Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm ben çubuk testleri pek bilmiyorum ama pembe olanı çok hassasmis yaniltiyormus. Ben miratech kullandım memnun kaldım gayet net gösterdi her şekilde siviya dikkat ettiğin sürece ve düzenli yaptığın zaman halledersin ins ✌ biz de burada yardımcı oluruz testlerini atarsan

Cnm benim ablam da üstüne gormustu hatta dr bu dönem gebe kalmannerdeyse imkansiz demişti oğlu var..yani yumurta catlama zaman ne bileyim hepsi nasıl bir döngüiçinde onumuze cikiyosa o ay şans işte
Canım ben herşeyi zamanında yaptım daa Allah benim için bakimmm neyi nasıl yazdı

Cnm benim ablam da üstüne gormustu hatta dr bu dönem gebe kalmannerdeyse imkansiz demişti oğlu var..yani yumurta catlama zaman ne bileyim hepsi nasıl bir döngüiçinde onumuze cikiyosa o ay şans işte
üstüne görme değil de benim korkum geç dollenme, o zaman kız ihtimali daha da yuksekmis

ayy bi haltlar yemeseydim beklememek kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…