- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.221
Benim kendi ablam yoğurt süt peynir hastası çok yerdi. Eniştem iki paket sigara içerdi bide ağır iste çalışırdı. Ablamın uc oğlu var. Yeğenim aşırı tatlı yer aşırı kilolu 4 oğlu var. En sonda doktora götürdüğüm kadın tercümanlık icin onunla gittim aşırı tatlı yer hamur tüketir kocası kalp ve şeker hastası oğlu oluyor. Allah hepimizin dualarını kabul etsinBenim bi tanidigim var sofralarindan yogurt eksik olmaz dusun hafta 5 kilo yogurt yiyorlar ozelikle kocasi her ogunde yer 3 tane oglu var ama kadinda hergun avocada yermis artik nasil bir duzense
Kaderde varsa geliyo kuzum iste bizimkide bir umut kapisi Rabbimize sigindik tevekkul edip bekliyoruzBenim kendi ablam yoğurt süt peynir hastası çok yerdi. Eniştem iki paket sigara içerdi bide ağır iste çalışırdı. Ablamın uc oğlu var. Yeğenim aşırı tatlı yer aşırı kilolu 4 oğlu var. En sonda doktora götürdüğüm kadın tercümanlık icin onunla gittim aşırı tatlı yer hamur tüketir kocası kalp ve şeker hastası oğlu oluyor. Allah hepimizin dualarını kabul etsin
Ahahaha ayni ben ruh ikizimValla ben 35 e kadar beşinciyi de bulurum herhal
Iyi deilimmgünaydınlarrr kızlar nasılsınız
hayırdır kuzu nedennn :/Iyi deilimm
Gunaydin canim burdayim benkızlar nerelerdesiniz yahu
Noldu canimIyi deilimm
Bilmem 2 gundur genelde aksamlari oluyir midemden basliyo yanlarima dogru boyle asagiya dogru inen cok kotu bi sancim oluyo akintilarim artmis bel agrimda var sanirim azcikda kasintim var doktor 15 gun sobra kalp atisi icin cagirmisti ama bugun10. Gunum ve randevu aldim birazdan gitcem sizce kalp atisini duyarmiyim bugun 6+3ümhayırdır kuzu nedennn :/
Kendimi iyi hissetmiyorum ya canimNoldu canim
heyecan yaptın sen stres yaptın sakin ol rahatlamaya çalış, güzel şeylerin olacağını düşün inşallah “La ilahe İlla ente subhaneke inni küntü mine’z-zalimin” zikrini çek bol bolKendimi iyi hissetmiyorum ya canim
Bugun doktora gidip kalp atisini duyunca iyi hissedersin insAllahKendimi iyi hissetmiyorum ya canim
Tamam canım sağolheyecan yaptın sen stres yaptın sakin ol rahatlamaya çalış, güzel şeylerin olacağını düşün inşallah “La ilahe İlla ente subhaneke inni küntü mine’z-zalimin” zikrini çek bol bol
İnşallah canimBugun doktora gidip kalp atisini duyunca iyi hissedersin insAllah
Bugun alttan bakarlarsa kalp atışını duyarsın. Bizim burada karindan bakmıyorlar kucuk olunca direkt alttanİnşallah canim
Alt pik üst silkelenmiş değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?