Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşallah olmazsın canım yoğunda olacaksın kalabalık ağrın bari olmasa hasta olsamda ya Allah kolaylık versin inşallah sana

Yaa Allah kolaylık versin canım ya. İni adet sancısı değildir

bugün iğnenin 14.günü, cumartesi iliski gece oldugu icin pazardan itibaren sayiyorum iliskinin 12.günü , bence olsa çıkardı testlerde ya

insallah canim bakalım hayırlısı olsun, az önce akintinin içinde incecik bi kırmızı gördüm , başlıyor galiba adet, umudum kalmadi
Yaaaaa ben ikinci çocukta adeti beklerken öyle bişey olmuştu adet geliyor sanmıştım ama hamilelik lekesiymiş.. inş senin de öyledir. Ya ama olmadıysa da e niye olmadıki hani çabuk hamile kalan birisin gününü bırak saatini değerlendirdin hani valla şaşkınım

hayırlısı,, bilmem.bende anlamadım neden böyle olduğunu , keşke hiç doktora gitmeseydim kendim yapsaydım herşeyi, boşu boşuna hormon yedim o kadar, 3 gebelikte de denediğim ilk ay oldu, stres galiba çok etkiledi beni, yani elimden gelen herşeyi yaptım ben bilmiyorum

Yani elinden gelenin fazlasını yaptın canım daha ne olsun çıkmadık candan ümit kesilmez adet tam gelirse yapcak bişey yok ama gene de hayırlısı ne diyim..

Yani elinden gelenin fazlasını yaptın canım daha ne olsun çıkmadık candan ümit kesilmez adet tam gelirse yapcak bişey yok ama gene de hayırlısı ne diyim..
insallah cnm bakalım çok saçma günler yaşıyorum şu belirsizlik bitsin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…