- 6 Ocak 2020
- 369
- 523
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.101
Kaç aylık kürtaj olmuştun cnm bu aradaBende onun erkek olduğunu düşünüyorum canım, o da sağ kasiktaydi
Canım normalde haftaya cumartesi test yapmam gerekiyor tam 14 gün oluyor, bilmiyorum ki valla bende ne yapacağımı sasirdimRabbim inş şimdi nasip eder cnm gerçekten canı gönülden istiyorum isteyen herkesin olsun diye dua ediyorum şuan belirtilerin varmi cumartesi deneme yapmistin ne zmn test yapican cnm
9.haftada canım, önce düşük yapıyorsun dediler eve gönderdiler, haftalarca kanamam bitmedi, baygınlık şok geçirmişim kendimi hastanede buldum, hcg baktılar tavan yapmış, hemen kürtaj yapıp iğne vurdularKaç aylık kürtaj olmuştun cnm bu arada
Gecmis olsun canim9.haftada canım, önce düşük yapıyorsun dediler eve gönderdiler, haftalarca kanamam bitmedi, baygınlık şok geçirmişim kendimi hastanede buldum, hcg baktılar tavan yapmış, hemen kürtaj yapıp iğne vurdular
Geçmiş olsun canım. :-(9.haftada canım, önce düşük yapıyorsun dediler eve gönderdiler, haftalarca kanamam bitmedi, baygınlık şok geçirmişim kendimi hastanede buldum, hcg baktılar tavan yapmış, hemen kürtaj yapıp iğne vurdular
Ben bulamadım vallaKqpida odemeli satan varmiki bu damlayi
9.haftada canım, önce düşük yapıyorsun dediler eve gönderdiler, haftalarca kanamam bitmedi, baygınlık şok geçirmişim kendimi hastanede buldum, hcg baktılar tavan yapmış, hemen kürtaj yapıp iğne vurdular
Canım normalde haftaya cumartesi test yapmam gerekiyor tam 14 gün oluyor, bilmiyorum ki valla bende ne yapacağımı sasirdim
teşekkür ederim canimGecmis olsun canim
teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım. :-(
teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun cnm
Canım dün test yaptım iğnenin etkisi devam ediyor mu diye birşey çıkmadı, 15 20 dk sonra ikinci çizgi cokkk silik çıktı ama o da test çok beklediği için rengi bir gariptiMerak etmiyonmu bn simdiye heyecandan hergün bi test yapmistim
bakimm yarın belki yaparım, ama iğne çok kafamı karıştırıyor işte, ikinci çizgi çıkarsa yine hamilelik düşünmem iğneden diye düşünürümMerak etmiyonmu bn simdiye heyecandan hergün bi test yapmistim
Ama iğne lh hormonu salgiliyor hcg salgilamiyor ki neden hcg de 2. Çizgi çıksın ki??bakimm yarın belki yaparım, ama iğne çok kafamı karıştırıyor işte, ikinci çizgi çıkarsa yine hamilelik düşünmem iğneden diye düşünürüm
Canım iğnenin etkileri arasında gebelik testinı pozitif çıkarması da var bi de yanlış bilmiyorsam içinde hcg de varAma iğne lh hormonu salgiliyor hcg salgilamiyor ki neden hcg de 2. Çizgi çıksın ki??
Bir de çok geçmiş olsun, üzülme bebeğin seni cennette bekliyordur.
Bir de sen test yap sende çıkarsa senden 3 gün sonra da ben yaparımgerçi ben Perşembe zaten kana gidicem her harikarda..
LH değil HCG iceriyormus canım şimdi okudumAma iğne lh hormonu salgiliyor hcg salgilamiyor ki neden hcg de 2. Çizgi çıksın ki??
Bir de çok geçmiş olsun, üzülme bebeğin seni cennette bekliyordur.
Bir de sen test yap sende çıkarsa senden 3 gün sonra da ben yaparımgerçi ben Perşembe zaten kana gidicem her harikarda..
Yaparsan at hemen buraya çok merak ediyorum cnmbakimm yarın belki yaparım, ama iğne çok kafamı karıştırıyor işte, ikinci çizgi çıkarsa yine hamilelik düşünmem iğneden diye düşünürüm
tamam canım yaparsam atarım mutlakaYaparsan at hemen buraya çok merak ediyorum cnm
AaaaLH değil HCG iceriyormus canım şimdi okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?