Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim senin icin ne kadar cok zor oldugunu biliyorum ama bencede yeter artik daha fazla test yapmana gerek yok adet gununu bekle insallah olmazsinn dualarim seninle
yok hayırlısı canım inan ki üzülmüyorum, çünkü ben bu ay olacağını hiç hissetmiyodm. hep hayırlısını istedim nasipte yokmuş demekki yapacak bişey yok

Cnm ya hemen umidini kesme daha dur evet yok bunda ama daha kan vereceksin adet stres oldum olacak tuttu tutmadı cok stres yaptın ins olumlu sonuçlanacak..
valla cnm en başından beri açıkçası ben sizin inandığınız kadar inanmadım olacağına, bekliycez mecbur hayırlısı diyorum sadece bakalimm kismet

valla cnm en başından beri açıkçası ben sizin inandığınız kadar inanmadım olacağına, bekliycez mecbur hayırlısı diyorum sadece bakalimm kismet
Anladım cnm niyetini bozma sonuna kadar adet olmadikca ki olsan bile üstüne görme var biliyorsun umut etmeye devam bence..ne zaman kanda bakarlar yok çıkar ozaman tmm..

Anladım cnm niyetini bozma sonuna kadar adet olmadikca ki olsan bile üstüne görme var biliyorsun umut etmeye devam bence..ne zaman kanda bakarlar yok çıkar ozaman tmm..
aynen cnm hele bi adet günüm gelsin de o zaman bakalım var mı yok mu, gecikme falan olursa kan veririm, yoksa da zaten adet olurum netleşir

yok hayırlısı canım inan ki üzülmüyorum, çünkü ben bu ay olacağını hiç hissetmiyodm. hep hayırlısını istedim nasipte yokmuş demekki yapacak bişey yok
Hiç belli etmez valla test yapmadan adet gününü bekle canım. Hayırlısıyla olur inşaAllah canım

L Laladunya canım sen hangi testi kullandın? Benim yeşil renk innovita geldi laboquick yok daha gelmedi yarın 10. Gün teste başlayacam geçen biri yazmıştı innovita yeşil renk kullandım ama hiç memnun kalmadım diye ayy yarın başlicam mecbur ama laboquick yok diye şevkim kırıldı.. bide akıntı bugün gelmeye başladı inş bugün yumurtlamıyorumdur Bu akıntılar gelmeye başladıktan kaç gün sonra yumurtlama oluyordu? Amaann çok stresli işler ya offf

ben laboquick ovula ve innovita kullandım canım, ama pembe innovita o çok hassasmis yaniltiyormus, yeşili nasıl bilmiyorum, laboquick güzel bence, bugün yeşil geldiyse keşke başlasaydın akıntın var madem, sabah başla bakalım , kacirmamissindir zaten düzenli yap bakalim

Hımm anladım canım.Yaa ne bilim 9. Gün erken dedim başlamadım yarın sabah başlayacağım inşaAllah geç kalmamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…