Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
erken gebelik testi zaten bi 6 7 gün önceden gösteriyor bence 9 un da olan ilişkiden olmuştur gibime geliyor

Canım sen ne yöntemler uygulamıştın sağlıkla kucagına al inşallah
Ben herhangi bi yontem denemedim canim hicbiseye dikkatte etmedim gelisi guzel oldu oylece 3 yildirr istiyordum 2 sene icinde 3 dusuk yaptim son 1 yildir hic olmuyordu asilamaya karar verdigimiz ay hamile oldugumu ogrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Amin canım inşallah vala hamilesin tüm isteyenlere dua et

Bide bugun parkta eski bir arkadasimla karşılaştım kiz kardesinin iki kizi vardi 3 .kiz olmuş diyetler dr kontrolü ovi takip catlamadan önceki 4. Saat ilişki tek sefer düşünün ki testteki catlama silikliginin neredeyse anını bile yakalamış kız testle 5. Saat dr kontrolünde catlama teyidi almışallahım dualar adaklar aklınıza ne gelirse yapmış kocası 4 erkek kardeş görümcesi yok.kardeslerin ilk iki çocukları erkek yani diyeceğim oğulları olmaması icin tek sebep yok.allahin takdiri cinsiyet öğrenmede adam 3 ayrı dr a götürmüş kızı oğlan bu yanlış görüyorlar diye iyice gerildim kadın anlattıkça..agrim da arttı başım tuttu..korkuyorum ya ben bu işten..hakkimizdan hayirlisi

Üzüldüm o kadına ya kocası öyle ya yapıyorsa kendi nasıl uzuluyordur kim bilir amann erkeklere değmez erkek iste ne olacak

L Laladunya cnm catlama sonraki günü agrin oldu mu ağrı olur mu kızlar ne kadar sürer..farkli bi ağrı sancı gibi değil zonklama gibi tuhaf üşüttüm mu kendimi acaba bacagimakadar yayiliyor
kasik agrisi oldu canim cok degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…