- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.121
Boşuna iğne ovulasyon testini yanıltır demiyor burdaki kızçelerAaaaBen lh yumurta catlatiyir diye lh iceriyordur sadece diyordum demek hcg de varmış
Pazartesi geliyorum bomba gibiKızlar nerdesiniz kimseden ses çıkmıyor bugünlerde mübarek nedense
Benimde öylePazartesi geliyorum bomba gibi2 gun sıkışıklığım var
Helal sana kız yetiyon hepsineBenimde öylemisafir var ben yine burdayım yine burdayım
Valla öyle hiç telefonla mesajlaştığımın bile farkında değillerHelal sana kız yetiyon hepsine
Maşallah sanaValla öyle hiç telefonla mesajlaştığımın bile farkında değillerdüşün artık.. kahretsin çok hızlıyım
tamamen hcg mis canimAaaaBen lh yumurta catlatiyir diye lh iceriyordur sadece diyordum demek hcg de varmış
Cnm koyu evet sıvı alımına dikkat ederek 3 de tekrar yap hemen hemen ayniyiz senin ki daha koyu benden düzenli takip et ..bu gece deneme olabilir duruma göre yada sabaha karşı pik sürene bağlı
Yap canim kaçırma akintinı da dikkat et yoğun kremsi akinti olur ve ıslaklık
3 saatte yap kacırma en fazla 4 olsun
Zaten testin hemen hemen pik 1.30 en geç 2 de yap tekrarla aman kacırma
Canımm sana zahmet testlerimi yorumlayabilir misinMaşallah sanaoglan uyutmadı sabaha kadar aynen böyleyim suan
Sen bu ay deneme yapacak mısın canımMisafirlerim vardı Kızlar, anca yazabiliyorum. Saat 3’te ve 6’da testi tekrarladım. Aşağıya atıyorum yorumlayabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2578452 Eki Görüntüle 2578453
İlk attığım 3 te , diğeri 6 da yaptığım test. Sonrasında misafirler var diye testi tekrarlayamadım.
Bakayım canım gecmişi okumadım dahaCanımm sana zahmet testlerimi yorumlayabilir misin
Hayır canım deneme amaçlı, şubatta yapacam inş. Denemeyi hangi aşamada yapmalıydımSen bu ay deneme yapacak mısın canım
Misafirlerim vardı Kızlar, anca yazabiliyorum. Saat 3’te ve 6’da testi tekrarladım. Aşağıya atıyorum yorumlayabilir misiniz?
İlk attığım 3 te , diğeri 6 da yaptığım test. Sonrasında misafirler var diye testi tekrarlayamadım.
Canım sıvı alımına dikkat ediyorsun degil mi sanki aynı koyulukta testlerinGünaydın kızlarrr, bi bakar mısınız. Sanırım testim pik oldu, Bugün 11 de yaptığım test.
Eki Görüntüle 2578154
Şimdi kaç saat aralıkla test yapmalıyım ?
Ovulasyonu yanıltmasın normal çünkü iğne lh salgiliyor ama hamilelik hormonu olan hcg salgıladığı mı bilmiyordum.Boşuna iğne ovulasyon testini yanıltır demiyor burdaki kızçeler
Canım doktorlar bekletiyor igneden sonra test yaptırmıyor yanlıs cıkar diye 10. Gun direk kan verdiriyorlarOvulasyonu yanıltmasın normal çünkü iğne lh salgiliyor ama hamilelik hormonu olan hcg salgıladığı mı bilmiyordum.
Canım testlerini hepsini bir arada cekermisin tek tek atınca kafa karışıyorMisafirlerim vardı Kızlar, anca yazabiliyorum. Saat 3’te ve 6’da testi tekrarladım. Aşağıya atıyorum yorumlayabilir misiniz?
Ettim canım , 3 saat sıvı almadım. Ama misafirlerle epey çay içtim. O yüzden tekrar yapamadım şu an. Gece tekrarlayayım mı senceCanım sıvı alımına dikkat ediyorsun degil mi sanki aynı koyulukta testlerin
3 saatten önce ne kadar sıvı aldın oda önemli canımEttim canım , 3 saat sıvı almadım. Ama misafirlerle epey çay içtim. O yüzden tekrar yapamadım şu an. Gece tekrarlayayım mı sence
Benim iğnesiz çatladı yumurtalarim 10.gun de kan vericem bakalım sonuç ne çıkacak.. şuan 5. Gunundeyim bugün testte çıksa keşkeCanım doktorlar bekletiyor igneden sonra test yaptırmıyor yanlıs cıkar diye 10. Gun direk kan verdiriyorlar
Atayım tekrar canım. Şimdi kız durmuyor, birazdan atarımCanım testlerini hepsini bir arada cekermisin tek tek atınca kafa karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?