Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızın biraz daha uslansa düzene girse ister eminimki canım

İnşaAllah canım inşaAlllaaahhhh... Uslansın diye eve kuş aldı eşim. Ama bu sefer ona da hor davranıyor. Beni yanına yaklaştırmıyor kızım. Daha zamanı var belli ki.. Annelik zor.
Canım eğer sadece 2 çocuk düşünüyorsane1,2 sene sonraya erteleyeblirsin yaşın küçük daha çünkü kızın da biraz büyür uslanır inş anasınıfına başlayınca yaparsın.. huzur da önemli sizi zorlayacak bi zaman anladığım kadarıyla.. gene yaparsın sonra inş ama biraz ertele konuyu kapat bence sen de yıpranmışsın belli.. zaten kızın Allah acısını göstermesin ama yoruyormuş bide 2. Çocuk bebek daha da zor olur hakkına hsyırlısı canım

Kizlar bnm adet son gun muz kalinor kizilay sade soda limonlu soda et yemeklri ve patates ,havuc tukeriryorum varsa sizde ekleyon sizler napiyosunuz yeni gelenlerede fikir olsun bnm yaklasti iyice heyecanm artti
Cnm inşallah güzel bir süreç olur senin için.. diyetin gayet doğru ona bir de incir ekle cnm kuru incir gün de 2 ta neyi geçmeden.. ve kayısı kuru.. ben avakado da yedim çok fazla belki yemek istersen ✌ekleyebilirsin..

Canım incir çok olgunlaştırıyor diyorlar yumurtayı ben korktum yemedim dengeyi bozmak istemedim normal şekilde büyüsün dedim. Yumurta büyümede sorunu olan yese sanki daha iyi ?

M Matthillda napıyorsun canım? Ayy geçen ay vücudumu dinleye dinleye bi hal olmuştum Herşeyi hamileliğe bağlıyordum hamilelik olmadı bu ay dinlememeye çalışıyorum ama bişey oluyor acaba mı diyorum yaaa beklemek şüphelenmek umutlanmak... ne bilim zor ya

Canım incir çok olgunlaştırıyor diyorlar yumurtayı ben korktum yemedim dengeyi bozmak istemedim normal şekilde büyüsün dedim. Yumurta büyümede sorunu olan yese sanki daha iyi ?
Ben yazacaktım sen yazmıssın canım bencede sorun yoksa yenmese daha iyi olur burda cok oldu incir yüzünden yumurtası cpk büyüyen

Ben yazacaktım sen yazmıssın canım bencede sorun yoksa yenmese daha iyi olur burda cok oldu incir yüzünden yumurtası cpk büyüyen
Yani bence de çok büyüyüp kist oluyor sonra çatlamıyor.. sen naptın bebişin nasıl? Çok stres yapma bebekler annenin stresini hemen hissediyor daha çok yansır ona.. kolay büyümüyor çocuklar canım bi süreç deeee birkaç aya geçecek deee Allah beterinden korusun çok dert etme

Allah kolaylik versin insAllah

Aynen cnm dinlemiyorum kendimi yoksa geçmez hep biseylerle mesguliyet belim agriyo iki gündür akıntı yok kupkuru halsizlik yok agzimin tadı kaçmadı kasiklarim hep hareketli sancı gibi değil sızı gibi bunlar var bilmiyorum bende beklicez cnm nasipse güzel hber veririz insallah

Kızlar şey sorucam. Benim reglim 8 gün sürüyor. reglim bittikten 2 gün sonra ilişkim oldu. döngüm 26. sizce cinsiyet ne olur?

Hımm inşaAllah canım. Buarada sızı diyorsun acaba soğuk mu aldın geçen ay bende de sızı vardı soğuk almıştım

Hımm inşaAllah canım. Buarada sızı diyorsun acaba soğuk mu aldın geçen ay bende de sızı vardı soğuk almıştım
Hiç bilmiyorum cnm olabilir dikkat ediyorum ama yani öyle klasik gebelik belirtilerinden Hic biri yok bende suan en fazla 10 gün içinde adet zamanım bakalım olmadı perşembe bi test belki yapicam erken geb.

Kızlar şey sorucam. Benim reglim 8 gün sürüyor. reglim bittikten 2 gün sonra ilişkim oldu. döngüm 26. sizce cinsiyet ne olur?
Benimde 25 26 gün dongum ama adetin uzun senin o yizden ovulasyon zamanına denk geliyorsa bilemiyorum cnm erkek olasılığı yüksek tabi.. hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…