Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Üzülme cnm aslında kızın da 3 yaş gayet iyi çok küçük değil kardeşi olsa birlikte büyüler..benimkiler arası yaş farkı fazla..daha yakın olsunlar isterdim..insallah gönlüne göre versin allah..esinin istemesi çok önemli olsa olunca zaten dayanamaz da işte

Canım çok istediğimi üzüldüğümü görünce tamam dedi çok söyledim ama.. kızın büyümüş aslında eşine deki bak olana kadar en az 1 sene gececek kızımız 4 yaşına girince kreşe gider akıllı olur orda inş bi kardeşi daha olsun bak sene geçtikçe insanın hulku kalmıyor sonra en azından kızımızınebi kardeşi olsun tek çocuk olmadın diye tatlı dille kızmadan üzüldüğünü göstererek ikna etmeye çalış inş Rabbim gönlüne göre verir canım

Amin canım inşaAllah olur

Kizlar bnm adet son gun muz kalinor kizilay sade soda limonlu soda et yemeklri ve patates ,havuc tukeriryorum varsa sizde ekleyon sizler napiyosunuz yeni gelenlerede fikir olsun bnm yaklasti iyice heyecanm artti
gayet güzel devam ediyorsun canın listen guzel

Olsa dayanamaz. Ama ben kilolarla ilgili sıkıntı yaşadım. Ayrıca kızımda varlığına şükürler olsun ama ilk çocuk olarak hiç yardımcı olmadı bize. İnanın 3 yaşına girecek ama hâlâ uyku konusunda bizekök söktürüyor. Eşimde ikinci olursa sen delirirsin ben karımı kaybetmek istemiyorum diyor. Hernekadar bunları desede ben istiyorum dedikçe kapatalım konuyu diyor. O zaman kalbime öyle birşey oluyor ki.. Üzüntüden ölsem yeridir

Merhaba canım. Uyku konusunda kızımda bizi cok zorluyor kardeşi olduktan sonra daha da zorlamaya basladı cok fazla gereksiz isteklerde bulunuyor huysuzlugu arttı beslenmesi azaldı eşinde istemiyorsa bunları göze alarak biraz daha erteleyebilirsin sanki? Çünkü eşim bana cok yardımcı oluyor eşin istemesi bu noktada cok önemli. Kaç yasındasın?

Bende erteliyorum. Kızım başka bebeği kucağıma almaya dahi dayanamıyor. Ama anne olarak bir evlat daha istiyorum. İnanılmaz bebek seviyorum. Anne olmak için dünyaya gelmiş bir kadınım diyebilirim. Çok evladım olsun istiyorum ama bunları da düşünüp vazcayıp yine evlat da evlat diye ağlıyorum.. Belki eşim istemiyorum deyip beni üzmeseydi bende bu isteği daha sağlıklı zamana ertelemeyi becerebilirdim. Ama şimdi sürekli olmasını isteyip duruyorum. Eşim istemiyorum dedikçe kalbim acıyor. Sebebi bende olsam istememesinin veyahut kızımın halleri yine de demeseydi de bende hiç olmayacak kafasına girip çocuk aşkıyla yanmasaydım

Benim kızım benden cok babasına düşkündür bebekten sonra iyice düşkünleşti adamı wc nin kapısında bekliyor gece 3 4 kez kalkıyor babası yanında mı diye kontrol ediyor zor bir süreç cok saglam bir psikoloji ve sabır istiyor ama bebek istegini de anlıyorum

25 yaşındayım canım eksik okumuşum yazdığını. Babasına çok düşkün kızım hatta beni yanına yaklaştırmaz ama benden de asl ayrılmaz. Tuvalette eşimde bende hep sıkıntı yaşarız. Sabaha karşı 3 bazen 5 kalkar babasını uyandırır adam 2 saate işe gidecek ama yok... Sabır sabır diyoruz

Canım daha yasın küçükmüş ikinci bir bebek sizi her anlamda sıkıntıya sokar gibi duruyor şu durumda cocukların huysuzlugu sıkıntısı eşler arasında da kriz oluşturabiliyor oyuzden bende sana ertelemen gerektiğini söyleyeceğim anlattıgın kadarıyla bak şöyle düşün gece sürekli aglayan bir bebek babasını sürekli uyandıran bir cocuk halinizi hayal et

Eşim arkadaşlarına bu durumu şikayet ediyormuş zaten geçende ağzından kaçırdı eşimin arkadaşının eşi.. Hatta bazen uyuyakalıyor iş yerinde.. Ahh ahhh... Hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsin de. Daha ne diyeyim. Ama olsun istiyorum. Eşimden de bende istiyorum dediğini duymak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…