- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.321
Hayırlısı olsun inşallah RABBİM dualarımızı kabul ederBide bugun parkta eski bir arkadasimla karşılaştım kiz kardesinin iki kizi vardi 3 .kiz olmuş diyetler dr kontrolü ovi takip catlamadan önceki 4. Saat ilişki tek sefer düşünün ki testteki catlama silikliginin neredeyse anını bile yakalamış kız testle 5. Saat dr kontrolünde catlama teyidi almış allahım dualar adaklar aklınıza ne gelirse yapmış kocası 4 erkek kardeş görümcesi yok.kardeslerin ilk iki çocukları erkek yani diyeceğim oğulları olmaması icin tek sebep yok.allahin takdiri cinsiyet öğrenmede adam 3 ayrı dr a götürmüş kızı oğlan bu yanlış görüyorlar diye iyice gerildim kadın anlattıkça..agrim da arttı başım tuttu..korkuyorum ya ben bu işten..hakkimizdan hayirlisi
beraberiz merak etme sen anca beraber kanca beraberHerkes gün bekliyor , bi ben sona kaldım ovulasayon ve deneme yapmaya
Sağol canım benim hepiniz iyi ki varsınızberaberiz merak etme sen anca beraber kanca beraber
ben sormuştum uyku sorun olur demişlerdi canımKızlar bişey soracağım hani ovulasyon testini yapmak için ilk idrarı 7 de yap sonra 4 saat sıvı almadan idrarını tut 11 de test yap deniliyor ya.. 7 sen sonra uyusam bişey olur mu? Nasıl yapıyordunuz siz? Uyuyunca sorun olurmu?
Yaaa ama sabah 7 de kalkıp nasıl uyumayacağım ayy bayılırım kızzzben sormuştum uyku sorun olur demişlerdi canım
günaydııınnn yeni kalktın galibaYaaa ama sabah 7 de kalkıp nasıl uyumayacağım ayy bayılırım kızzz
Yaaa ama sabah 7 de kalkıp nasıl uyumayacağım ayy bayılırım kızzz
Günaydın kızlar ovulasyon yabtığınız testler hepsi yan yana olan resim varmı? Pik olup silikleşen?yükleyebilirmisiniz yada özeldende olur benim çok soru işaretim var üç ay olacak takibdeyim ama pik hal çözemedim
Allah razı olsun canım rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasib etsin inşallahBen yollıyım canım sana özelden
O kadar pik görüyorum ama tık yok
Günaydın kızlar ovulasyon yabtığınız testler hepsi yan yana olan resim varmı? Pik olup silikleşen?yükleyebilirmisiniz yada özeldende olur benim çok soru işaretim var üç ay olacak takibdeyim ama pik hal çözemedim
Böyle olunca silikleşmiş oluyo demi
Amin canım inşallah vala hamilesin tüm isteyenlere dua et
Gözünaydın canım, sağlıkla gelsin inşallah
Allah saglikla kavustursun canim insallah
Saolun kizlar çok çok amin inşallah darisi hepinizin basina olur dualarim tüm kalbimle sizlerleeeGözün aydın canım. Darısı bizlere
Evet cnmBöyle olunca silikleşmiş oluyo demi
Oyy mecbur dayanacam artıkyok cnm uykuyu koyma araya testlerde dayan azcık zaten 1 hafta geçmez heralde..
MaşaAllah canım duymuşsun kalp atışını Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize olsun inşaAllahSaolun kizlar çok çok amin inşallah darisi hepinizin basina olur dualarim tüm kalbimle sizlerleee
bu da ultraEki Görüntüle 2579465 erken gebelik testi , malesef yok yine bişey, adet olmayı bekliycem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?