- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.281
Ayyy aynı eşimin ailesi gibi.. herkesi oğlu var ailede tek kız yok, ben doğurdum kızzz, herkes şokkkkBide bugun parkta eski bir arkadasimla karşılaştım kiz kardesinin iki kizi vardi 3 .kiz olmuş diyetler dr kontrolü ovi takip catlamadan önceki 4. Saat ilişki tek sefer düşünün ki testteki catlama silikliginin neredeyse anını bile yakalamış kız testle 5. Saat dr kontrolünde catlama teyidi almış allahım dualar adaklar aklınıza ne gelirse yapmış kocası 4 erkek kardeş görümcesi yok.kardeslerin ilk iki çocukları erkek yani diyeceğim oğulları olmaması icin tek sebep yok.allahin takdiri cinsiyet öğrenmede adam 3 ayrı dr a götürmüş kızı oğlan bu yanlış görüyorlar diye iyice gerildim kadın anlattıkça..agrim da arttı başım tuttu..korkuyorum ya ben bu işten..hakkimizdan hayirlisi
ben adet olmayi bekliyorum, muhtemelen adet olucam hamilelik yok bence, cunku acayip sancilarim basladi aksamdan beri. zaten adet olursam bi daha ki denemeyi nisan da yapicam. bekliycez bakalim hayirlisiHerkes gün bekliyor , bi ben sona kaldım ovulasayon ve deneme yapmaya
Gözünaydın canım, sağlıkla gelsin inşallahGittim canim çok şükür duyduk kalp atisini 6+5izşu onumuzdeki 6 hafta gecsede cinsiyeti ogrensem artik cok sabirsizlaniyorum
Allah saglikla kavustursun canim insallahGittim canim çok şükür duyduk kalp atisini 6+5izşu onumuzdeki 6 hafta gecsede cinsiyeti ogrensem artik cok sabirsizlaniyorum
Hayırlısı olsun canım ama ben senden çok ümitliyim. Herşeyi anı anına uyguladın. Bi dahaki denemeyi neden Nisan’a bırakacaksın canım. İnş gerek kalmaz da hamilesindir bu ayben adet olmayi bekliyorum, muhtemelen adet olucam hamilelik yok bence, cunku acayip sancilarim basladi aksamdan beri. zaten adet olursam bi daha ki denemeyi nisan da yapicam. bekliycez bakalim hayirlisi
sagolasin canim insallah hayirlisi olsunHayırlısı olsun canım ama ben senden çok ümitliyim. Herşeyi anı anına uyguladın. Bi dahaki denemeyi neden Nisan’a bırakacaksın canım. İnş gerek kalmaz da hamilesindir bu ay
sagolasin canim insallah hayirlisi olsun, bilmiyorum cok umitli degilim insan hisseder sanki hamile olsa, ama hic bi belirti yok , ben cin takvimine bakiyorum da bi umut iste o yuzden nisan
insallah tutturursun canim hayirlisiylaTakvim bende de şubat gösteriyor. Bir ümit ben de öbür ay tuttururum diye ümit ediyorum
Niye nisanda yapacaksın canım bidahaki denemeyi? Buarada gebelik belirtisi ile adet sancısı belirtisi birbirine çok benziyor. Sen diğer çocuklarında nasıl hamile kalıyordun tutuyormuydu hemen yoksa uzun mu sürüyordu hamile kalman? Bi problem yoksa çocuğun oluyorsa hemen inşaAllah tutunmuştur ya paşa da sanaben adet olmayi bekliyorum, muhtemelen adet olucam hamilelik yok bence, cunku acayip sancilarim basladi aksamdan beri. zaten adet olursam bi daha ki denemeyi nisan da yapicam. bekliycez bakalim hayirlisi
Sen naptın canım piki yakaladın mı?Takvim bende de şubat gösteriyor. Bir ümit ben de öbür ay tuttururum diye ümit ediyorum
Bir sonraki gün yaptım t silikleşmişti. Daha sonra da tekrarlamadım testi canım. Ben bu ay deneme yapmayacaktım zaten. Öbür aya inş. Sen ne yaptın canım, bu ay deneme yapacak mısın?Sen naptın canım piki yakaladın mı?
Hımm anladım canım hayırlısı. Benim adetin 8. Günü bugün bikaç güne başlayacağım test yapmaya piki yakalarsam inşaAllah deneme yapacağımBir sonraki gün yaptım t silikleşmişti. Daha sonra da tekrarlamadım testi canım. Ben bu ay deneme yapmayacaktım zaten. Öbür aya inş. Sen ne yaptın canım, bu ay deneme yapacak mısın?
Hayırlısı olsun canım, Allah gönlüne göre versinHımm anladım canım hayırlısı. Benim adetin 8. Günü bugün bikaç güne başlayacağım test yapmaya piki yakalarsam inşaAllah deneme yapacağım
iki kizimda da ilk deneme de tuttu hamilelik, hemen midem bulaniyordu onlarda, bunda hic bi sey yok , insallah tutunmustur ne bileyim hauirlisi cnm yaNiye nisanda yapacaksın canım bidahaki denemeyi? Buarada gebelik belirtisi ile adet sancısı belirtisi birbirine çok benziyor. Sen diğer çocuklarında nasıl hamile kalıyordun tutuyormuydu hemen yoksa uzun mu sürüyordu hamile kalman? Bi problem yoksa çocuğun oluyorsa hemen inşaAllah tutunmuştur ya paşa da sana
Amin canımcümlemizin inşaAllahHayırlısı olsun canım, Allah gönlüne göre versin
Hımm o zaman bu da tutmuştur inşaAllah canım ya belki cinsiyet farklı diye belirtileri de farklı olacakiki kizimda da ilk deneme de tuttu hamilelik, hemen midem bulaniyordu onlarda, bunda hic bi sey yok , insallah tutunmustur ne bileyim hauirlisi cnm ya
insallah canim inşallahHımm o zaman bu da tutmuştur inşaAllah canım ya belki cinsiyet farklı diye belirtileri de farklı olacakdaha günün var az daha bekle ben senden çok umutluyum canım güzel haberler vereceksin inşaAllah bize
Sanırım asla çözemeyeceğim heheheIkisi de pik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?