Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bi sizde bakın doğruluğu varmı bi önceki çocuğun saç bitim yerine bakın ortadaysa erkek bi dahaki çocuk yok yandaysa kız bütün çocuklarinızda bakın doğrumu acaba
Tam tersi genelde söylenir bizde ortadaysa arkası koz yandaysa arkası erkek

Valla biz de öyle derler gördüklerimde hep tutuyor bakıyorum
Benim arkam oglan kafam tam ortada kizima baktim yanda arkasi kiz bide ense kokune bakin orayla ilgilide duydum uckense kiz yuvarlaksa erkemi neydi yanlisda hatirlayabilirim

Krizimin yandaydı arkası oğlan oldu doğru çıktı Oğlumun ortada bakalım
Demekki buda yalan herkez farkli birsey soyluyor bide en son bebegin simasida onemli erkege benzerse erkek kiza benzerse kiz olurmus hep eskiler boyle dermis duydunuzmu bilmiyorum

Kızım erkege benziyor bu tuttu bak bende
Ya benim sonucu fekalet benziyo bebekken goren oglunun ismi ne derdi hatta kiz derdim 2 gun sonra geri gorurlerdi bu oglanin ismini ne derlerdi tabi bende gicik olurdum kasti yapiyor diye ama oyle yapida bi kadinda degildi

Nette okuduğuma göre yanlıstı ama senin şimdi dediğine göre büyük kizımın ortada kuçük kızımın yanda doğru çıkıyo cnm
Valla biz de öyle derler gördüklerimde hep tutuyor bakıyorum

rabbim sen görüyosun herkese istediği arzu ettiği erkek veya kız nasip eyle rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…