- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.381
Ne takvimi canım bu ? Bizimle de paylaşırmısın?bır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılm yurtdısındakı dr dan alınmıs
Hımm anladım..Bi komşuya bi arkadaşa gitsen arada açılırsın eve kapanma diyorum yani insan birini görünce konuşunca az da olsa rahatlıyorKardeşim bitlise öğretmen olarak atandı onla gittiler tatil başladı memelekette döndüler ben Erzurum'da yaşıyorum çok uzağım
Gün yapıyorlar ama oda kalabalık başım kaldırmıyor kızda huysuzlnıyor hergün kaynnamdayız gelin diyor eşim yok diye ama işte sıkılıyorum bunaldım iyiceHımm anladım..Bi komşuya bi arkadaşa gitsen arada açılırsın eve kapanma diyorum yani insan birini görünce konuşunca az da olsa rahatlıyor
Valla okadar kalabalılkları ben de sevmiyorum kimse kimseden biley anlamıyor bir kişi olsun kafa dengi yeterGün yapıyorlar ama oda kalabalık başım kaldırmıyor kızda huysuzlnıyor hergün kaynnamdayız gelin diyor eşim yok diye ama işte sıkılıyorum bunaldım iyice
Hoşgeldin canımselam kizlar
Erzurumun neresinden cnm bnde erzurumdayimKardeşim bitlise öğretmen olarak atandı onla gittiler tatil başladı memelekette döndüler ben Erzurum'da yaşıyorum çok uzağım
Dadaşkent canım sen :))Erzurumun neresinden cnm bnde erzurumdayim
Ve Aleykümselam canım napıyon nasılsınselam kizlar
İnşallah rabbim hayırlısıyla versin hepimizeKısmet canım ben de geçen ay hamileyim sanıyordum adet oldum..yeni umutlarla gene başladım bişeyeolmaz toparlan sen de önüne bak inşaAllah bu ay kısmetmizde vardır
Evet çok şükür istiyor artıkgözünüz aydın eşin istemesi de gerçekten önemli inşallah hayırlısıyla olur
Amin canım inşaAllahİnşallah rabbim hayırlısıyla versin hepimize
Dikkatli gidiyorsun cnm kaçırmazsin stres yapmaEvet canım inşaAllah yakalarım bakalım
Ayy inş yaaDikkatli gidiyorsun cnm kaçırmazsin stres yapma
bır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılmadı yurtdısındakı dr dan alınmıs
sağol canımHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?