Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kardeşim bitlise öğretmen olarak atandı onla gittiler tatil başladı memelekette döndüler ben Erzurum'da yaşıyorum çok uzağım
Hımm anladım..Bi komşuya bi arkadaşa gitsen arada açılırsın eve kapanma diyorum yani insan birini görünce konuşunca az da olsa rahatlıyor

Hımm anladım..Bi komşuya bi arkadaşa gitsen arada açılırsın eve kapanma diyorum yani insan birini görünce konuşunca az da olsa rahatlıyor
Gün yapıyorlar ama oda kalabalık başım kaldırmıyor kızda huysuzlnıyor hergün kaynnamdayız gelin diyor eşim yok diye ama işte sıkılıyorum bunaldım iyice

Gün yapıyorlar ama oda kalabalık başım kaldırmıyor kızda huysuzlnıyor hergün kaynnamdayız gelin diyor eşim yok diye ama işte sıkılıyorum bunaldım iyice
Valla okadar kalabalılkları ben de sevmiyorum kimse kimseden biley anlamıyor bir kişi olsun kafa dengi yeter

Dikkatli gidiyorsun cnm kaçırmazsin stres yapma
Ayy inş yaa ne bilim canım testle ilk deneme ayım ya yumurtlama günümü tam bilmiyorum diye oyuzden kaçırmıyım diye biraz stresliyim sen naptın var mı farklı bişey hissediyormusun?

ya kızlar tatil ya tüm gorumcelerim şehir dışından geldiler çok yoğunum yazamıyorum kusura bakmayın, bu arada bugün yarın adet olurum heralde inanılmaz sancım var çok kötüyüm, bu ay çok sancılı geçecek heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…