Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bugün adetim başlıyor gibi.oysa ne çok istemiştim ocakta hamile kalmayı .yumurtlama mi iyi takip edemedim .ilk kez test kullandım.deneme yapamadik.ama az çok anladim gibi bunyemi.bu ay cin takvim erkek gösteriyordu.sonraki aylara baktim sbt Mart kız gösteriyor.nisan erkek.cok uzun bı zaman. bu arada eşimde heveslenmis ikinci bebek için bı kaç gün önce rüyasında bebek seviyormus onu anlattı.artik istiyor bunun içinde çok mutluyum .

Kısmet canım ben de geçen ay hamileyim sanıyordum adet oldum..yeni umutlarla gene başladım bişeyeolmaz toparlan sen de önüne bak inşaAllah bu ay kısmetmizde vardır

gözünüz aydın eşin istemesi de gerçekten önemli inşallah hayırlısıyla olur

Ne yazalım ki kızımın eli yandı daha 7 aylık perişan oldu ama şükür iyileşiyor yazm hevesinde gitti bu nedenle. Eşimde bedelli gitti hepten yanlız kaldım kafam dağılır belki yazdın da

Ne yazalım ki kızımın eli yandı daha 7 aylık perişan oldu ama şükür iyileşiyor yazm hevesinde gitti bu nedenle. Eşimde bedelli gitti hepten yanlız kaldım kafam dağılır belki yazdın da
Allah kavuştursun canım inşallah 1 ay çabucak geçsin

Allah beterinden saklasın canım iyi maşaAllah bak iyileşiyormuş bozma artık moralini. eşin de bedelli yapıyormuş bak çabuk gelir inşaAllah Ailenin yanına gitseydin ya da onlardan biri gelse yanına hiç imkan yokmu

Kardeşim bitlise öğretmen olarak atandı onla gittiler tatil başladı memelekette döndüler ben Erzurum'da yaşıyorum çok uzağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…