Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bu çok iyi kampanya kaçirmayın derim hmn sipariş vericem bn

Eklentiler

• Screenshot_20200118-235201.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 43
Bende düşünmüyorum 3. Yü
2 kardeş yerler birbirlerine e bir de ben varım hop 3 kişi ettik hadi babalarını da sayalım barii o da oyun oynamayı seviyor falan, bak ettik 4 kişi yeter.
Zaten nerede çokluk ... Demi ama sırf ondan

Biri öyle diye hepsi öyle olacak diye bişi yok dostum
Ben genlerime güveniyorum bence hepsi kolik olacak
Geçen arkadasimla konuştuk bebeği sakinmis bana dedi ki " benim çocuğum ya bana çekip çılgın olacaktı ya eşime çekip sakin. Çok şükür eşimin çocukluğuna çekmiş. "
Bende " ay inşallah benim digeri sakin bir bebek olur " dedim ve
O da bana " senin öyle bir şansın yok ya eşin gibi çılgın hep ağlayan ya da senin gibi şımarık hep ağlayan bir bebek olacak"
bende dua ediyorum inşallah uzak akrabalarimza çeker diye

O zmn hiç şansın yok uzun bir süre düşünme

Kızlar birşey sorucam adet oldum ama bitmedim pazartesi biticek ama bnm kahverengi lekem var nedendir acaba cvplarsanız sevinirim

Yok yeni geliyo başka zamanlar adet oluyodum ama son zamanlarında çook az olurdum bu seferde böyle kahverengi katı halde geliyo katılığını tam açıklayamadım
Yani canım kist mi varki onu atıyorsun. Bi çokk kişide gelir böyle kahve leke sorun olmaz yani. Hatta bende hep gelir

Bilmiyorumki kist olup olmadigini doktora bi kac ay önce gittim temizsin dedi kist olsolsa görmezmiydi hatta alttan muayene yaptı yoksa yenimi oluştu
Yani canım kist mi varki onu atıyorsun. Bi çokk kişide gelir böyle kahve leke sorun olmaz yani. Hatta bende hep gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…