- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.361
inşallah canimHımm anladım canım.Yaa ne bilim 9. Gün erken dedim başlamadım yarın sabah başlayacağım inşaAllah geç kalmamışımdır
gunaydinnnngünaydınlarrrr
Kısmet canım ben de geçen ay hamileyim sanıyordum adet oldum..yeni umutlarla gene başladım bişeyeolmaz toparlan sen de önüne bak inşaAllah bu ay kısmetmizde vardırBugün adetim başlıyor gibi.oysa ne çok istemiştim ocakta hamile kalmayı.yumurtlama mi iyi takip edemedim .ilk kez test kullandım.deneme yapamadik.ama az çok anladim gibi bunyemi.bu ay cin takvim erkek gösteriyordu.sonraki aylara baktim sbt Mart kız gösteriyor.nisan erkek.cok uzun bı zaman. bu arada eşimde heveslenmis ikinci bebek için bı kaç gün önce rüyasında bebek seviyormus onu anlattı.artik istiyor bunun içinde çok mutluyum .
gözünüz aydın eşin istemesi de gerçekten önemli inşallah hayırlısıyla olurBugün adetim başlıyor gibi.oysa ne çok istemiştim ocakta hamile kalmayı.yumurtlama mi iyi takip edemedim .ilk kez test kullandım.deneme yapamadik.ama az çok anladim gibi bunyemi.bu ay cin takvim erkek gösteriyordu.sonraki aylara baktim sbt Mart kız gösteriyor.nisan erkek.cok uzun bı zaman. bu arada eşimde heveslenmis ikinci bebek için bı kaç gün önce rüyasında bebek seviyormus onu anlattı.artik istiyor bunun içinde çok mutluyum .
Hadi Azra ban yedi ya bu millete noldu kimse yazmıyor moraliniz bozuksa da içinizi dökün azıcık dertleşelim rahatlayalım bacım nerelerdesiniz?Azraammmm ah azrammm ah
bır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılmadı yurtdısındakı dr dan alınmıs
Allah kavuştursun canım inşallah 1 ay çabucak geçsinNe yazalım ki kızımın eli yandı daha 7 aylık perişan oldu ama şükür iyileşiyor yazm hevesinde gitti bu nedenle. Eşimde bedelli gitti hepten yanlız kaldım kafam dağılır belki yazdın da
he ay aynen kimse yazmıyor zeynoda kayboldu :/Hadi Azra ban yedi ya bu millete noldu kimse yazmıyor moraliniz bozuksa da içinizi dökün azıcık dertleşelim rahatlayalım bacım nerelerdesiniz?
Allah beterinden saklasın canım iyi maşaAllah bak iyileşiyormuş bozma artık moralini. eşin de bedelli yapıyormuş bak çabuk gelir inşaAllahNe yazalım ki kızımın eli yandı daha 7 aylık perişan oldu ama şükür iyileşiyor yazm hevesinde gitti bu nedenle. Eşimde bedelli gitti hepten yanlız kaldım kafam dağılır belki yazdın da
Hiç deme o da gitti çocuğu uyumuyordu durmuyordu ondan mı acephe ay aynen kimse yazmıyor zeynoda kayboldu :/
Kardeşim bitlise öğretmen olarak atandı onla gittiler tatil başladı memelekette döndüler ben Erzurum'da yaşıyorum çok uzağımAllah beterinden saklasın canım iyi maşaAllah bak iyileşiyormuş bozma artık moralini. eşin de bedelli yapıyormuş bak çabuk gelir inşaAllahAilenin yanına gitseydin ya da onlardan biri gelse yanına hiç imkan yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?