- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.901
Cnm ben çubuk testleri pek bilmiyorum ama pembe olanı çok hassasmis yaniltiyormus. Ben miratech kullandım memnun kaldım gayet net gösterdi her şekilde siviya dikkat ettiğin sürece ve düzenli yaptığın zaman halledersin ins ✌ biz de burada yardımcı oluruz testlerini atarsanKızlar deneme yapan arkadaşlara hayırlı olsun, inş gönlünüzdekine tez vakkite kavuşun. ❤
b
Ben bişey merak ediuorum. Bu çubuk testlerin yeşili ,mavisi ve pembesi var, ee bunlar arasında ne fark var acaba? Hassaslıkları vs. Mi farklı ki, üzerinde böyle bişey yazıyo mu? Şampuanın üstünde bile yağlı saça göre kuru saça göre yazıyo. Bunların hangisi daha iyi sonuç veriyo? Yoksa aynı markanın niye renkleri farklı seçenekleri olsun ki çözemedim ben bir türlü.
aynen.Çok tuhaf.
Cnm benim ablam da üstüne gormustu hatta dr bu dönem gebe kalmannerdeyse imkansiz demişti oğlu var..yani yumurta catlama zaman ne bileyim hepsi nasıl bir döngüiçinde onumuze cikiyosa o ay şans işteaynen.
Canım ben herşeyi zamanında yaptım daa Allah benim için bakimmm neyi nasıl yazdıCnm benim ablam da üstüne gormustu hatta dr bu dönem gebe kalmannerdeyse imkansiz demişti oğlu var..yani yumurta catlama zaman ne bileyim hepsi nasıl bir döngüiçinde onumuze cikiyosa o ay şans işte
Burada bir ark yazmıştı kim hatırlamıyorum şimdi çok bekleyince olmuyor diyeaynen.
üstüne görme değil de benim korkum geç dollenme, o zaman kız ihtimali daha da yuksekmisCnm benim ablam da üstüne gormustu hatta dr bu dönem gebe kalmannerdeyse imkansiz demişti oğlu var..yani yumurta catlama zaman ne bileyim hepsi nasıl bir döngüiçinde onumuze cikiyosa o ay şans işte
Öyle tabi haklısın biliyorum herşey zamanlama diyet hepsi tam diCanım ben herşeyi zamanında yaptım daa Allah benim için bakimmm neyi nasıl yazdı
ayy bi haltlar yemeseydim beklememek kolayBurada bir ark yazmıştı kim hatırlamıyorum şimdi çok bekleyince olmuyor diyeadeti de beklemeyin geldi gelecek diye gebeligi de yazmıştı .. doğru heralde..bekledikce olmuyor..bende umutluyum ama kendimi de hazırladım olumsuz sonuca
Peki baktin mi nette gec dollenme icin varmi aciklayici bilgi .sanmiyirum cnm ya..üstüne görme değil de benim korkum geç dollenme, o zaman kız ihtimali daha da yuksekmis
Canim netteki gec dollenme olarak gecen gec yumurtlama. Mesela yazan var adetten 10 gun sonra ogrendim bebegim erkek diye, iste o gec yumurtlama oluyo.Peki baktin mi nette gec dollenme icin varmi aciklayici bilgi .sanmiyirum cnm ya..
benim ki geç yumurtlama olmadı o zaman korkmaya gerek yokCanim netteki gec dollenme olarak gecen gec yumurtlama. Mesela yazan var adetten 10 gun sonra ogrendim bebegim erkek diye, iste o gec yumurtlama oluyo.
Canim oyle degil iste. Gec dollenme yumurta catladiktan sonra yumurtayla spermin gec bulusmasi.benim ki geç yumurtlama olmadı o zaman korkmaya gerek yok
o zaman ben var ya nerelere gidemCanim oyle degil iste. Gec dollenme yumurta catladiktan sonra yumurtayla spermin gec bulusmasi.
Erken yada gec yumurtlamak onemli degil.
Bulusmalari onemli
Sen adet olucan insAllah. Dualarim bu yondeo zaman ben var ya nerelere gidem
insallah canim benimSen adet olucan insAllah. Dualarim bu yonde
Allahin izniyle biran once olursun insAllah
Canım benim oğlumda geç döllenme alakası yok bence ama ben yumurta çatlatma ıgnesı fln kullanmadımüstüne görme değil de benim korkum geç dollenme, o zaman kız ihtimali daha da yuksekmis
Ki bende geç yumurtlamıştım o aybenim ki geç yumurtlama olmadı o zaman korkmaya gerek yok
Zaten sendeki gec yumurtlama, gec dollenme degil.Ki bende geç yumurtlamıştım o ay
insallah cnm hayırlısı ne diyeyimCanım benim oğlumda geç döllenme alakası yok bence ama ben yumurta çatlatma ıgnesı fln kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?