- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.141
Hadi bakalım tutmustur inşallahBenim iğnesiz çatladı yumurtalarim 10.gun de kan vericem bakalım sonuç ne çıkacak.. şuan 5. Gunundeyim bugün testte çıksa keşke
Yarım bardak kadar. Silikleşmesi mi gerekiyordu ikincisinin3 saatten önce ne kadar sıvı aldın oda önemli canım
Normalde iyice Koyulasması gerekiyor canım zirve yapar sonra catlar silinmeye baslarYarım bardak kadar. Silikleşmesi mi gerekiyordu ikincisinin
İnşallah senin çocuk demi?Hadi bakalım tutmustur inşallah
Aynı benİnşallah senin çocuk demi?
Grubun en unutkani olarak beni görebilirsinizanlattiginiz konuları 40kere sorabilir kapasitesine sahibim
Canım ilk resimde t, c den koyu . Bu pik demek değil mi ?Sanki sonra hafif silinmiş.Normalde iyice Koyulasması gerekiyor canım zirve yapar sonra catlar silinmeye baslar
Yok canım okadar etkilemez. Evet canım o pik demek ama daha da koyulasır o bakCanım ilk resimde t, c den koyu . Bu pik demek değil mi ?Sanki sonra hafif silinmiş.
Ya bu arada ilk testi yaptığım da yemeğin suyunun tadına baktım unutarak. Sonra farkedince koşa koşa test yaptımO etkiler mi ki bilemedim.
Aynı bensoruyu anlamadım canım
Kızzz 2 tane hemde anam bacımçünkü yazamamışım. Senin çocuk var demi yazacaktım.
Oh 2 çocuğum olsun 3.yu yapmamKızzz 2 tane hemde anam bacım
Valla ben 35 e kadar beşinciyi de bulurum herhalOh 2 çocuğum olsun 3.yu yapmam
Çok çok sonra belki 35imde falann
Bende düşünmüyorum 3. YüOh 2 çocuğum olsun 3.yu yapmam
Çok çok sonra belki 35imde falann
Sen beni gaza getirecen bu gidişleHani Bi dahakini beraber yapıyorduk
Gözün pik görsün bacım
Ya yapacan ya yapacanSen beni gaza getirecen bu gidişle
Ya yapacan ya yapacan
Yalnız bu pik değil bildiğin simsiyah maşallahGözün pik görsün bacım
Bunun markasi nedir cnm net görünmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?