- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.261
Yok canim yasak degil deNeden konu acmak yasakmi
Bak ben bunlari hic bilmiyodum peki baska yerlere yorum yapsakdami bam yeriz o serbetmiYok canim yasak degil de
Her konunun bi bolumu var. Azram bdv bolumune actigi icin ban yedi. Halbuki gebelik bolumune acsa bisey olmazdi
Yok canim istedigin yere yorum yazabilirsin. Tartisma hakaret, polemik olmazsa sorun olmazBak ben bunlari hic bilmiyodum peki baska yerlere yorum yapsakdami bam yeriz o serbetmi
Tm canim tsklerYok canim istedigin yere yorum yazabilirsin. Tartisma hakaret, polemik olmazsa sorun olmaz
Tm canim tskler
erken gebelik testi zaten bi 6 7 gün önceden gösteriyor bence 9 un da olan ilişkiden olmuştur gibime geliyorSelam kızlar size bir soru sormak istiyorum adetime 8 gün kala erken gebelik testi ile hafif çizgi ile gebe olduğumu öğrendim bana çok erken geldi değerlendiğini günlere göre hangi gün olursa testte bukadar erken çıkar
Gözünüz aydın cnmGittim canim çok şükür duyduk kalp atisini 6+5izşu onumuzdeki 6 hafta gecsede cinsiyeti ogrensem artik cok sabirsizlaniyorum
Çok varmis ya2 subat ta biticek canim
Insallah canim darisi basina insGözünüz aydın cnmgeliyor paşa hayırlısıyla...
Ben herhangi bi yontem denemedim canim hicbiseye dikkatte etmedim gelisi guzel oldu oylece 3 yildirr istiyordum 2 sene icinde 3 dusuk yaptim son 1 yildir hic olmuyordu asilamaya karar verdigimiz ay hamile oldugumu ogrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahCanım sen ne yöntemler uygulamıştın sağlıkla kucagına al inşallah
Amin canım inşallah vala hamilesin tüm isteyenlere dua etBen herhangi bi yontem denemedim canim hicbiseye dikkatte etmedim gelisi guzel oldu oylece 3 yildirr istiyordum 2 sene icinde 3 dusuk yaptim son 1 yildir hic olmuyordu asilamaya karar verdigimiz ay hamile oldugumu ogrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Canim bende hic bi degisiklik yok@3
Cnm sen ne durumdasin
Çok çok erken zaten de ne bilim farklı bi durum yaşadınız mı diye yazdımCanim bende hic bi degisiklik yok
Üzüldüm o kadına ya kocası öyle ya yapıyorsa kendi nasıl uzuluyordur kim bilir amann erkeklere değmez erkek iste ne olacakBide bugun parkta eski bir arkadasimla karşılaştım kiz kardesinin iki kizi vardi 3 .kiz olmuş diyetler dr kontrolü ovi takip catlamadan önceki 4. Saat ilişki tek sefer düşünün ki testteki catlama silikliginin neredeyse anını bile yakalamış kız testle 5. Saat dr kontrolünde catlama teyidi almış allahım dualar adaklar aklınıza ne gelirse yapmış kocası 4 erkek kardeş görümcesi yok.kardeslerin ilk iki çocukları erkek yani diyeceğim oğulları olmaması icin tek sebep yok.allahin takdiri cinsiyet öğrenmede adam 3 ayrı dr a götürmüş kızı oğlan bu yanlış görüyorlar diye iyice gerildim kadın anlattıkça..agrim da arttı başım tuttu..korkuyorum ya ben bu işten..hakkimizdan hayirlisi
Inan ki bende surekli bi belirti ariyorum.Çok çok erken zaten de ne bilim farklı bi durum yaşadınız mı diye yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?