- 1 Ocak 2020
- 263
- 606
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.241
Kendini bunalıma sokma bol bol oku allahın izni ile bir aorun çıkmaz. Bence duyulabilir kalb atışı ama herkesde gelişim farklı oluyor yaBilmem 2 gundur genelde aksamlari oluyir midemden basliyo yanlarima dogru boyle asagiya dogru inen cok kotu bi sancim oluyo akintilarim artmis bel agrimda var sanirim azcikda kasintim var doktor 15 gun sobra kalp atisi icin cagirmisti ama bugun10. Gunum ve randevu aldim birazdan gitcem sizce kalp atisini duyarmiyim bugun 6+3üm
Ikisi de pik canimAlt pik üst silkelenmiş değilmi
Insalh cnm yaBurdayım KıZlar canım büyük ıhtımal dıyarsın bende oglumunkini o kadarlıkken duymustum
Bilmem ama burdada gerekli olmadikca alttan bakmiyolar karindan bakiliyorBugun alttan bakarlarsa kalp atışını duyarsın. Bizim burada karindan bakmıyorlar kucuk olunca direkt alttan
Canım ne yaptın testi ne zmn tekrarlayacaksıntünaydinlarr
Canim ne yaptin gittin mi doktora,?Bilmem ama burdada gerekli olmadikca alttan bakmiyolar karindan bakiliyor
Aynen oyleKendini bunalıma sokma bol bol oku allahın izni ile bir aorun çıkmaz. Bence duyulabilir kalb atışı ama herkesde gelişim farklı oluyor ya
Gittim canim çok şükür duyduk kalp atisini 6+5izCanim ne yaptin gittin mi doktora,?
sabah yaptım cnm silik çizgi falan yokCanım ne yaptın testi ne zmn tekrarlayacaksın
Senin ki erkek doguyo icime.Gittim canim çok şükür duyduk kalp atisini 6+5izşu onumuzdeki 6 hafta gecsede cinsiyeti ogrensem artik cok sabirsizlaniyorum
Ayy nedense banada oyle geliyo canim erkek hissediyorum bakalim hayirlisi olsun ins sagol cnm darisi hepinizin basina olsunSenin ki erkek doguyo icime.
Bu arada gozun aydin
2 subat ta biticek canimAzramin cezasi ne zmn bitcekk yaw yine yedi b.kuçok sinir oluyorum o boyle ban yiyince bilgisi olan varmi
Neden yine ceza aldı ki2 subat ta biticek canim
Yanlis yere konu actigi icinNeden yine ceza aldı ki
Aaa oda heyecandan duramıyor. Erkek bebek doguruncaya kadar cezaları olacak sanırımYanlis yere konu actigi icin
Canım sen ne yöntemler uygulamıştın sağlıkla kucagına al inşallahAyy nedense banada oyle geliyo canim erkek hissediyorum bakalim hayirlisi olsun ins sagol cnm darisi hepinizin basina olsun
Neden konu acmak yasakmiYanlis yere konu actigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?