- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.161
Miratech usttekiBunun markasi nedir cnm net görünmüş
Ay Allah korusun bende o kadar bebeğe bakacak psikoleji yok şuanValla ben 35 e kadar beşinciyi de bulurum herhal
Biri öyle diye hepsi öyle olacak diye bişi yok dostumAy Allah korusun bende o kadar bebeğe bakacak psikoleji yok şuanbenim bebekler kolik oluyor zor zorrrrrr....
Valla oluyor benim ikisi de kolikBiri öyle diye hepsi öyle olacak diye bişi yok dostum
2 kardeş yerler birbirlerine e bir de ben varım hop 3 kişi ettik hadi babalarını da sayalım barii o da oyun oynamayı seviyor falan, bak ettik 4 kişiBende düşünmüyorum 3. Yü
Maşallah Masallah Allah artırsın2 kardeş yerler birbirlerine e bir de ben varım hop 3 kişi ettik hadi babalarını da sayalım barii o da oyun oynamayı seviyor falan, bak ettik 4 kişiyeter.
Zaten nerede çokluk ... Demi ama sırf ondan
Ben genlerime güveniyorum bence hepsi kolik olacakBiri öyle diye hepsi öyle olacak diye bişi yok dostum
O zmn hiç şansın yok uzun bir süre düşünmeBen genlerime güveniyorum bence hepsi kolik olacak
Geçen arkadasimla konuştuk bebeği sakinmis bana dedi ki " benim çocuğum ya bana çekip çılgın olacaktı ya eşime çekip sakin. Çok şükür eşimin çocukluğuna çekmiş. "
Bende " ay inşallah benim digeri sakin bir bebek olur " dedim ve
O da bana " senin öyle bir şansın yok ya eşin gibi çılgın hep ağlayan ya da senin gibi şımarık hep ağlayan bir bebek olacak"
bende dua ediyorum inşallah uzak akrabalarimza çeker diye
Baya koyulaşmış gerçekten. İkisini aynı anda mı yaptın. Bu arada benim testim de miratech.
Evet ikisini ayni anda yaptim canimBaya koyulaşmış gerçekten. İkisini aynı anda mı yaptın. Bu arada benim testim de miratech.
Kuzu ilk kez yapıyorum. Pik ne bilmem benGözün pik görsün bacım
Olsun canım ikinci yapısına tecrübelenirsinKuzu ilk kez yapıyorum. Pik ne bilmem ben
İlk defa mı geliyor bu leke canım önce gelmedi mi. HiçKızlar birşey sorucam adet oldum ama bitmedim pazartesi biticek ama bnm kahverengi lekem var nedendir acaba cvplarsanız sevinirim
İlk defa mı geliyor bu leke canım önce gelmedi mi. Hiç
Yani canım kist mi varki onu atıyorsun. Bi çokk kişide gelir böyle kahve leke sorun olmaz yani. Hatta bende hep gelirYok yeni geliyo başka zamanlar adet oluyodum ama son zamanlarında çook az olurdum bu seferde böyle kahverengi katı halde geliyo katılığını tam açıklayamadım
Yani canım kist mi varki onu atıyorsun. Bi çokk kişide gelir böyle kahve leke sorun olmaz yani. Hatta bende hep gelir
Ya aslında normal kahve leke içerde beklemiş kan canımBilmiyorumki kist olup olmadigini doktora bi kac ay önce gittim temizsin dedi kist olsolsa görmezmiydi hatta alttan muayene yaptı yoksa yenimi oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?