- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.921
yok benim ki işte erken yumurtlamaKi bende geç yumurtlamıştım o ay
Arkadasim sen niye dert ediyonki kan testin negatif cikti bence rahat ol cunku eger gec dollanmede olsa kanda cikardi benceyok benim ki işte erken yumurtlama
ben hamilelik olmadığınin farkındayım zaten ben bunu kabul ettim ve dert etmiyorum. Benim canımı sıkan iğne sonrası yumurtlama sonrası 14. Gün adet olunması gerekirken benim olmamam, tüm düzenimin bozulması belki de daha riskli şeyler yaşayacak olmam. yoksa hamilelik benim şuan zaten umrumda değil. ben deneme yaptığım günden beri burda herkes biliyor her defasında söyledim olumsuz olacağınıArkadasim sen niye dert ediyonki kan testin negatif cikti bence rahat ol cunku eger gec dollanmede olsa kanda cikardi bence
Anladim canimben hamilelik olmadığınin farkındayım zaten ben bunu kabul ettim ve dert etmiyorum. Benim canımı sıkan iğne sonrası yumurtlama sonrası 14. Gün adet olunması gerekirken benim olmamam, tüm düzenimin bozulması belki de daha riskli şeyler yaşayacak olmam. yoksa hamilelik benim şuan zaten umrumda değil. ben deneme yaptığım günden beri burda herkes biliyor her defasında söyledim olumsuz olacağını
Allah yardımcın olsun çok kafana takma akışına bırak kötüyü çağırmaben hamilelik olmadığınin farkındayım zaten ben bunu kabul ettim ve dert etmiyorum. Benim canımı sıkan iğne sonrası yumurtlama sonrası 14. Gün adet olunması gerekirken benim olmamam, tüm düzenimin bozulması belki de daha riskli şeyler yaşayacak olmam. yoksa hamilelik benim şuan zaten umrumda değil. ben deneme yaptığım günden beri burda herkes biliyor her defasında söyledim olumsuz olacağını
insaallah canım sagolasinAllah yardımcın olsun çok kafana takma akışına bırak kötüyü çağırma
Canim evet malesef baya kabız oluyor insan ve kilo aliyorKızlar beni muz patates kabız ediyor
Canim evet malesef baya kabız oluyor insan ve kilo aliyor
birazcık sabır canısıAfff çok kötü. Zaten sindirimde sorunum var böyle berbat oldu
biran önce gebe kalmak nasib olsun hepimisebirazcık sabır canısı
Amin canım insallahbiran önce gebe kalmak nasib olsun hepimise
Cnm kayısı kurusu da potasyum yiyebilirsin ✌ bağırsak düzenini dengelersin hemde..birde karbonatli su iciyorsan bilmiyorum tam seni o da kabizligi önlüyorAfff çok kötü. Zaten sindirimde sorunum var böyle berbat oldu
Her yolu denedim. Benim eşim istemiyor. Öyle de dikkatli ki anlatamam. Çok bunalıyorum. Kızım epey yaramaz 3 yaşına girecek ve biz geceleri de dahil bazen sabahın körü kalkıp duruyoruz. Zaten emzirme kilolarımı veremedim birde ikinciyi eşim kesinlikle istemediği için üzülüp duruyorum. Hemde çok...Ben de ikna ede ede yapıyorum canımYeter ki iste Rabbimden geri çevirmez İnşaAllah bi oğlun da olur
Amin amiinnn hayırlısıyla inşaAlllaaahhh sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun.Amin canım insallah
Rabbimden tek duam hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat. Kızım var bir de oğlum olsun istiyorum diyorum ama bir evladım bir meyvem daha olsun kızı oğlanı hiç farketmez.. Bebekleri çok seviyorum. Nasip et Rabbim. İsteyen tüm annelere nasip etttBen de ikna ede ede yapıyorum canımYeter ki iste Rabbimden geri çevirmez İnşaAllah bi oğlun da olur
Nasıl ikna ediyorsun?Ben de ikna ede ede yapıyorum canımYeter ki iste Rabbimden geri çevirmez İnşaAllah bi oğlun da olur
Amin aminnolur insaallah
2 şubatta bitecekmiş canımAzramin cezasi ne zmn bitcekk yaw yine yedi b.kuçok sinir oluyorum o boyle ban yiyince bilgisi olan varmi
Oglan tuttu senin
Canım zamanlama iyi birdaha deneme oldu muKizlar saat 14 yazan da deneme oldu şimdi silinmiş mi
Bide başka ve ne zaman deneme yapayım
Kuru kayısı ye canım ben onuda cok tükettim postasyum cok ondada.Afff çok kötü. Zaten sindirimde sorunum var böyle berbat oldu
Ballar yesin ağzın2 şubatta bitecekmiş canım
Oglan tuttu senin
Canım zamanlama iyi birdaha deneme oldu mu
Kuru kayısı ye canım ben onuda cok tükettim postasyum cok ondada.
3 cicek annesi canım nasılsın iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?