Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kizlar valla insallah oyledir bana hic oyle gelmiyor, diger cubuk test normalde onlardan daha hassas onda birsey cikmadi, yaparim yine bakimm

Son düzenleme:
Benim bi tanidigim var sofralarindan yogurt eksik olmaz dusun hafta 5 kilo yogurt yiyorlar ozelikle kocasi her ogunde yer 3 tane oglu var ama kadinda hergun avocada yermis artik nasil bir duzense
Benim kendi ablam yoğurt süt peynir hastası çok yerdi. Eniştem iki paket sigara içerdi bide ağır iste çalışırdı. Ablamın uc oğlu var. Yeğenim aşırı tatlı yer aşırı kilolu 4 oğlu var. En sonda doktora götürdüğüm kadın tercümanlık icin onunla gittim aşırı tatlı yer hamur tüketir kocası kalp ve şeker hastası oğlu oluyor. Allah hepimizin dualarını kabul etsin

Kaderde varsa geliyo kuzum iste bizimkide bir umut kapisi Rabbimize sigindik tevekkul edip bekliyoruz

hayırdır kuzu nedennn :/
Bilmem 2 gundur genelde aksamlari oluyir midemden basliyo yanlarima dogru boyle asagiya dogru inen cok kotu bi sancim oluyo akintilarim artmis bel agrimda var sanirim azcikda kasintim var doktor 15 gun sobra kalp atisi icin cagirmisti ama bugun10. Gunum ve randevu aldim birazdan gitcem sizce kalp atisini duyarmiyim bugun 6+3üm

Kendimi iyi hissetmiyorum ya canim
heyecan yaptın sen stres yaptın sakin ol rahatlamaya çalış, güzel şeylerin olacağını düşün inşallah “La ilahe İlla ente subhaneke inni küntü mine’z-zalimin” zikrini çek bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…