Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
E insan sabırsızlanıyor bi umut ediyor var diyor bi yok diyor çok iyi Anlıyorum.. ama olacak inşaAllah dua ediyorum inan sana ve gruptaki herkese❣
Allah razı olsun canım , aminn, bende hepinize dua ediyorum inan, sadece şu belirsizlik bitsin istiyorum, hamilelik varsa da yoksa da yeter ki bi sonuca ulasayim

Allah razı olsun canım , aminn, bende hepinize dua ediyorum inan, sadece şu belirsizlik bitsin istiyorum, hamilelik varsa da yoksa da yeter ki bi sonuca ulasayim
Evet canım inş az kaldı ne zaman adet tarihin? Gebelik testini ne zaman yapacaksın bidaha?

Evet canım inş az kaldı ne zaman adet tarihin? Gebelik testini ne zaman yapacaksın bidaha?
ya en son 1 ocakta oldum adet, ama erken yumurtlama oldu 11. Gün, normalde bi hafta var adetime, ama testten 14 gün sonra adet olmak gerekiyor, yani 3 4 gün sonra adet olmam lazım, test bugün de yaptım bişey yok, yarında yaparim, test çok

Hımm anladım canım benim 2. Çocukta yapmıştım yapmıştım gebelik çıkmamıştı son iki gün kala çıkmıştı adete hiç belli olmaz oyuzden

Yazık bekleme Çin takvimini 2 ay boşa gidecek hele bi bakıyım bana ne diyor bu Çin takvimi

ben adet olmayi bekliyorum, muhtemelen adet olucam hamilelik yok bence, cunku acayip sancilarim basladi aksamdan beri. zaten adet olursam bi daha ki denemeyi nisan da yapicam. bekliycez bakalim hayirlisi
Bekleme adeti evrene böyle yayma tatlim hayırlısı şurada ne kaldı 2 gün testte göreceksin insallah

insallah canim geçmiyor zaman, elimde olsa 1 hafta bekleyeceğim zatenn
Şimdi bekleme zamanı bekleyeceğiz sabırla duayla ben inanıyorum hem de tüm kalbimle bak görürsün nasıl mutluluk olacak birkaç güne..farkli belirtiler bence cinsiyet farklı çünkü aynı şeyleri yaşamayı bekleme cnm insandan insana farkediyor elbette ama aynı kişi farklı cinsiyette gebeliginde asla aynı olmuyor bir sürü örneği var..umudunubırakma adet olmayacaksin

insallah canim keşke sizin inandığınız kadar bende inansam gün geçtikçe hevesim kırılıyor umudum bitiyor, inşallah haklı çıkmam, çünkü çok üzülcem, hayırlısı diyorum nasipten öte yol yok bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…