- 6 Ocak 2020
- 369
- 523
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.181
Ya aslında normal kahve leke içerde beklemiş kan canım
Tam tersi genelde söylenir bizde ortadaysa arkası koz yandaysa arkası erkekKızlar bi sizde bakın doğruluğu varmı bi önceki çocuğun saç bitim yerine bakın ortadaysa erkek bi dahaki çocuk yok yandaysa kız bütün çocuklarinızda bakın doğrumu acaba
Tam tersi genelde söylenir bizde ortadaysa arkası koz yandaysa arkası erkek
Valla biz de öyle derler gördüklerimde hep tutuyor bakıyorumÖylemi bn internetten okudum bizim buralardan duymadım cnm
Oglumun ortadaValla biz de öyle derler gördüklerimde hep tutuyor bakıyorum
İşte bizde arkası kız oluyor o zamanOglumun ortadakızıma yarın bakacağım
Benim arkam oglan kafam tam ortada kizima baktim yanda arkasi kiz bide ense kokune bakin orayla ilgilide duydum uckense kiz yuvarlaksa erkemi neydi yanlisda hatirlayabilirimValla biz de öyle derler gördüklerimde hep tutuyor bakıyorum
Bende hep gelir kuzum icin pisligini atar derler genelikle cogu kadinda olurHmm cevapların için
teşekkür ederim cnm birşeyde değilmiş yahuu stres yapacak kadar
Demekki buda yalan herkez farkli birsey soyluyor bide en son bebegin simasida onemli erkege benzerse erkek kiza benzerse kiz olurmus hep eskiler boyle dermis duydunuzmu bilmiyorumKrizimin yandaydı arkası oğlan oldu doğru çıktıOğlumun ortada bakalım
Benim eşimin de ortada arkası erkekİşte bizde arkası kız oluyor o zaman
Kızım erkege benziyor bu tuttu bak bendeDemekki buda yalan herkez farkli birsey soyluyor bide en son bebegin simasida onemli erkege benzerse erkek kiza benzerse kiz olurmus hep eskiler boyle dermis duydunuzmu bilmiyorum
Benim esimin yanda arkasi kiz hemde baya belli yan yaniBenim eşimin de ortada arkası erkek
Aman tutmuyor hiç biri. Mor damar arkası erkek derler kimde mor damar varsa arkası kız. Benim kızda yok bak meselaBenim esimin yanda arkasi kiz hemde baya belli yan yani
Ya benim sonucu fekalet benziyo bebekken goren oglunun ismi ne derdi hatta kiz derdim 2 gun sonra geri gorurlerdi bu oglanin ismini ne derlerdi tabi bende gicik olurdum kasti yapiyor diye ama oyle yapida bi kadinda degildiKızım erkege benziyor bu tuttu bak bende
Geliyor paşa inşallahYa benim sonucu fekalet benziyo bebekken goren oglunun ismi ne derdi hatta kiz derdim 2 gun sonra geri gorurlerdi bu oglanin ismini ne derlerdi tabi bende gicik olurdum kasti yapiyor diye ama oyle yapida bi kadinda degildi
Ins nasip Allah kaderimizde anlimiza yazdiysa veriri haznesinde cok herkeze kime ne istiyosa nasip etsin ins canimGeliyor paşa inşallah
İnşallah canım aminIns nasip Allah kaderimizde anlimiza yazdiysa veriri haznesinde cok herkeze kime ne istiyosa nasip etsin ins canim
Valla biz de öyle derler gördüklerimde hep tutuyor bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?