- 6 Ocak 2020
- 369
- 523
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.201
bakıyım canimCnm gözümmü yanıltiyo bilmiyom ama ikincide çook az bi silik var sanki
yok canım bomboşCnm gözümmü yanıltiyo bilmiyom ama ikincide çook az bi silik var sanki
bugün iğnenin 10.günü, çatlama nin 9.günü normal gebelik testAdetine ne zmn var cnm sen erken gebelikmi yapıyonyapıyon normal gebelik testimi
iğneden 14 gün sonra adet olunuyormus normaldeAdetine ne zmn var cnm sen erken gebelikmi yapıyonyapıyon normal gebelik testimi
iğneden 14 gün sonra adet olunuyormus normalde
insallah canim hayırlısı bakalım, erken yumurtlama oldu bu ay, normalde adetime 9 gün var ama iğne yüzünden 4 5 gün sonra olmam.gerekiyor, bakalım cuma tekrar yaparım testİnş olmazsın cnm erkek bebişinbebişin tutunmuştur sanaTestler bile heyecanlanmistir göstermiyodur
insallah canim hayırlısı bakalım, erken yumurtlama oldu bu ay, normalde adetime 9 gün var ama iğne yüzünden 4 5 gün sonra olmam.gerekiyor, bakalım cuma tekrar yaparım test
hiç bilmiyorum ki canim normal de kızlarım da bu dönemde yediğim şeylerin tadı değişmişti. kokular midemi bulandırıyorDu. daha test yapmadan hamile oldugumu anlıyorum, şuan tık yok. genel şeyler var adet olacakmış gibi kasık ağrısı akıntı falanBakalımi inş tutmuştur hayirlısıyla hiç bi belirti falan yokmu cnm yoksa belirti olması için erkenmi
Daha erkendi zaten biraz daha bekleyelim. 5-6 gün sonra 1 kere daha yaparsin
aynen canim cuma ya kadar bekliycemDaha erkendi zaten biraz daha bekleyelim. 5-6 gün sonra 1 kere daha yaparsin
Evwt bende gördüm gözüm mü yanılıyor acaba dedim ama o fotoda belli yani sannkiBak cnm sanki çok silik gibi
Evwt bende gördüm gözüm mü yanılıyor acaba dedim ama o fotoda belli yani sannki
Ikincide bende gordum ama oburlerinde yok gibi cizgi
Ikincide bende gordum ama oburlerinde yok gibi cizgi
İkincide hayalet cızgısı var hamılesın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?