- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #80.961
Kızın biraz daha uslansa düzene girse ister eminimki canımEşim arkadaşlarına bu durumu şikayet ediyormuş zaten geçende ağzından kaçırdı eşimin arkadaşının eşi.. Hatta bazen uyuyakalıyor iş yerinde.. Ahh ahhh... Hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsin de. Daha ne diyeyim. Ama olsun istiyorum. Eşimden de bende istiyorum dediğini duymak istiyorum
İnşaAllah canım inşaAlllaaahhhh... Uslansın diye eve kuş aldı eşim. Ama bu sefer ona da hor davranıyor. Beni yanına yaklaştırmıyor kızım. Daha zamanı var belli ki.. Annelik zor.Kızın biraz daha uslansa düzene girse ister eminimki canım
Cnm kayısı kurusu da potasyum yiyebilirsin ✌ bağırsak düzenini dengelersin hemde..birde karbonatli su iciyorsan bilmiyorum tam seni o da kabizligi önlüyor
Canım eğer sadece 2 çocuk düşünüyorsane1,2 sene sonraya erteleyeblirsin yaşın küçük daha çünkü kızın da biraz büyür uslanır inş anasınıfına başlayınca yaparsın.. huzur da önemli sizi zorlayacak bi zaman anladığım kadarıyla.. gene yaparsın sonra inş ama biraz ertele konuyu kapat bence sen de yıpranmışsın belli.. zaten kızın Allah acısını göstermesin ama yoruyormuş bide 2. Çocuk bebek daha da zor olur hakkına hsyırlısı canımİnşaAllah canım inşaAlllaaahhhh... Uslansın diye eve kuş aldı eşim. Ama bu sefer ona da hor davranıyor. Beni yanına yaklaştırmıyor kızım. Daha zamanı var belli ki.. Annelik zor.
Cnm inşallah güzel bir süreç olur senin için.. diyetin gayet doğru ona bir de incir ekle cnm kuru incir gün de 2 ta neyi geçmeden.. ve kayısı kuru.. ben avakado da yedim çok fazla belki yemek istersen ✌ekleyebilirsin..Kizlar bnm adet son gun muz kalinor kizilay sade soda limonlu soda et yemeklri ve patates ,havuc tukeriryorum varsa sizde ekleyon sizler napiyosunuz yeni gelenlerede fikir olsun bnm yaklasti iyice heyecanm artti
Canım incir çok olgunlaştırıyor diyorlar yumurtayı ben korktum yemedim dengeyi bozmak istemedim normal şekilde büyüsün dedim. Yumurta büyümede sorunu olan yese sanki daha iyi ?Cnm inşallah güzel bir süreç olur senin için.. diyetin gayet doğru ona bir de incir ekle cnm kuru incir gün de 2 ta neyi geçmeden.. ve kayısı kuru.. ben avakado da yedim çok fazla belki yemek istersen ✌ekleyebilirsin..
Ben yazacaktım sen yazmıssın canım bencede sorun yoksa yenmese daha iyi olurCanım incir çok olgunlaştırıyor diyorlar yumurtayı ben korktum yemedim dengeyi bozmak istemedim normal şekilde büyüsün dedim. Yumurta büyümede sorunu olan yese sanki daha iyi ?
Yani bence de çok büyüyüp kist oluyor sonra çatlamıyor.. sen naptın bebişin nasıl? Çok stres yapma bebekler annenin stresini hemen hissediyor daha çok yansır ona.. kolay büyümüyor çocuklar canım bi süreç deeee birkaç aya geçecek deee Allah beterinden korusun çok dert etmeBen yazacaktım sen yazmıssın canım bencede sorun yoksa yenmese daha iyi olurburda cok oldu incir yüzünden yumurtası cpk büyüyen
T2 şubatta bitecekmiş canım
Oglan tuttu senin
Canım zamanlama iyi birdaha deneme oldu mu
Kuru kayısı ye canım ben onuda cok tükettim postasyum cok ondada.
3 cicek annesi canım nasılsın iyi misin
Allah kolaylik versin insAllahBen hala bebekle ugrasmaya devam canım
Canım cocuga mama verdin mi çıldırıyor ya aklımı kaçırcam artık bugun annem baktı biraz kızımı gezmeye götürdük az az sık sık içirdim diyor annem senin stresini hissediyor sanırım beni okadar zorlamadı dedi
Aynen cnm dinlemiyorum kendimi yoksa geçmez hep biseylerle mesguliyetM Matthillda napıyorsun canım? Ayy geçen ay vücudumu dinleye dinleye bi hal olmuştumHerşeyi hamileliğe bağlıyordum hamilelik olmadı bu ay dinlememeye çalışıyorum ama bişey oluyor acaba mı diyorum yaaa beklemek şüphelenmek umutlanmak... ne bilim zor ya
Kuzum yeni aklima geldi maydonoz suyu ic adet gelmesine yardimci oluyor daha hastalanmadiysanAmin canısı
Hımm inşaAllah canımAynen cnm dinlemiyorum kendimi yoksa geçmez hep biseylerle mesguliyetbelim agriyo iki gündür akıntı yok kupkuru halsizlik yok agzimin tadı kaçmadı kasiklarim hep hareketli sancı gibi değil sızı gibi bunlar var bilmiyorum bende beklicez cnm nasipse güzel hber veririz insallah
Hiç bilmiyorum cnm olabilir dikkat ediyorum amaHımm inşaAllah canım. Buarada sızı diyorsun acaba soğuk mu aldın geçen ay bende de sızı vardı soğuk almıştım
Benimde 25 26 gün dongum ama adetin uzun senin o yizden ovulasyon zamanına denk geliyorsa bilemiyorum cnm erkek olasılığı yüksek tabi.. hayırlısı olsun hakkındaKızlar şey sorucam. Benim reglim 8 gün sürüyor. reglim bittikten 2 gün sonra ilişkim oldu. döngüm 26. sizce cinsiyet ne olur?
Canım içemem ki be maydanoz ağzıma suremiyorum o bi mahveder, sabahtan beri kusuyorum zatenKuzum yeni aklima geldi maydonoz suyu ic adet gelmesine yardimci oluyor daha hastalanmadiysan
Niye cnm ya düzenin bozuldu senin yada üşüttün neden kusuyorsunCanım içemem ki be maydanoz ağzıma suremiyorum o bi mahveder, sabahtan beri kusuyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?