test yapican cnmBende onun erkek olduğunu düşünüyorum canım, o da sağ kasiktaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?